mimo, na tvoju ako usite...
fotky su zrejme len demo - tie parts nie su ani strieknute, ale co vy na to???

tak som zvedavy na vase nazory na takto "spriznenu" carinu

uz len kvoli tomuto je dobre mat stavitelny podvozok,,,, ale taky co sa da ovladat z kabiny,,, najlepsie vzduchovy,,,, len to je trochu ina cenova kategoria,,,mimo napísal:ako tak pozerám na výšku ,neviem neviem či by som o tie plasty niekde v BA neprišiel
už teraz mám problém prejsť niektoré retardéry

Elvis,, hmm, ak mas moznost,,, si nejako zozen clanky v AutoTuningu o Seate Ibiza a Skoda Garde,,,, oni to maju,,, je mozne ze to tak funguje,,, ale myslim, ze mi bude uprimne jedno,, ci je to makkeked je to dolu,,, bo na dialnici su jamy zriedkavostou,,,, ide o to,, minimalizovat privod vzduchu ktory ide popod auto,,, samozrejme,,, treba mat zabezpecene chladenie brzd,,, bo ak zavres vzduch pod auto,, nema ich co chladit,,,Elvis napísal:chlapci, hlavne si neidealizujte air ride (tak sa ten podvozok vola o ktorom sa tu bavite). je to fakt len na show, v skutocnosti funguje len na efekt, cize ked ho das dole tak by si predpokladal ze to bude tvrde jak svina lebo sa to plazi po zemi a ked to das hore tak to skor bude makke lebo je to vysoke ako off road. zial, funguje to presne opacne
ja ti neviem, ale skusal si niekedy brzdit z 150km/h pri rozhasenom podvozku? Pokial sa to sprava ako vravi elvis, auto sa ti prudko nakloni do predu, odlahci sa zadna cast, zacne byt vdaka tomu nestabilne a nedajboze budes predbiehat, tak uletis z cesty. Ako Citroen C5 to ma super vyriesene, to uz skor adaptivne podvozky od MB, BMW alebo Lexus. Lenze tam aj cena za tlmic sa pohybuje v cenach za nase vozySteve McSteve napísal:ale myslim, ze mi bude uprimne jedno,, ci je to makkeked je to dolu,,, bo na dialnici su jamy zriedkavostou,,,, ide o to,, minimalizovat privod vzduchu ktory ide popod auto,,, samozrejme,,, treba mat zabezpecene chladenie brzd,,, bo ak zavres vzduch pod auto,, nema ich co chladit,,,
pišťik--> ty si nejaky odbornik na ibisky a gardecka...??::??? toto je o toyotach... ne o kosackach na trawku...Steve McSteve napísal:Elvis,, hmm, ak mas moznost,,, si nejako zozen clanky v AutoTuningu o Seate Ibiza a Skoda Garde,,,, oni to maju,,, je mozne ze to tak funguje,,, ale myslim, ze mi bude uprimne jedno,, ci je to makkeked je to dolu,,, bo na dialnici su jamy zriedkavostou,,,, ide o to,, minimalizovat privod vzduchu ktory ide popod auto,,, samozrejme,,, treba mat zabezpecene chladenie brzd,,, bo ak zavres vzduch pod auto,, nema ich co chladit,,,Elvis napísal:chlapci, hlavne si neidealizujte air ride (tak sa ten podvozok vola o ktorom sa tu bavite). je to fakt len na show, v skutocnosti funguje len na efekt, cize ked ho das dole tak by si predpokladal ze to bude tvrde jak svina lebo sa to plazi po zemi a ked to das hore tak to skor bude makke lebo je to vysoke ako off road. zial, funguje to presne opacne
si ma nepochopil,,,, islo mi len o to,,, ze na tych autach bol vzduchovy podvozok,,,, ked ide o europske auta,,, tak vsetky stoja za...,,,, moj nazor je a vzdy ostane,,, ze u mna je Toyota najlepsie auto na svete,,,, a ak ukazujem na nejake diely na inych autach,, tak len preto,,, lebo ich mozno dat aj na Toyotu,,,kuro napísal:pišťik--> ty si nejaky odbornik na ibisky a gardecka...??::??? toto je o toyotach... ne o kosackach na trawku...Steve McSteve napísal:Elvis,, hmm, ak mas moznost,,, si nejako zozen clanky v AutoTuningu o Seate Ibiza a Skoda Garde,,,, oni to maju,,, je mozne ze to tak funguje,,, ale myslim, ze mi bude uprimne jedno,, ci je to makkeked je to dolu,,, bo na dialnici su jamy zriedkavostou,,,, ide o to,, minimalizovat privod vzduchu ktory ide popod auto,,, samozrejme,,, treba mat zabezpecene chladenie brzd,,, bo ak zavres vzduch pod auto,, nema ich co chladit,,,Elvis napísal:chlapci, hlavne si neidealizujte air ride (tak sa ten podvozok vola o ktorom sa tu bavite). je to fakt len na show, v skutocnosti funguje len na efekt, cize ked ho das dole tak by si predpokladal ze to bude tvrde jak svina lebo sa to plazi po zemi a ked to das hore tak to skor bude makke lebo je to vysoke ako off road. zial, funguje to presne opacne![]()
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných