Zraz Toyota Klubu Ceska Republika v maji 2006
Moderátor: Elvis
-
Celica2.0GTI
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 12. Septembra 2004, 12:28
No tak já si taky něco přihodím do ohně. Je pravda že jak říkáš že kdyby byla organizace tip top tak bys to všechno v pohodě zjistil i v 16 hodin ale musíš to brát tak že to organizoval původně jen jeden člověk já s komanchem jsme tak dojeli jako defakto první tak jsme mu pomohli takže jsme místo toho aby jsme si užívali sraz starai jsem sol o to aby jste si ho užívali vy. To že tam pak dojeli ti motorkáři nebylo plánovaný a myslím si že krom toho incidentu jak píše Ado že mu vjeli do dráhyy byli vzorní a dodrželi co jsem si dohodli. Bylo by si myslím celkem blbý jednání když tam dojede 200 motorek jen na to vyblbnout se a my tu plochu nepotřebujem je vyhazovat ne? Oni nemohli vědět že bude pronajatá a jeli taky z dálky nebyli to rozhodně všechno místní tak jsme se dohodli jako lidi a bylo to v poho. Pezinok je přeci jen místo které se dá uzavřít jedinou bránou a nevpustit tam nikoho jiného což to letiště neumožnuje takže se tam občas oběvil i někdo kdo tam neměl být ale problémy z toho nebyli tak jsem za to rádi že to dopadlo bez možných bouraček a úrazů a podobně. Jo a je pravda že sprinty byli slíbeny ale jak jistě víte tak na tuning srazích jsou to placený akce a to celkem draze placený my by jsem to nijak nemohli zafinancovat aby to bylo profi. Bylo pravda že kdyby se dohodlo což nebyl problém já to mohl v cíli stopovat takže snad příště
2005 MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
SPL 142,4dB
SPL 142,4dB
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
chlapci, ja sa chcem vopred ospravedlnit za neucast. Pracovne povinnosti mi na poslednu chvilu zmenili plany 
Chcem vsak povedat jedno: tak, ako bol nas minulorocny zraz PRVY, tak bol aj ten vas tohtorocny PRVY! A na prvom zraze je vela chyb, ludia sa ucia na vlastnych skusenostiach, ziskavaju nove poznatky, ... Takze nebojte sa, dalsi zraz bude lepsi!
Ja pevne verim, ze nas druhy slovensky zraz dopadne opat o cosi lepsie ako v roku 2005. No som si isty, ze sa opat vyskytnu dalsie chyby, ktore sa nebudu paci a vela ludi bude na ne poukazovat. Jednoducho to tak je a nezmeni sa to.
Budte vsak radi, ze ste sa stretli, ze ste spoznali novych ludi a teste sa z toho, ze mate Toyotu!
Chcem vsak povedat jedno: tak, ako bol nas minulorocny zraz PRVY, tak bol aj ten vas tohtorocny PRVY! A na prvom zraze je vela chyb, ludia sa ucia na vlastnych skusenostiach, ziskavaju nove poznatky, ... Takze nebojte sa, dalsi zraz bude lepsi!
Ja pevne verim, ze nas druhy slovensky zraz dopadne opat o cosi lepsie ako v roku 2005. No som si isty, ze sa opat vyskytnu dalsie chyby, ktore sa nebudu paci a vela ludi bude na ne poukazovat. Jednoducho to tak je a nezmeni sa to.
Budte vsak radi, ze ste sa stretli, ze ste spoznali novych ludi a teste sa z toho, ze mate Toyotu!
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Komanche
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 12:49
no von je tam videt i rozdil.... na srazu se celicari odtrhli a jali se fotiti sve milacky radeji na opacnem konci letiste, aby tam nahodou nebyl nekdo "cizi", na slalom nejeli, na sprinty nejeli... snad jim aspon ty klobasy chutnaly 
TOYOTA TEAM CR
http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...
http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Komanchi, to nieje celkom pravda. Ja som absolvoval všetko, vrátane šprintov. A keďže som z vedenia poznal len teba, aj to len trochu, keď prišiel za mnou ten chalanisko, aby som dal celdu tam dozadu, kde budú ostatné, myslel som, že to patrí k programu. To že je to nejaké odtrhnutie od skupiny, som netušil.
A keď sme sa odfotili, preparkoval som zas dopredu, mimochodom medzi kolorku a carinu. Tuším.
Inak sa mi to celé páčilo. Dík.
A keď sme sa odfotili, preparkoval som zas dopredu, mimochodom medzi kolorku a carinu. Tuším.
Inak sa mi to celé páčilo. Dík.
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- Komanche
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 12:49
rejpani je moje zivotni poslani

TOYOTA TEAM CR
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných