Celica GT4
Moderátor: Leňulka
-
mison
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
hmm, asi ako ktore:Komanche napísal:eee nechapu, toyoty sou sxnad vseobecne vysokootackovy motory, ne? jezdit s nima do 3000 otacek je pro nejakej efekt na nic (na spotrebu mozna) :?:
4A-F a 4A-FE z Coroll E9 maju maximum krutiaceho momentu pri 3600 a 3200 ot/min.
4A-GE ma maximum krutiaceho momentu pri 5000 ot/min.
ja s 1C mam maximum uz pri 2600 (ale to je diesel :-)
http://www.corollaclub.org/index.php?s= ... 30929&sid=
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- Komanche
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 12:49
jak te tak znam..... eee no necham se prekvapitmison napísal:komanche..snad vies to nemozem zatial vytacat.. ja len pisem ze to zatial nieje nic moc.na volnobeh lepsie taha aj felda. Nastavim to ako sa ma a potom zacnem nadavat) alebo chvalit
TOYOTA TEAM CR
http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...
http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
mison: ja ked som mal predzapal na 0 (zabudlo sa na to, ze ELvis) tak
som mal do 3000rpm problem predbehnut akekolvek auto.
Akonahle to nastavili na terajsich 12stupnov, tak to chodilo ako delo.
takze ja to typujem na ten predzapal.
som mal do 3000rpm problem predbehnut akekolvek auto.
Akonahle to nastavili na terajsich 12stupnov, tak to chodilo ako delo.
takze ja to typujem na ten predzapal.
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
-
mison
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
musis to poriadne nastavit, pozriet ci su vsetky hadice dobre zapojene a utesnene.
fakt je ten ze turbo ma pomalsi nastup od 2500 a pri 3500 vystreli tak ze musis preradit na vyzsi stupen lebo za chvilku je v cervenom poli, ked preradis, odfukne si ventil a kedze si vysoko nad 3000 taha to v kuse.... vsetko zavisi od nastavenia a od stavu turba.
zle nastaveny T motor moze ist ako hladka 1.4 ale poriadnym nastavenim ho zmenis na beast.....
opitaj sa evo500 co dokaze taky dig boostcontrol...
su to skusenosti z mojho auta... ked som isiel na easyho 185tke islo to podstatne lepsie ako hladky 2.0 ale s mojim sa to neda porovnat... rozdiel jednej trd. a to tam mam iba nove turbo a boostcontrol je zatial v krab...
fakt je ten ze turbo ma pomalsi nastup od 2500 a pri 3500 vystreli tak ze musis preradit na vyzsi stupen lebo za chvilku je v cervenom poli, ked preradis, odfukne si ventil a kedze si vysoko nad 3000 taha to v kuse.... vsetko zavisi od nastavenia a od stavu turba.
zle nastaveny T motor moze ist ako hladka 1.4 ale poriadnym nastavenim ho zmenis na beast.....
opitaj sa evo500 co dokaze taky dig boostcontrol...
su to skusenosti z mojho auta... ked som isiel na easyho 185tke islo to podstatne lepsie ako hladky 2.0 ale s mojim sa to neda porovnat... rozdiel jednej trd. a to tam mam iba nove turbo a boostcontrol je zatial v krab...
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
ex CELICA ST205 GTfour WRC
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
- CS
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Augusta 2004, 15:34
auto je stale u vlasta...
mison... uniqart.net maily som tu zatial nespojazdnil sorry... cakam na novy notebook a bude az next week... zatial som iba na danielbanacky@centrum.sk .... tam mi vsetko preposli (od 1.4.)...
mison... uniqart.net maily som tu zatial nespojazdnil sorry... cakam na novy notebook a bude az next week... zatial som iba na danielbanacky@centrum.sk .... tam mi vsetko preposli (od 1.4.)...
CELICA ST185RC Carlos Sainz
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
CELICA ST205 GTfour
2x ex CELICA ST165
ex HILUX 3.0 D4D at
ex RAV4 1.8i 3D
-
mison
predzapal sedel ako gate. trochu kolisu otacky asi je ten blby volnobezny ventil v riti lebo som tam nameral nejak moc ohmov.
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=555 ... ode=n&st=3
http://www.printflow.sk/mison
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=555 ... ode=n&st=3
http://www.printflow.sk/mison
-
mison
posraty kram.. neviem co tomu je ale urcite to nema takto jazdit. ked ma plyn jemno tak to ide ale v ramci do tych 3000ot.. ale ke dam v 2tis plny tak to zacne triast ako by sa to nestacilo spalovat a tlak turba co bol dovtedy stale uplne v minuse skoci na nulu. ale nechce sa tomu rozbiehat. som tak nasraty ze ked to niekto chce tak za 170tis je jeho. este aj manzeta na poloosi sa musela roztrhnut. na to auto kazdy sral a tak to aj vyzera..
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
mison: to nie je len tak, kupit rozmlatene afto a davat ho dokopy. Nieco opravis a nieco ine sa pokazi. Ono je potreba vydrzat.
Btw: mat tie prachy, tak to beriem!
Btw: mat tie prachy, tak to beriem!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
-
mison
ten tlak na to som uz prisiel..snimac tlaku je za klapkou..ked motor ide na volnobeh tak nieje sanca aby stam stupol tlak lebo valce tam robia podtlak, ale ked ja zoslapnem pedal a ten motor sa zacne dusit, nestupaju otacky tak sa vyrovna tlak za klapkou a pred klapkou tak preto to stupne. skusim este vymenit palivovy filter a potom ked nepomoze tak hlavu a palec rozdelovaca, kable, sviecky....fuck nema niekto tlakomer na palivovy system toyoty?
-
mison
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 7 neregistrovaných