Clovece,Zakrutu som uz sto rokov nepocuval.Stale ide o 13.00?Ked budem o takom case v aute,naladim si ju.wilson napísal:ano v ZA sa dá chytiť fun na dvoch freq, takže máš dobrý príjem aj dobrú anténu. stačí len zmeniť oblúbenú stanicu na niečo normálne. to sro som myslel len ako test, ale zákruta je zákruta
Kvalitná hudba v Corolle
Moderátor: AndyGTP
- Sokol
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2005, 00:39
- Kontaktovať používateľa:
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96
Pozor, hovorim o ozvucovani, nie o diskotekach. Ak mas live kapelu a potrebujes ozvucit, da sa. Ale robim to ako konicek, takze ak budes chciet ozvucit Madonnu tak ti asi nepomozem.AndyGTP napísal:mexo, zaoberas sa ozvucovanim parties? aj tvorbou hudby?
Co mas na mysli pod tvorbou hudby?
TOYOTA STARLET 1,3i 2E-E
Ak Ti vypadava radio, tak to moze byt bud kabelazou, vtedy ked pohybes vsetkymi smermi a viacerymi silami za kabliky, vacsinou sa to objavy. Uz som videl aj vypadavanie radia koli zlemu kontaktu medzi radiom a odnimatelnym panelom. Potom mi uz napadaju len studaky priamo v radiu. Alebo niekde na privode napajania.
Mne na starom radiu v pravidelnych intervaloch vypadval na kratucky okamih zvuk, stacilo vypnut REG. INFO a prestalo to. Ani neviem na co to presne je funkcia lebo aj nazvy stanic to pisalo aj AF-ko islo.
Mne na starom radiu v pravidelnych intervaloch vypadval na kratucky okamih zvuk, stacilo vypnut REG. INFO a prestalo to. Ani neviem na co to presne je funkcia lebo aj nazvy stanic to pisalo aj AF-ko islo.
TOYOTA STARLET 1,3i 2E-E
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
nechcem ozvucit len som objektivne zhodnotil ze mas prehlad. ja nie som odbornik, je ine ozvucovat kapely a ozvucovat kluby kde sa hra elektronicka hudba, a aj to musi zvukar a uzporiadatelia zvazovat podla hraneho stylu, rychlosti bpm, frekvencnych pasem atd atd. Ak sa clovek zaobera tvorbou hudby /myslim elektronickej/ tak sa casto vyzna aj do ozvucovacieho HW, HW uprave zvuku atd. Poznam par ludi takychto. Len som sa pytal ci nepatris k takej skupine ludiMexo napísal:Pozor, hovorim o ozvucovani, nie o diskotekach. Ak mas live kapelu a potrebujes ozvucit, da sa. Ale robim to ako konicek, takze ak budes chciet ozvucit Madonnu tak ti asi nepomozem.AndyGTP napísal:mexo, zaoberas sa ozvucovanim parties? aj tvorbou hudby?
Co mas na mysli pod tvorbou hudby?
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
Osobne poznam ludi, co dokonca aj symfonicky orchester robia ale aj tak su ako zvukari uplne nanic. Dokonca ked ich vidia muzikanti tak odmietaju hrat
). Nie kazdy, co robi so zvukom sa aj tomu rozumie. Ale aby som nebol stale skepticky. Je na svete dost takych ludi co sa fakt vyznaju a naozaj vedia. A to su potom kuzelne veci co vychadzaju spod ich ruk.
Ja osobne neskladam muziku, hraval som 11 rokov na harmoniku, ale to bolo uz davno
. Teraz radsej tu muziku robim.
Ja osobne neskladam muziku, hraval som 11 rokov na harmoniku, ale to bolo uz davno
TOYOTA STARLET 1,3i 2E-E
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
reg on/off je o tom, že radio hladá stanicu s nejakými lokálnymi informáciami či čo. kedysi dávno som mal nejaký sonyšit a ten sa furt v ZA preladzoval na frontinus a v MT na rebecu. Ked som vypol REG tak to prestalo
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
- wilson
- Toyota guru
tož takto, ono rádio nevypadne celé, displey pekne svieti, len prestane hrať, aj tuner aj cd. po tých puknutiach ostanú repro hluché (všetky 4). ani zapnúť a vypnúť rádio nepomáha. len znova štart motora. či je tam nejaká ochrana a ja ju preťažujem či čo, fakt neviem. ale nemám ani zosik, ani kondíky, nič. len vzadu výhybky, ale tie sú orig. od magnatu, takže z nekvality by som ich nepodozrieval.Mexo napísal:Ak Ti vypadava radio, tak to moze byt bud kabelazou, vtedy ked pohybes vsetkymi smermi a viacerymi silami za kabliky, vacsinou sa to objavy. Uz som videl aj vypadavanie radia koli zlemu kontaktu medzi radiom a odnimatelnym panelom. Potom mi uz napadaju len studaky priamo v radiu. Alebo niekde na privode napajania.
pre upresnenie:
radio VDO-Dayton 2304
vpredu Pioneer 2pásma, 13cm, bez výhybky
vzadu Magnat woofer 16cm, výška 4.5cm s výhybkou - jeto starší model, tak výhybka je zvlášť na každej strane, teda nie jeden kus,ale dva
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ak je to odnimacka, tak skus vycistit kontakty na panely a aj tie co su na radiu. Ale niecim normalnym ako je denatyrovany lieh alebo lepsie Kontox alebo este lepsie Kontakt plus. Ak nepomoze, pozri sa ci ked ostane radio ticho ci Ti na displeji nesvieti neco, napr. ako Mute alebo ATT. Mozes mat divotvorne tlacidlo na panely na mutovanie. Mute sa pri vypnuti a zapnuti zapalovania same vypne (teda vacsinou). Znie to nepravdepodobne ale uz som videl vselico a tak to nieje nemozne.
TOYOTA STARLET 1,3i 2E-E
- wilson
- Toyota guru
na displeyji normálne svieti názov stanice, alebo id3tag mo3ky. tlačitko mute mám priamo na otočnom knoflíku hlasitosti a to rádio má takú fičúru, že hlasitosť mute sa dá nastaviť, tak ju aj mám nastavenú, že potichučky hrá. takže tým to nebude.
re kontox - ten už sa bohužial nevyrába
, ale kontakt plus mám, je raz tak drahý a ani tak pekne kontoxovo nevonia 
re kontox - ten už sa bohužial nevyrába
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
- riso
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 24. Októbra 2006, 09:52
tak som sa riadne sekol! dnes som bol na jednom jednani, na ktorom som sa dozvedel, ze FUN spustilo nedavno uz 12-tu frekvenciu, pricom aj trinasta je v dohladnej dobe na spadnutie.Bruni napísal:mne funko v KE chyta niekedy 3 frekvensie...vacsinou okolo vysielaca/vykryvaca)))
a ze fun ma malo frekvencii??? NEMYSLIM)))
a medzi BA a ZA je este aj v Dubnici. Som to riadny magor....sorry vsetkym za mylne info.
Toyota Corolla Compact E11 (1999), 1332 cm3, 63 kW, 3d
K frekvenciam FUN by sa mal vyjadrit priamo nejaky FUNak, ked uz ma tu Corollu
Alebo som nieco prepasol a uz sa vyjadril? 
Len pred tym barakom parkuju 3 skoro rovnake, tak ani neviem ktora je jeho, ze by som mu nechal listok za stieracom
Len pred tym barakom parkuju 3 skoro rovnake, tak ani neviem ktora je jeho, ze by som mu nechal listok za stieracom
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní