ale dorazili sme po najdlhsich 500km ake sa daju predstavit z Doveru do Manchestru. Zatim sa tu mame fajn, trochu vyletujeme, hladame, resp. vybavujeme nejaky podradny /ale predsa/ job na letisku, pocasie je chladne ale da sa zvyknut, cca 20 stupnov. Trochu vam zavidim to teplo doma... Planujem Scotland, Wales ale aj Dublin, tak drzte palce. Ubytko mame par dni provizorne lebo nastala taka necakana vec, ale snad zajtra uz pojdeme do normalneho domu a nie teraz v tomto pajzli s tromi indami..... Btw, soferovanie na lavo je spociatku obtiazne. Dialnica je v pohode, clovek si zvyjne, ale kruhove objazdy a krizovatky treba tak 1 den riesit a potom to ide. Dnes us som jazdil po celom Manchestri jak doma kua
no a aby to nevyzeralo ze vse je ruzove, mam na vas jednu otazku. Bol som pred odchodom na geometrii, tam mi seridil kolesa, lebo boli hooooodne rozchadzave, az tak, ze jedno mam zvnutra trochu viac zjazdene. Ale napravili sme to a blablabla, auto malo byt tip top. V nemecku som ale zavetril ze kua volant mi furt nejak vibruje. Po 1000km vam taka kokotina zacne zmakcovat mozog a zacnete patrat. Skrutky nic. Vlasto ich tak dotiahol, ze kolesa dam dole len s karbobruskou....alebo nikdy. Geometria je myslim ok, na ruky som mu kukal nonstop, secko dotiahol... A potom som zistil ye najhumusnejsie vibruje volant pri 120km/h, pri 160 je to malo citelne, lebo frekvencia sa zvysuje, pri 110 je to citit tiez. Potom som v ENG dosiel na to, ze kurva, ono to hodne citit pri BRZDENI! a tak som dosiel na to, ze nieco nieje v poriadku s kotucmi alebo dostickami alebo oboje. PLEASE chalani poradte mi, co by to mohlo byt, lebo fakt neviem. Akoze auto ide v pohode,secko ok, ale toto ma sere a rad bych vedel co tomu je. Skuste identifikovat podla popisu, snad som to opisal dost podrobne. Proste tie vibracie su neprijemne na dlhej ceste, velmi neprijemne. Dikes. Drzim palce na zraze, budem na vas myslet. Caute, vas anduliak, halivud.