Príspevok
od používateľa Sokol » Štvrtok, 10. Decembra 2020, 23:00
Fuuu.Mám ju od nejakych cca 140000 km a teraz mam 155000.Mam ju 2 roky.Jazdim na nej teraz pomenej,lebo mam aj služobné auto.Po kupe som dal vymenit oleje v motore,diferencialoch,v automatickej prevodovke,kontrola brzdovej.Nehnije,len je sem tam oklepkana od kamienov zo zimnych ciest.Ten automat nema nejake rychle reakcie ale je fajn,žiadny problem.Kupoval som automat kvoli manželke a pripustam,ze mozno aj kvoli sebe pre pohodlnost v meste,kedze byvam v Košiciach a semaforov je plno.Zjazdovy asistent mam,obcas ho zapnem len tak aby nezlenivel,ale inak ho ani netreba.Kozeny interier mam,ale pod zadkom je tusim perforovany,tak to az taku neplechu v lete nerobi.Mal som problem s naoko stlacenou nadrzou zo spodku,v spojitosti s dobabranym plavakom ,kedze ukazoval potom bludy.Po vymene nadrze sa to stalo zas,ale uz som neveril,ze by som ju udrel v terene,tak mechanik a nasiel hrdzou upchatu odvzusnovaciu hadicu a potrvrdil moje podozrenie na podtlak a nasledne prehnutie nadrze.Sila.Kym sme na to prisli,stalo ma to dve odbabrane nadrze.Original okolo 700,nahrada druhovyroba tusim necelych 200.Ak nepotrebujes automat,tak kludne hladaj aj manual,aj tak ich je na trhu viac.Na druhej strane som ohladne hydromenica stareho,ktory som vyslovene chcel,necital o nejakych problemoch.Cvt som velmi nechcel.Ak nechces diesel aj tak Ti benzinovych vyskoci dost malo,ale diesel som nechcel a aj som vedel,ake maju diesle v Toyotach problemy.
Sorry,ze tak neskoro som odpisal,nechodievam tu uz tak casto ko kedysi.
V terene mi netreba vela prevodov,ved idem tak max do 40-50,vacsinou vsak rychlost chodze.
Odkial si?
Toyota RAV4 2,0,1AZ-FE,112kW,r.v.07 AT
ex:Toyota Avensis Liftback 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
ex:Toyota Corolla 5D,4E-FE,1,3,16V,55kW,r.v.96