Športová vložka vzduchového filtra
Moderátor: AndyGTP
- tropi
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 16. Augusta 2004, 19:34
Ahojte!
Neviete mi niekto poradiť,kde v Bratislave a okolí predávajú športové filtre od KD,alebo K&N. Našiel som športovú vložku od K&N,ktorá je origoš do boxu na corolle 2E s karburátorom a neviem kde tieto značky filtrov predávajú.
Neviete mi niekto poradiť,kde v Bratislave a okolí predávajú športové filtre od KD,alebo K&N. Našiel som športovú vložku od K&N,ktorá je origoš do boxu na corolle 2E s karburátorom a neviem kde tieto značky filtrov predávajú.
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj,
Kindragon maju v Autoprima(http://www.autoprima.sk) - Petrzalka - blizko vlakovej stanice
K&N robi AutoStyle - skus sa pozriet v M&G Autoprislusenstvo(http://www.mag.sk)
Green - Cobra Tuning (http://www.cobratuning.sk
Ja som kupil kuzel KD a cena bola nieco okolo 1800,-Sk
Ak chces vlozku, tak radsej skus green - viem, ze oni robia aj na corolly
caff
Kindragon maju v Autoprima(http://www.autoprima.sk) - Petrzalka - blizko vlakovej stanice
K&N robi AutoStyle - skus sa pozriet v M&G Autoprislusenstvo(http://www.mag.sk)
Green - Cobra Tuning (http://www.cobratuning.sk
Ja som kupil kuzel KD a cena bola nieco okolo 1800,-Sk
Ak chces vlozku, tak radsej skus green - viem, ze oni robia aj na corolly
caff
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- tropi
- začiatočník
Ahoj!
Ďakujem za info. Pozriem sa na to.Tiež by som chcel najradšej od Greenu no je tam ten problém,že dodávajú vložky len obdlžnikové a ja mam na mojom motore 1.3XL gulatú.Bol som s cobra tuningom v kontakte,ale oni takú nemajú.Preto zháňam KD a K&N.
Ďakujem za info. Pozriem sa na to.Tiež by som chcel najradšej od Greenu no je tam ten problém,že dodávajú vložky len obdlžnikové a ja mam na mojom motore 1.3XL gulatú.Bol som s cobra tuningom v kontakte,ale oni takú nemajú.Preto zháňam KD a K&N.
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
lubo: ja som povodne tiez uvazoval o vlozke no nakoniec sa mi podarilo za skvely peniaz kupit šišku SPARCO,tak som cely airbox vyhodil a dal som medzi vstrekovaciu rampu a fiter len medzikus z novodurky,hodil do neho cidlo teploty vzduchu a jazdim.zvuk to ma NESKUTOCNY a aj krivka krutaku sa zmenila.povodny airbox a filter bol priserne zasvineny
)
porozmyslaj.skusim najst fotku.mas sice karburator ale aj tebe sa bude dat nieco vyhutat
)))
porozmyslaj.skusim najst fotku.mas sice karburator ale aj tebe sa bude dat nieco vyhutat
-
Neregistrovaný
Ahoj Bruni.To čidlo ma práve odrádzalo od šišky lebo zrušit ho nemožem.Ja som chcel povodný box nechat a zrušit len gumenú hadicu,ktorá je privedena za pravé predné svetlo.Namiesto tejto hadice prichitit na ustie boxu kužel.Len neviem odkial a ako potom priviesť vzduch k filtru bez toho aby som musel rezať do kapoty otvor.
- Bruni
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 17. Augusta 2004, 13:29
Skusim sem vopchat nejake fotky,tam je to osadenie cidla pekne vidiet.teraz planujem vyrobit si novy airbox,odizolovany od motora a s privodom cerstveho luftu od predneho naraznika.zatial som mal privod rieseny povodnou hadicou co viedla vzduch k airboxu.ta ma vsak maly priemer a kadejako sa toci,ide popod baterku...vsetko to vyhodim a privediem mu vzduch od naraznika hadicou co sa pouziva vo vzduchotechnike.da sa kupit aj v Baumaxe.
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?&ft=1445819
pozri tento link,su tam 3 fotky co ta budu zaujimat
)
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?&ft=1445819
pozri tento link,su tam 3 fotky co ta budu zaujimat
- tropi
- začiatočník
Ahoj Bruni.Fotky su zaujímavé.Pozeral som na ten moj box.Kužel sa tam bez problémov zmestí,len musim zistiť v aké velké sa predávajú.S privádzaním čerstvého vzduchu to bude trošku horšie lebo sa nemam ako dostat k nárazníku.Z priestoru motora k nárazníku je len jeden otvor.Tým su vedené trubky k ostrekovačom svetiel a má malý priemer.Prevedenie s tou klimatizačnou rurou som už videl.Majitel si to dosť pochvaloval.
Rozobrana-Toyota Corolla 1.3XL,liftback
rv.1990,E9
EX-Toyota Yaris 1.3vvti,rv.2008
Toyota Rav 4 ll ,2,0 vvti rv. 2005. AT
rv.1990,E9
- tropi
- začiatočník
Ahojte!
Tak som našiel v Ba predajňu kde prdávajú K&N aj KD filtre.KD vložku na motor 2E s kaburátorom nevirába,majú len uni za celkom dobré ceny.K&N vyrába aj vložku na moj motor,ale pítajú za ňu 4160 sk.Z vložkou som sa teda definitívne rozlúčil.Skúsim to radšej poriešit s uni filtrom.Tie majú skoro všade a za rozumnejšie peniaze.
Tak som našiel v Ba predajňu kde prdávajú K&N aj KD filtre.KD vložku na motor 2E s kaburátorom nevirába,majú len uni za celkom dobré ceny.K&N vyrába aj vložku na moj motor,ale pítajú za ňu 4160 sk.Z vložkou som sa teda definitívne rozlúčil.Skúsim to radšej poriešit s uni filtrom.Tie majú skoro všade a za rozumnejšie peniaze.
rv.1990,E9
rv.1990,E9
- fajry
- administrátor
ja som to tiez vyriesil uni filtrom - kuzelom KD.
Prezrad, ako sa vola ta predajna, kde si tie filtre nasiel?
Prezrad, ako sa vola ta predajna, kde si tie filtre nasiel?
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- fajry
- administrátor
Dik Ľubo,
skocim tam pozriet. Aj vyfuk by som akurat potreboval opravit - niekde som ho skrtol a hucim ako tank
Btw: ja som filter kupil v Autoprima v Petrzalke
skocim tam pozriet. Aj vyfuk by som akurat potreboval opravit - niekde som ho skrtol a hucim ako tank
Btw: ja som filter kupil v Autoprima v Petrzalke
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
- tropi
- začiatočník
Ahoj Fajry!
Bol som aj v Autoprima. Tam som si jeden vybral.Počkam uz z montážou do budúcého roku.
S výfukom som na tom podobne,no ja musím meniť potrubie asi komplet lebo už je v úbohom stave.
Odbočim trošku od témy.Ty maš liftback GTi.Tato verzia ma na prednom nárazníku taký zaujímavy spojler ak sa to dá tak nazvať.(v spodnej časti nárazníku)Nevieš či sa dá tento spojler zohnat samostatne,alebo len celý nárazník?
Bol som aj v Autoprima. Tam som si jeden vybral.Počkam uz z montážou do budúcého roku.
S výfukom som na tom podobne,no ja musím meniť potrubie asi komplet lebo už je v úbohom stave.
Odbočim trošku od témy.Ty maš liftback GTi.Tato verzia ma na prednom nárazníku taký zaujímavy spojler ak sa to dá tak nazvať.(v spodnej časti nárazníku)Nevieš či sa dá tento spojler zohnat samostatne,alebo len celý nárazník?
rv.1990,E9
rv.1990,E9
- fajry
- administrátor
ahoj, no to mas pravdu, ten spojler je divny
Vyzera ako by bol vcelku, ale nie je - sklada sa z dvoch casti. Vrchnej a spodnej. Tu spodnu robili niektore firmy, medzi nimi aj rakusky Pakfeifer (http://www.pakfeifer.at/corolla_i_e.htm). Zial teraz to uz nikde nevidim. Skus sa pohrabat niekde na ceskych strankach. Nedavno som tam videl link na akusi cesku tuning firmu, ktora vozila aj plasty, ...
Pripadne skus zohnat niekoho, kto Ti ten spodok spravy. Ja poznam napriklad p. Vrabela z Nitry. Ten by to urcite vedel urobit.
Pripadne skus zohnat niekoho, kto Ti ten spodok spravy. Ja poznam napriklad p. Vrabela z Nitry. Ten by to urcite vedel urobit.
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
-
martin gross
spoiler 1.6 GTi
Ahoj Lubo, ja jsem ted ten spoiler dal pryc, protoze si budu laminovat naraznik, tak jestli chces klidne ti ho necham gratis, kdyz si pro nej prijedes, ale pochybuju ze se ti to vyplati. Poradim ti najit treba v Blave nebo nekde autovrakoviste Toyoty a tam ho urcite sezenes. Ja jsem kupoval spoustu dilu a veci po takovych vrakovistich a neveril bys kolik tam toho maji.
Jestli si chces dojet pro ten spoiler do Prahy tak se mi ozvi na mail martin.gross@centrum.cz.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní