Tady u nas vzdycky kazdy pozdravi
Jo a ty Vase cesty. Rozbite nejak nejsou, ale ty vyjete koleje ji moc dobre nedelali
ahoooj... tak dufam ze mna si nestretol, lebo ak ano, tak sa hambim, ze som neodzdravil... Inak v okoli Ba sa mi to stavalo, ze Celdy neodzdravili, neviem cim to je, ale mozno aj tym, ze ju maju pre nieco ine, ako ju mame mi Toyotacija_ma napísal:Caute, ted jsem byl 5 dni na Slovensku, na takove mensi dovolene.. A co se mi nestalo, chvili za hranicema jsem potkal cervenou Celicu, zdravim, mavam skoro si vykroutim ruku a nic... Pak potkavam modrou, to same!!! Pote jsem jeste potkal jednu cervenou a to jsem uz jen mavl a zase nic.. Vy se tady nezdravite, nebo ze by ste si me nevsimli...Vysvetlil jsem si to tak ze to asi nebyl nikdo z fora..
Tady u nas vzdycky kazdy pozdravi![]()
Jo a ty Vase cesty. Rozbite nejak nejsou, ale ty vyjete koleje ji moc dobre nedelali![]()
![]()
Jj myslim ze to bylo v Ziline a ridic byl tusim postarsi pan (bez urazky)... Tak to jsem rad ze jsem potkal nekoho z TTSToyoCarE napísal:tu modru si stretol v Ziline? Zrejme su zdravil nas,,, zial,, riadil otec,, a ked ma problemy,, a rozmysla,,tak nereaguje na taketo veci,, ja som zamaval spat,,ale asi to bolo neskoro.
Leňulka napísal:no tak nevim jak si to myslel ze tady u nas se zdravime??? ja co potkam Celicu, nemyslim tebe a Esaba tak zdravim a borci jeste otoci hlavu, jestli je to proto ze si mysli ze jsem zenska co ma auto pujcene od mladeho tak je to i tak ubohe, me tady teda nikdo nezdravi, bych si mohla mrkacku umrkat a kaslou na to, s Esabem jsme byli na Slovensku, stali jsme na benzince, kolem jela Celica, blikla a jeste zatroubila, borec mavnul a jel dal, tak nevim kde je to lepsi, mozna je na case se ostrihat a nechat preoperovat, pac me ta diskriminace uz nebavi
rozhodne to nebude tym, ze si zenskeho pohlavia, lebo aj na mna kaslu velakrat hlavne na zapade...Leňulka napísal:no tak nevim jak si to myslel ze tady u nas se zdravime??? ja co potkam Celicu, nemyslim tebe a Esaba tak zdravim a borci jeste otoci hlavu, jestli je to proto ze si mysli ze jsem zenska co ma auto pujcene od mladeho tak je to i tak ubohe, me tady teda nikdo nezdravi, bych si mohla mrkacku umrkat a kaslou na to, s Esabem jsme byli na Slovensku, stali jsme na benzince, kolem jela Celica, blikla a jeste zatroubila, borec mavnul a jel dal, tak nevim kde je to lepsi, mozna je na case se ostrihat a nechat preoperovat, pac me ta diskriminace uz nebavi
to je aspon pristup, tak to ma bytdrgi napísal:Leňulka napísal:no tak nevim jak si to myslel ze tady u nas se zdravime??? ja co potkam Celicu, nemyslim tebe a Esaba tak zdravim a borci jeste otoci hlavu, jestli je to proto ze si mysli ze jsem zenska co ma auto pujcene od mladeho tak je to i tak ubohe, me tady teda nikdo nezdravi, bych si mohla mrkacku umrkat a kaslou na to, s Esabem jsme byli na Slovensku, stali jsme na benzince, kolem jela Celica, blikla a jeste zatroubila, borec mavnul a jel dal, tak nevim kde je to lepsi, mozna je na case se ostrihat a nechat preoperovat, pac me ta diskriminace uz nebavi
slubujem ze ked Ta uvidim v aute, zamavam, zatrubim a pozvem na kofolu alebo do kina
Leňulka, prepac, ze odpovedam za teba...ToyoCarE napísal:ja ked som za volantom,, snazim sa zdravit vsetkych celicarov,,, ale Lenulka,,, ako spoznam ze si to ty? Nikdy som ta nevidel,,,
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní