'cenzura a offtopic'

Fórum o všetkom a o ničom
Používateľov profilový obrázok
drgi
Vševed
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
Kontaktovať používateľa:

Re: 'cenzura a offtopic'

Príspevok od používateľa drgi » Streda, 1. Augusta 2007, 22:53

Gabo:

tak zopar faktov:

1. ikoror si zalozil temu 'predam rozsirovacie podlozky'
2. ty, ToyoCarE, tusim aj Ado a este ktosi ste si tam zacali riesit ake podlozky ano, ake nie...
3. ikoror oznacil prispevky a poziadal adminov aby ich zmazali
(toto som ti napisal aj v SZ)
4. bolo mu vyhovene bez vacsej diskusie, kedze tu temu zakladal on.
5. znova sa tam objavili prispevky ktore ikoror oznacil na zmazanie
6. bolo mu vyhovene.

tu niekde si prisiel o link na predajcu podloziek. myslim ze chybal jedine tebe, opravte ma ak sa mylim.

7. CS zalozil temu 'lexus news' v dvoch oddeleniach naraz
8. jedna mu bola zmazana, tema v Lexuse ostala.
9. CS znova zalozil temu 'lexus news' vo vseobecnom fore
10. CS zalozil temu 'cenzura'
11. 'lexus news' zo vseobecneho fora bola zlucena s 'lexus news' v lexuse, vo vseobecnom fore zostala linka na lexus news v lexuse.

12. zalozil som temu 'cenzura a offtopic', kam planujem presuvat skarede prispevky, namiesto mazania, kvoli tomu aby ste ich mohli lahsie skopirovat a postovat znova :-)

13. CS zalozil temu 'nakamenimyshi na predaj - aukcia', podla najnovsieho trendu v dvoch forach naraz.
14. verejne som si povzdychol, co za moresy sa tu zavadzaju :evil:

obraz si moze urobit kazdy sam.

Gabo, mam taky navrh, kludne si skus moderovat Celica forum, fajry bude urcite rad ze bude mat menej roboty.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km

Gabriel Nagy
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Streda, 1. Augusta 2007, 22:57

drgi napísal:Gabo:

tak zopar faktov:

1. ikoror si zalozil temu 'predam rozsirovacie podlozky'
2. ty, ToyoCarE, tusim aj Ado a este ktosi ste si tam zacali riesit ake podlozky ano, ake nie...
3. ikoror oznacil prispevky a poziadal adminov aby ich zmazali
(toto som ti napisal aj v SZ)
4. bolo mu vyhovene bez vacsej diskusie, kedze tu temu zakladal on.
5. znova sa tam objavili prispevky ktore ikoror oznacil na zmazanie
6. bolo mu vyhovene.

tu niekde si prisiel o link na predajcu podloziek. myslim ze chybal jedine tebe, opravte ma ak sa mylim.

7. CS zalozil temu 'lexus news' v dvoch oddeleniach naraz
8. jedna mu bola zmazana, tema v Lexuse ostala.
9. CS znova zalozil temu 'lexus news' vo vseobecnom fore
10. CS zalozil temu 'cenzura'
11. 'lexus news' zo vseobecneho fora bola zlucena s 'lexus news' v lexuse, vo vseobecnom fore zostala linka na lexus news v lexuse.

12. zalozil som temu 'cenzura a offtopic', kam planujem presuvat skarede prispevky, namiesto mazania, kvoli tomu aby ste ich mohli lahsie skopirovat a postovat znova :-)

13. CS zalozil temu 'nakamenimyshi na predaj - aukcia', podla najnovsieho trendu v dvoch forach naraz.
14. verejne som si povzdychol, co za moresy sa tu zavadzaju :evil:

obraz si moze urobit kazdy sam.

Gabo, mam taky navrh, kludne si skus moderovat Celica forum, fajry bude urcite rad ze bude mat menej roboty.
o moderovani Celica temy rozhodnut ja nechcem, to je vec inych a ani mi o to neide, proste len to som riesil, co si popisal, ten link a obcas jenake dolezite info... som nerad, ze sa to sem zvrhlo...

ps: inak o tom ze podlozky z akeho mat, som sa pytal ja prvy!
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 90
ex: Toyota Celica 2.0 Gti 92
ex: 6gen 3s-ge 3gen :-)
IS300 2JZ-GE dream car
swap to 1JZ-GTE? :-D

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Streda, 1. Augusta 2007, 23:04

Gabriel Nagy napísal:o moderovani Celica temy rozhodnut ja nechcem, to je vec inych a ani mi o to neide, proste len to som riesil, co si popisal, ten link a obcas jenake dolezite info... som nerad, ze sa to sem zvrhlo...
ps: inak o tom ze podlozky z akeho mat, som sa pytal ja prvy!
ako to robim(e) sa ti nepaci, ale sam prevziat zodpovednost nechces.

ake podlozky, aky material, kde konkretne si sa to pytal?

mimo
Mimo prevádzky
Dátum registrácie: Utorok, 28. Júna 2005, 21:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mimo » Štvrtok, 2. Augusta 2007, 09:52

nechcete s tým skončiť? viem že treba diskutovať ale toto sa mi zdá vela... moje 3,5 ročné dieťa sa takto nenaťahuje...
nechcem sa moc do toho miešať ale ked si založím topic a niektorý príspevok sa mi nebude zdať k veci , tak tiež využijem možnosť dať to adminom zmazať , nie ?
a ked mi niekto zmaže môj príspevok v topicu a zdá sa mi to dôležité tak mám predsa možnosť založit topic nový , nie ?

"niekedy je menej viac "

ako niekto napísal je nás tu asi 20 ludí ktorý pravidelne píšu a to sa kua nevieme dohodnúť...

ešte ma napadlo k tomu čo písal Drgi,ked niekto niečo predáva tak to patrí do "predaj"
a "najkrajšie obrázky carín " tiež patria do Cariny a nie do všeobecného , nie?

ja osobne čítam všetky nové príspevky ( ved na to sú označené :idea: )
preto mi je jedno kde čo bude ...
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázok
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázok
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázok
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 2. Augusta 2007, 10:36

ano oci. prepac :oops:

;-)

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Štvrtok, 2. Augusta 2007, 14:45

mimo napísal:nechcete s tým skončiť? viem že treba diskutovať ale toto sa mi zdá vela... moje 3,5 ročné dieťa sa takto nenaťahuje...
nechcem sa moc do toho miešať ale ked si založím topic a niektorý príspevok sa mi nebude zdať k veci , tak tiež využijem možnosť dať to adminom zmazať , nie ?
a ked mi niekto zmaže môj príspevok v topicu a zdá sa mi to dôležité tak mám predsa možnosť založit topic nový , nie ?
ano, ad sa zalozit novy, ale stal sa blby pripad, ked tam bol link a som ho tam nenasiel, lebo bol zmazany... verim, ze v buducnosti sa teda vytvori OT Truhla a bude tam vsetko, co bolo zmazane, a vyhladavac to najde. Lebo novy Topic nemozem otvorit, ked ten link daval niekto iny a neviem ho... ;-) ;-) ;-)
IS300 2JZ-GE dream car

academic
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Apríla 2007, 12:39

bordel

Príspevok od používateľa academic » Štvrtok, 18. Októbra 2007, 19:10

do kategorie "absolutne vymlete, arogantne a egoisticke hovado" musim zaradit ako vzdy "soferov Ochcáviek".....a konkretne tych, ktori sa pred zvolenskou Hypernovou postavia na ten uzky prejazd pred vchodom a vsetky auta ich musia obchadzat. Samozrejme sa tvoria kolony. Dnes to bola tucna a skareda pixa na bielej Ochcavii ZV ...AU a krava bola taka hnusna, ze sa mi ani nechcelo stiahnut okienko a povedat tej jej sprostej, vymletej hlave nieco take: "dik, ze tu blokujete premavku" :)
Neviem preco je kazdy ochcavkar taky vymlety? Je to este pred kupou, alebo im je.ne v tych autach z tych hnusnych plastov?
Obrázok

academic
začiatočník

bordel

Príspevok od používateľa academic » Štvrtok, 18. Októbra 2007, 21:42

vyloz si na strechu magneticky modry majak ..maju ho na benzinke za 400 Sk, ...no asi potom prides o papiere :mrgreen:
Obrázok

academic
začiatočník

Re: S.O.S. počas jazdy

Príspevok od používateľa academic » Štvrtok, 18. Októbra 2007, 21:53

lenze ako poznam senilnych, upotenych a impotentnych dedkov .....tak just by ti vliezli do cesty a dupli na brzdu :oops:
Obrázok

drgi
Vševed
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drgi » Štvrtok, 18. Októbra 2007, 22:10

academic, tvoje meno sa presne hodi k tomu, co pises.
take akademicke dristy, uplne nepouzitelne v beznom zivote :roll:

academic
začiatočník

Príspevok od používateľa academic » Štvrtok, 18. Októbra 2007, 22:16

daj si facku! :razz:
..lenze je to tak....presne, ked pojdes s trubenim a blikanim ....vsetci si povedia, ze aha sfetovany pasak ........tazko niekho napadne, ze vezies niekoho do nemocnice. A sam si pisal, ze nejaky dedko si s tebou vytruboval. A to sa nejednalo o nic prakticky ;-)
Naposledy upravil/-a academic v Štvrtok, 18. Októbra 2007, 22:20, upravené celkom 1 krát.
Obrázok

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Re: radi trubite?

Príspevok od používateľa AlfGordon » Piatok, 19. Októbra 2007, 00:11

Academic, skludni hormon, dobre? Zacinas byt s tymi oktavkami trocha nudny. Nejaky komplex zo skoly alebo co? Pripada mi to na dvojku z telocviku a telocvikar asi jazdil oktavkou.
Mam tu kazdy den vypisovat, ako mi nejaka cica na Yarise ci Corolle neda prednost a ja brzdim co to tie skodovacke brdzy a absko daju a vodica Lexusa co ma blokol a vytlacil, pretoze nezvladol situaciu pred nim nazvat kralom oberdementov?
Spamataj sa, to ze jazdis na japoncovi z Teba automaticky nerobi podpredsedu Mensy a z vodicov skodoviek imbecilov. Prasata jazdia nezavisle na znacke auta a to ze je MB statisticky najrozsirenejsou mozes akurat tak akceptovat a osobne proti tomu bojovat tym, ze si od nich nikdy nic nekupis.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

academic
začiatočník

Príspevok od používateľa academic » Piatok, 19. Októbra 2007, 01:26

heh..ale Alf ....ja pisem osobnu skusenost. Mozem za to, ze ma nikdy nenasralo ine auto ako Octavia a ostatne fávéééé??? Mozem ja za tu skladbu zakaznikov, ktori to kupuju? Osobne som nic nepisal proti tebe...ale tym, ktori blokuju cestu a vyvadzaju rozne kusky, ktore som u vodicov inych znaciek nepostrehol. Napr. spominana Hypernova....jedine Octavie blokuju ten prejazd, pripadne stoja na zebre aby nemohli ludia prejst na parkovisko. Prid sa pozriet sem....len obchodni zastupcovia a vsetci zlodeji, fetaci, vrahovia, sbs-kari, autickari, podvodnici - to vsetko tu jazdi na Octavii.
Zastane Octavia a vystupi vyholena hlava s hrubym krkom, krvavym pohladom a vyskakovacim nozikom za opaskom. Ano to su oni!
A ak si iny typek ako ti ostatni a jazdis slusne....tak potom dokazes pozerat na prispevky s nadhladom a nebyt vztahovacny ;-) ;-) ;-)
Cest tebe, ze ides prikladom inym vodicom Skodoviek.

...a komplex to asi nie je, kedze za mojich mladych cias boli len MB 1000 a MB 100 :-))))))
Este raz sa ospravedlnujem, ze som urazil tvoju znacku...odpust!
A mas pravdu, ja si nikdy nekupim poruchovu sracku v nizsej strednej, za cenu strednej a priestorom kompaktu ;-)
Obrázok

Gabriel Nagy
Vševed

Príspevok od používateľa Gabriel Nagy » Piatok, 19. Októbra 2007, 05:42

trosku sa zastanem academica...
Fakt aj u nas vsetci "mafiani" jazdia jak hovada na ochcafkach a prassatoch.su dementni, ale to nie preto, ze maju koncernove afta, tak sa narodili, tak boli vychovany a ze preco si koncern kupuju? preco nie? za par drobnych maju afto s 350Nm a mozu sa hrat na bohov ciest a druha vec je, Ze Toyotky, Lexusy, Hondy, Nissany su tu predsalen menej zname.
nic proti skodovici, Vw, Audi, len ich proste nemusim... a preco? Lebo znizuju vyrobne naklady ako sa len da (Nove Sciroco bude postavene na podvozku 5-koveho Golfa) a druha vec je, ze som rok zvaral napravy na Touarega... Nekupte si, prechadzalo tam kadeco, co bolo v 100% stave sme davali do Porsche-Cayne, ci jak sa to pise, zvysok siel na Touarega... ;-)
IS300 2JZ-GE dream car

academic
začiatočník

bordel

Príspevok od používateľa academic » Sobota, 20. Októbra 2007, 10:53

fcera cesta z NR-ZV: dlhy, dlhy, nekonecny hadik aut ....pozeram daleko dopredu a nikto nepredbiehal, takze som sa rozhodol udrzovat tempo v hadiku a poslusne som sa vliekol. Asi 20 km sa nic nedialo, skutocne sa vsetko prisposobilo premavke (MB, BMW a aj ini diabli) a pekne sa vliekli aso 80-kou. Nakoniec ani nemalo vyznam, tak husta premavka, ze by bolo akekolvek "myskovanie" zbytocne. Zrazu mi 5cm za zadkom zaflekovala strieborna Ochcafka s prevoznymi znackami. Hovorim si .."je to tu!" (magor). Hned ma obehol tak, ze som musel na krajnicu ja, i protijazdiace auta. A dalej, dalej, dalej. Uz som pocul spredu aj trubenie vodicov, no on obehoval ...plna-neplna, vsetkych vytlacal. Hovorim si "ochcáfka -co sa da cakat?"
No o 10 min znovu ta ista 5 cm za mnou a znovu ma obehoval (asi bol na cerpacke) .......ked sa objavil o 20 min znovu za mnou, tak som mu pri obiehani zatrubil a poklepal si na celo,.....neviem naco riskuje a ohrozuje vsetkych, ked potom zastane pri krajnici aby sa vy.toto a musi zacat odznovu?
Nuz ale...(sorry Alf) Ochcáfka a jej vodic to musel fsetkym natriet :razz: samozrejme, ze vpredu blondinka (asi frajerka) a vzadu starsi par (asi rodicia) ....vsak chlapec si vzal do predjne celu rodinu, nech sa hned s novym autom ukaze. Riskovat zivot svojej frajerky a rodicov - to dokaze len dokonaly "......." Co uz?
Obrázok

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných