Asi to bude tou rýchlosťou...a hlavne tým, že som si to auto nekupoval nato, aby som naň balil baby, ale preto, že také niečo ako MR-ka bol môj sen od detstva...
Zena za volantom
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zena za volantom
Začínam byť z Vás na rozpakoch...
Asi to bude tou rýchlosťou...a hlavne tým, že som si to auto nekupoval nato, aby som naň balil baby, ale preto, že také niečo ako MR-ka bol môj sen od detstva...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- yeska
- začiatočník
- Dátum registrácie: Piatok, 11. Mája 2007, 14:46
-to hovoris dnesRasťo napísal:Začínam byť z Vás na rozpakoch...![]()
...Toyota, rozhodne Toyota

- Rasťo
- Vševed
No - som to hovoril aj dni pred tým, ako mi ho doviezli a mám dojem, že to budem hovoriť ešte dosť dlho...možno ma neskôr chytí nejaké zúfalstvo...yeska napísal:-to hovoris dnes![]()
![]()
- yeska
- začiatočník
Na zufalstvo je najlepsim liekom Blue Diablo, kalkulacia je vyhodnejsia ako furik bab 

- Voloďa
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 12. Septembra 2005, 14:10
to je nejaky gay klub v centre mesta?yeska napísal:Na zufalstvo je najlepsim liekom Blue Diablo, kalkulacia je vyhodnejsia ako furik bab
drgi by sa takemu kontaktu urcite potesil...
Toyota Celica GT 2,0 16V - ST202 3S-GE
r.v.1997
r.v.1997
- yeska
- začiatočník
Musim ta sklamat, je to skor napoj, ktory zrejme nebude pre teba, je v nom tequila a to deti nepijuVoloďa napísal:to je nejaky gay klub v centre mesta?yeska napísal:Na zufalstvo je najlepsim liekom Blue Diablo, kalkulacia je vyhodnejsia ako furik bab![]()
drgi by sa takemu kontaktu urcite potesil...

-
ToyoCarE
inak taketo auto sa kupuje nie na kazdodenne jazdenie,, si vsimnite ze ked sa predava take auto,, tak aj ked ma 10 rokov,, tak nema najazdene viac ako 100 000 takze to je skor na predvadzanie,, a minanie benzinu,, a priznajme si,, nie kazdy zaraba tak vela,,ze si moze dovolit aj to obcasne jazdenie,,, bo na takom aute si aspon ja neviem predstavit,, ze by som isiel pomaly,,, to mozem ist aj na svojom a na polovicnej spotrebe.
- Voloďa
- začiatočník
paradoxom je, ze to dieta oslavovalo 30-tku prave tequilou v el-diablo par dni dozadu...yeska napísal:Musim ta sklamat, je to skor napoj, ktory zrejme nebude pre teba, je v nom tequila a to deti nepijuVoloďa napísal:to je nejaky gay klub v centre mesta?yeska napísal:Na zufalstvo je najlepsim liekom Blue Diablo, kalkulacia je vyhodnejsia ako furik bab![]()
drgi by sa takemu kontaktu urcite potesil...![]()
r.v.1997
r.v.1997
- Rasťo
- Vševed
No vidíte páni a dáma - ja keď som oslavoval tridsiatku, tak bola v podstate nuda - to ale asi spôsobil ten divný humums, čo dal kamoš do vodnej fajky... 
- Voloďa
- začiatočník
s vodnou fajkou a nuda? to musel byt vazne nejaky humus
Inak k tym sportovym autam a dennemu pouzivaniu: ako rodinne auto urcite nie, ale na denne jazdenie do prace to moze byt (pokial nemame na mysli nejake Caparo T1...). Teraz jazdim s Celdou do prace a z prace kazdy den a nemozem si ju vynachvalit. Samozrejme, pokial je to po velkomeste, tak to by som asi radsej jazdil Smartom ako Ferrari
Vsetko je to dost individualne - ci uz sa to tyka podmienok prepravy alebo samotnych preferencii pouzivatela...
P.S.: Tiez som auto nikdy nepouzival ako kockolap...
Inak k tym sportovym autam a dennemu pouzivaniu: ako rodinne auto urcite nie, ale na denne jazdenie do prace to moze byt (pokial nemame na mysli nejake Caparo T1...). Teraz jazdim s Celdou do prace a z prace kazdy den a nemozem si ju vynachvalit. Samozrejme, pokial je to po velkomeste, tak to by som asi radsej jazdil Smartom ako Ferrari
P.S.: Tiez som auto nikdy nepouzival ako kockolap...
r.v.1997
r.v.1997
-
ToyoCarE
ono vies,,, asi nemozes porovnavat Celdu ktora nova stoji nieco cez melon,, a Ferrarri ktore stoji od 10melonov hore (priblizne),, celdou jazdim vsade,, a nepride mi to ako nieco blbe,,, ale keby ze mas v garazi Ferrarri,, tak urcite by si ho vytahoval len zriedka,, predstav si, ,kolko soferov by sa obzeralo za tebou a nie na cestu,, a mohol by ta nejaky velmi aktivny suchnut,, a si teraz porovnaj ceny ND na Toyote a Ferrarri,,, napr predny blatnik na Celdu 5-gen stoji v TOyote 15 000,, u mna 8000,,, a kolko by stal na take Ferrarri,,,
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
No s tequilou by som sa moc neoháňal, veď také hádam môžu aj deti. Čo tam vy dole nemáte poriadne domáce pálené. Niežeby som bol nejaký znalec, či alkoholik, ale pod 50% sa neoplatí nalievať do štamprlíka, natož to huby...yeska napísal:Musim ta sklamat, je to skor napoj, ktory zrejme nebude pre teba, je v nom tequila a to deti nepijuVoloďa napísal:to je nejaky gay klub v centre mesta?yeska napísal:Na zufalstvo je najlepsim liekom Blue Diablo, kalkulacia je vyhodnejsia ako furik bab![]()
drgi by sa takemu kontaktu urcite potesil...![]()
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
ToyoCarE
ty vole,,, ze pod 50%,,, mno predaval som v bare alpsky rum,, a ten ma 80%,, alebo absinth a ten ma 70%,,, to uz je clasa
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných