No pravdupovediac, ja som mal E10, ale myslím, že na tvojej to bude podobný systém. Japoncom to fungovalo na Corollách predtým, tak načo by to menili. Ja by som na to šiel takto:
1. vytiahnuť všetky kolieska a štuplíky na ovládaní kúrenia a podobných páčkach
2. nad popolníkom, odhadujem trošku odspodu, aby to nebolo moc vidno budú tak dve krížové samorezky, tie treba odskrutkovať, prípadne odšróbovať. Prípadne skús pozrieť vnútri tej spodnej skrinky na kazety, či čo to bolo v E11kach. Možno bude nejaká skrutka aj tam, ale moc sa mi to nezdá.
3. miernym ťahom potom vyťahovať panel smerom k sebe. Určite to bude držať na plieškoch - západkách, ktoré sú nasunuté na plastových výčnelkoch panelu. Tieto sa zacvakávajú do obdĺžnikových otvorov v palubke. Počítam, že dve budú po stranách v hornej časti (tak 5 centi od vrchu) a dva ďalšie dole tiež po bokoch. Pokiaľ panel ešte nebol vyberaný, tak to asi pôjde trošku ťažšie. Treba sa s tým trošku pohrať a myslím, že by to malo vycvaknúť. Hlavne to rob obomi rukami v rovnakej výške, nech je ťah rovnomerný. Mne to išlo prvýkrát von tiež horšie, ale keď už som tie žiarovky menil desiaty krát, tak už som vedel, kde zatiahnuť a urobil by som to hádam aj poslepiačky.
4. keď už to bude celé vonku, treba zo zadnej strany kuknúť ako máš vložený vypínač. Určite bude zacvaknutý malými západkami do takého malého šuflíčka. Nervi to nasilu, nech to neodlomíš. Takto by si sa mal dostať k vypínaču a na ňom už uvidíš ako je robené osvetlenie. Na E10 sa zvrchu vkladala malá objímka s ešte menšou pidižiarovkou. Tak ako u celého panelu si myslím, že to bude podobné.
Skús na to mrknúť a uvidíš. Skúsim ešte kuknúť kamošovi do jeho E11ky zajtra pri robote a prípadne dopíšem, čo som zistil. Alebo mu to rovno rozoberiem a pofotím

A on ma za to bude mať stráááášne rád. Však Janči
Veľa zdaru
Drž si