Takze, academic. Poturcenec horsi od turka, ci zabudol vol, ze telatom bol?
Alebo kupil som vytuzenu Hondu, skopem Toyotu

Zavada - Auris - Turecko - samozrejme. Eeeee?!? Ako prosim? Sorry, ale normalne mam chut sa s Tebou pohadat.
Okrem obligatnej hlasky ze Ti moze byt jedno, ci auto zmontuje turek v Turecku alebo turek (ind ci iny pristahovalec) v Anglicku sa mi to ani nechce dalej rozvadzat. Ci si myslis, ze v UK montuju Toyoty anglani so slachtickym povodom, ktori absolvovali Oxford alebo Cambridge ?
Prejavil si cisto xenofobny postoj a uplne scestne porovnavas padajuce domy s vyrobou v nadnarodnom koncerne. Totalny bullshit.
Mozes prosim napisat dost podstatne info - o aku zavadu islo, ked Ti za nu ochotni a sikovni servisaci v Rakusku nauctovali v zaruke 150 euro? Za odstranenie zavady ktoru som nesposobil na vyrobku v zaruke standardne neplatim.
Po skusenostiach so servismi u nas by som fatalne problemy nehadzal na vyrobu Toyoty kdekolvek, ale skor na zmrdstvo v procese servisnych sluzieb. Otazka na zaklade nie jednej konkretnej skusenosti – nenechal si si nahodou niekde u nas montovat napriklad alarm? Nebolo by to prvy raz (ani druhy), co servisakovi zapadla skrutka niekde do utrob pristrojovky a co by sa s tym babral a vyberal ju, ved to mozno nebude hrkat. A ak nema poruke inu, mozno tam neda ziadnu, ved si to snad nikto nevsimne. Ale kydat tu na vyrobu v spolocnosti pouzivajucej najprepracovanejsie procesy riadenia produkcie a kontroly kvality aj keby to hned bolo montovane domorodcami v nejakej stredoafrickej krajine mi pride scestne.
Mal som dve corolly vyrobene v Turecku a so ziadnou nebol jediny problem sposobeny nekvalitnou montazou. Turkom sa na rodiel od nasich servisakov nepodarilo dokaslat nic.
Jedina vytka by snad mohla byt aj na Tebou spominany klip bezpecnostneho pasu, vrzganie bolo odstranene prestreknutim WD40.
Nech Ti Honda sluzi ovela lepsie Auris a rovnako prajem spokojnost s Honda servisom. I ked, na zaklade skusenosti znamych sa obavam, ze je to skor moje zbozne zelanie.