mí túwilson napísal:až mi je smutno....
MINI ZRAZIK - bude sa nieco rozdavat :-)
Moderátor: Elvis
- riso
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 24. Októbra 2006, 09:52
- Kontaktovať používateľa:
ved to je tiez avion...tych 300 m plus minus bolo nepodstatnych pri prvom navrhu miesta.Elvis napísal:pixi, jaky avion???? kde tam? sak tam je naroda ze az... ked uz tak uz medzi ikeou a dialnicou, tam nikto vacsinou nestava
presny meter stvorcovy stretnutia si musime dohodnut teraz. suhlasim s tym, co navrhol elvis.
Toyota Corolla Compact E11 (1999), 1332 cm3, 63 kW, 3d
Cahir, co Ty bluznis chlapce? Myslis to, co som na Teba na Patronke zatrubil z praveho pruhu? My sme sa akoze nahanali? Jaaaaaajcahir napísal:
z corollakov som tu uz iba ja a drgi.
andy ma rollu v UK, alf si mysli, ze ked ma TDi ze je vacsi frajer (dal som do na semaforoch dole kopcom!!!!!!)
ale ok. ja by som dosiel.
nepracujes nahodou tam pri avione? mam pocit, ze uz par krat som tam videl E11 v tvojej farbe
Corollu btw stale mam a dokonca na nej aj jazdim, ten pocit oproti Oktavke mi stoji za to. Tak neviem co furt peachujes. Dojdi k nam a nafasujes TDI tiez.
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
AlfGordon napísal:Cahir, co Ty bluznis chlapce? Myslis to, co som na Teba na Patronke zatrubil z praveho pruhu? My sme sa akoze nahanali? Jaaaaaajcahir napísal:
z corollakov som tu uz iba ja a drgi.
andy ma rollu v UK, alf si mysli, ze ked ma TDi ze je vacsi frajer (dal som do na semaforoch dole kopcom!!!!!!)
ale ok. ja by som dosiel.
nepracujes nahodou tam pri avione? mam pocit, ze uz par krat som tam videl E11 v tvojej farbeNo skoda ze az teraz sa dozvedam
Ja som sa len bal, aby si nedostal infarkt kamo, tak som iba tak decentne trubol. Aj to som este dostal "vyhubovane" tichym ale o to vyrecnejsim Wjerkinym pohladom.
Corollu btw stale mam a dokonca na nej aj jazdim, ten pocit oproti Oktavke mi stoji za to. Tak neviem co furt peachujes. Dojdi k nam a nafasujes TDI tiez.
jezis ty to musis brat vazne? ved ja chodim na psotrebu uz iba. sa nenahanam. a na mokrej ceste uz vobec nie.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní