Rasťo napísal:Takže už aj mangelka je členom klubu?
Pozerám, že najbližšia investícia bude asi v cene vozu, čo?
Ak sa Ti bude dať, tak popíš ak čo šlo, kde si čo zháňal, kto Ti čo robil a ako si bol spokojný - taký nejaký návod s vyčíslením koľko stojí také uvedenie starej Corolky do normálneho stavu...
No, mangelína v klube zatiaľ nieje a pokiaľ budem naďalej po večeroch trčať v garáži pri Kačene, alebo na kompe vypisovaním na TTS, tak možno ani ja nebudem

Ale to je na dlhšie
Už dlhšie plánujem hodiť sem zopár čísiel a slov o tom, čo ma koľko vyšlo a čo som na Kačene spáchal. Budem písať len o opravách, náhradných dieloch a podobne. Vynechám bežnú údržbu ako je olej, filtre a podobné volovinky. Takže poďme na to:
1. Vonkajšie manžety hom. kĺbov 2ks 470,-
Vazelína Schell Retinax HDX2 do hom. kĺbov 0,4L cca 200,-
2. Guferá prevodovky/poloosí prvé a ľavé 2 ks 845,-
3. Silentbloky (kostičky) zadného stabilizátora 2ks 583,-
4. Opletaná hadica k olej. chladiču Gumex cca 1,5m cca 250
5. Zadné tlmiče pruženia 2ks 2880,-
Prachovky tlmičov s dorazmi 2ks 684,-
Spolu (zatiaľ) 5912,-
Zatiaľ som všetko nahadzoval sám, takže robotu nepočítam. Tlmiče sú ešte v krabici, taktiež rozvodový remeň a kladka, ale neviem, či ten nedám nahodiť mechanikovi. (To závisí od momentálnej nálady

)
Viacmenej všetko som fasoval od Leňulky, guferá priamo v Toyote a hadicu z Gumexu.
Takže zatiaľ toľko k nutným opravám/výmenám.
Ešte sa musím priznať

, že som postupne zaplnil garáž nárazníkmi, sedačkami, kapotou, dverami, komplet svetlami a podobnými fajnovosťami z jednej Corollky, ktorá už je momentálne rozpílená kdesi v šrote v Čechách. Nech je jej zem ľahká
To je už ale otázka mojich úchyliek a tiež sa to ťažko rozpočítava na jednotlivé diely. Len pre info, za všetko som pustil nejakých 5700 CZK.
Takže pre túto chvíľu je to všetko. Uvidím, kam ma to ešte dostane v budúcnosti