pozdrav z FRA
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
no caute, tak vcera som bol na Autosalone v Geneve. Listok od nas stal polovicu nez obvykle, + vstupenka 9.5 eur, takze cele ma to vyslo 31.1 Eura tam aj naspat. Bolo velmi fajn, napriek nedostatku financii som si kupil pekny suvenir (Corolla WRC 1:43) a mali aj doteraz take modeliky co som nide nevidel (celica ST185 rallye, celica ST202 cierna pekna) ale fakt som nemal na to abych zistoval ci to niekto chcete..co je skoda lebo dakto by sa urcite nasiel, najma vyklapacka bola uzasna, ale aj drahe to je sak asi liter to stalo vsetko.
No a na salone (vlastne v celej geneve) je to cisty bordel jazykovy podla mna. Neviete
si predstavit ze vedla seba su stanky frankofonne (PSA, Toyo), nemecke (VW, Audi, Skoda...), kazdy sa s kazym rozprava inak, vy na predavaca po francuzsky, on vam po nemecky a alebo lamanou franinou a naopak. No uzasne. Na salone bolo tolkocudzincov ze az (aj slovakov). Samotny autosalon bol skvely, obrovsky, mam aj nejake
prospekty (spravim reviziu a nieco dam mozno do plena pre zajemcov) a naozaj
som si posedel vo vysnivanych autach, ktore u nas neotvaraju pre ludi. Fakt je videt rozdiel medzi nasim a tymto autosalonom, tu je otvorene VSETKO okrem super premiovych vozov (rolls royce, bentley, ferrari, kusovky rozne atd-ale ked mate nad 30 ci 40, aj to sa da samozrejme)
a su tu pritomne take znacky co normalne clovek u nas ani nepozna. Ale
mna najma zaujimali civic Type-R/S, accord type-S, yaris TS (trochu lacne plasty), auris, subaru impreza, legacy, Suzuki swift Sport, lancer evo 9, Honda S2000, v ktorom sme mali asi najvacsi zazitok, proste uz len sadnut do toho auta bolo uzasne, co potom este to 2 miestne zihadlo riadit hehe. Takze boli sme spokojni.
V LAncii nam dali perfektnu taliansku kavu, alfa
romeo za to ze sme si zapli bluetooth na telefone, prisiel nam
obrazok na telefon a na zaklade toho sme si zadarmo vyzdvihli krasny
USB kluc 1GB v kozenom obale s potlacou alfa romeo...no nezober
to ked je to zadara, to nam fakt zdvihlo naladu!!! rozmyslam ze co
este..no fotky a video sem prihodim neskor. Resp. video neviem...kameroval som toho hodne, bude z toho pekne DVD. Kamos ohodnotil ze toyota mala najkrajsie susky (je to dost mozne, ja som si rebricek nezostavoval) elegantne, civic type R+S2000 boli asi naj zazitky, bezkonkurencne. Auris je skvely, kvalittny, ale niektore prvky mi viac vyhovovali v Avensise alebo v Corolla Verso. Je to zvlastne, ale Auris ma pekne plasty zvacsa, az na rucnu rzdu (nablyskany sunt), Yaris TS zaujme iba cenou asi, Corolla Verso je dokonala, spolu s Avensisom su uplne spickove.
Nova fabia je MEGAshit (naozaj priserne), automobilka LADA inteligentneho zakaznika nepresvedci ani novym obalom, ani ojebom ze GTI, lebo sedadla jak z babkinho gauca potah a makke, ogrcane, to nepritiahne nikoho. Mierne sklamanie bolo vo Forde ST ci ktory je ten slabsi, ja fakt neviem. Neviem ci niektore znakcy nejak vypinaju prevodovky od riadiacej paky nech to ludia nedodrbu, alebo ci naozaj u daktorych aut je ta radiaca kulisa taka divna. Najhorsie koncepcie su jednoznacne paky+prevodovky 6stupnove, kde je Rko vedla 6ky, takym sa podla mna treba vyhnut, lebo 5ka sa RYCHLO a na PRVY sup normalne zaradit neda a bolo to vo viac autach takze asi tak. Problem s tym bol tusim v Honde (?? neviem kua..) a niektore ine, Swift viem uz davno ze je SPICKOVY v tomto smere, Peugeot 207 turbo je velmi pekne, skvele sedadla, radenie take klasicke pezotacke (na chuja mierne..) Toyota nesklamala v tomto smere daleko prevysuje ostatnych, to ako sa musi radit v avensise pocas jazdy je basen podla mna, corolly su super klasika ako vzdy. Toyota: az na par lacnych plastov v yarise TS a na vykon 133PS na 1.8ku, co je na TS malo podla mna. Fuj ako som sa rozpisal, koncim!!!! foto pridam neskor
No a na salone (vlastne v celej geneve) je to cisty bordel jazykovy podla mna. Neviete
si predstavit ze vedla seba su stanky frankofonne (PSA, Toyo), nemecke (VW, Audi, Skoda...), kazdy sa s kazym rozprava inak, vy na predavaca po francuzsky, on vam po nemecky a alebo lamanou franinou a naopak. No uzasne. Na salone bolo tolkocudzincov ze az (aj slovakov). Samotny autosalon bol skvely, obrovsky, mam aj nejake
prospekty (spravim reviziu a nieco dam mozno do plena pre zajemcov) a naozaj
som si posedel vo vysnivanych autach, ktore u nas neotvaraju pre ludi. Fakt je videt rozdiel medzi nasim a tymto autosalonom, tu je otvorene VSETKO okrem super premiovych vozov (rolls royce, bentley, ferrari, kusovky rozne atd-ale ked mate nad 30 ci 40, aj to sa da samozrejme)
a su tu pritomne take znacky co normalne clovek u nas ani nepozna. Ale
mna najma zaujimali civic Type-R/S, accord type-S, yaris TS (trochu lacne plasty), auris, subaru impreza, legacy, Suzuki swift Sport, lancer evo 9, Honda S2000, v ktorom sme mali asi najvacsi zazitok, proste uz len sadnut do toho auta bolo uzasne, co potom este to 2 miestne zihadlo riadit hehe. Takze boli sme spokojni.
V LAncii nam dali perfektnu taliansku kavu, alfa
romeo za to ze sme si zapli bluetooth na telefone, prisiel nam
obrazok na telefon a na zaklade toho sme si zadarmo vyzdvihli krasny
USB kluc 1GB v kozenom obale s potlacou alfa romeo...no nezober
to ked je to zadara, to nam fakt zdvihlo naladu!!! rozmyslam ze co
este..no fotky a video sem prihodim neskor. Resp. video neviem...kameroval som toho hodne, bude z toho pekne DVD. Kamos ohodnotil ze toyota mala najkrajsie susky (je to dost mozne, ja som si rebricek nezostavoval) elegantne, civic type R+S2000 boli asi naj zazitky, bezkonkurencne. Auris je skvely, kvalittny, ale niektore prvky mi viac vyhovovali v Avensise alebo v Corolla Verso. Je to zvlastne, ale Auris ma pekne plasty zvacsa, az na rucnu rzdu (nablyskany sunt), Yaris TS zaujme iba cenou asi, Corolla Verso je dokonala, spolu s Avensisom su uplne spickove.
Nova fabia je MEGAshit (naozaj priserne), automobilka LADA inteligentneho zakaznika nepresvedci ani novym obalom, ani ojebom ze GTI, lebo sedadla jak z babkinho gauca potah a makke, ogrcane, to nepritiahne nikoho. Mierne sklamanie bolo vo Forde ST ci ktory je ten slabsi, ja fakt neviem. Neviem ci niektore znakcy nejak vypinaju prevodovky od riadiacej paky nech to ludia nedodrbu, alebo ci naozaj u daktorych aut je ta radiaca kulisa taka divna. Najhorsie koncepcie su jednoznacne paky+prevodovky 6stupnove, kde je Rko vedla 6ky, takym sa podla mna treba vyhnut, lebo 5ka sa RYCHLO a na PRVY sup normalne zaradit neda a bolo to vo viac autach takze asi tak. Problem s tym bol tusim v Honde (?? neviem kua..) a niektore ine, Swift viem uz davno ze je SPICKOVY v tomto smere, Peugeot 207 turbo je velmi pekne, skvele sedadla, radenie take klasicke pezotacke (na chuja mierne..) Toyota nesklamala v tomto smere daleko prevysuje ostatnych, to ako sa musi radit v avensise pocas jazdy je basen podla mna, corolly su super klasika ako vzdy. Toyota: az na par lacnych plastov v yarise TS a na vykon 133PS na 1.8ku, co je na TS malo podla mna. Fuj ako som sa rozpisal, koncim!!!! foto pridam neskor
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- AndyGTP
- Vševed
no kedze sa mi to sku.. wifi dojebava a uz mi aj zamrzol ten predrazeny sunt tak imageshack fotky sa stali utopiou a davam sem taky mensi vyber foto do 1MB asi 27 kusov zmensenych obrazkov v zipe, ked chcete kuknite si http://kotuha.com/file/8CPSf-IMG_3730.html
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
trosku OT, ale ak ti mozem doporucit dobry web na vesanie fotiek - tak BEZKONKURENCNE http://picasaweb.google.com !!!AndyGTP napísal:no kedze sa mi to sku.. wifi dojebava a uz mi aj zamrzol ten predrazeny sunt tak imageshack fotky sa stali utopiou a davam sem taky mensi vyber foto do 1MB asi 27 kusov zmensenych obrazkov v zipe, ked chcete kuknite si http://kotuha.com/file/8CPSf-IMG_3730.html
stiahni si picasu, nainstaluj a zistis ako krasne dokaze kategorizovat fotky. . a o vesani na beb ani nehovorim - jedna basen!! mas tam GIGA priestoru, a "jednym klikom" mas fotky na webe!
cmuk cukros
- AndyGTP
- Vševed
no bol som na skok v irsku na 3 dni (necele) a to som fakt necakal ze ta blba krajina je totalny toyotaland. Tolko japoncov som v ZIVOTE este nikdy pokope nevidel a to som si myslel ze anglani su na tom uzasne. HOVNO. Kici and spol, by ste umreli z tych starletov v TRD upravach, pripadne original japonske starlety dovezene, alebo 1. krat som videl japonskeho yarisa (Vitz, takmer rovnaky je), obcas sa tam mihne nejaka GT4 celica, otvorim casak s inzeratmi a skoro som sa posral lebo na kazdej druhej strane sa predava nejaka corolla GTi, G6, celica 4WD, subaru, skyline, civicy, lexusy, altezzy a podobne. No vidno ze tam su vyspelejsi zakaznici, ale aj to ze volant maju tam kde japonczyci.
- AndyGTP
- Vševed
caute, vcera som isiel na vylet do Monaca, no bolo tam pekne, skusim nejake fotos dat. Krasne pocasie nam vyslo a dokonca som si aj presiel trat F1 na mojej Corolle tak som pekne otvoril okna a pocuval som vyfuk v tom tuneli znamom
dost casto mi sice v ceste zavadzali take divne cervene a strieborne sroty s rozcuchanym ponikom vzadu alebo nejakym nasratym vykastrovanym bykom
:D:D tak som im "to ukazal" haha, ale vacsinou som ich "pustal". No niektori nemaju ani len na strechu na tom aute, si predstavte
. No a este musim spomenut cestu, pretoze 300+300 km serpentin v krasnych pohoriach by asi zanechalo stopu na kazdom, trielil som s tymi mojimi 86 blchami o stosest, 5 ludi v aute (toho v zadu v strede bude rit a stehna bolet este asi tyzden od toho jak sa snazil udrzat), rezal som zakruty vsade kde sa dalo, no ale aj tak sa mi stane ze nejaky domaci magor na prazdnom renaulte expres (!! predchodca kengury) s naklonom 45 stupnov a kudolom dymu + na galuskach obehne cez plnu ciaru v zakrute
no krasna krajina, vsak? Nuz darmo, je na nej pri akceleracii citit tych 300kg navyse oproti tomu ked sa vozim sam 
- AndyGTP
- Vševed
http://picasaweb.google.com/andrej.stuk ... 9rSB9qmGtM
foto,btw bola oslava 150 000km, vid last foto
foto,btw bola oslava 150 000km, vid last foto
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
- Kontaktovať používateľa:
jáj lubim ja monako...už je to dávno čo som sa tam po tuneli prechádzal. vtedy sa ešte na slikoch jazdilo a bolo to chvilu po f1, tak to tam bolo všetko pekne pogumované, hlavne na konci prístavu a pri kasíne...tšiel by som zase... výťahy hore na záchytné parkovisko si skúšal? v jedom obchode sa mi také stalo, že som netrafil poschodie a do stajne som vystúpil...tolko koňov na kapotách a pod kapotami tam bolo, že až uf. 
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
joooj monako. Som tam bol asi 3x a vzdy ma fascicinovalo
Okrem aut tie prekrasne baby. Nemozem si pomoct, ale v ponaku som videl neskutocne krasne baby. Samozrejme, ze boli na prachy, ale boli pekne ... 
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- AndyGTP
- Vševed
heh fajry este ze si dodal ze su to herecky na prachy. ja som tam skor videl dost zachovale zenske na prachy, mladych "hereciek a cuchiet" tam bolo menej 
http://picasaweb.google.com/andrej.stuk ... --R8s6U6zc
tu su nejake crepiky stare co som pofotil, su tam najma chladnicky hehe
http://picasaweb.google.com/andrej.stuk ... --R8s6U6zc
tu su nejake crepiky stare co som pofotil, su tam najma chladnicky hehe
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
Andy: super! Len tak dalej!
btw: kamarat mi hovoril, ze vo FRA jazdi strasne vela Coroll E9 combi 4x4 - az mi je to divne
btw: kamarat mi hovoril, ze vo FRA jazdi strasne vela Coroll E9 combi 4x4 - az mi je to divne
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- AndyGTP
- Vševed
ano, myslim ze sa nemylil, je ich tu dost, ale ovela viac je ich vo Svajci, tam je na kazdom kroku nejaka, vidno ze ti ludia to tam kupuju uz hoodne dlho. Sak mnoho typkov si do svajcu chodilo aj po AE86, bohvie ci tam nejake este ostali 
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní