Inak mi to pripomina jeden moj oblubeny:
A: Ty pocuj, ja mam penis ako male dieta!
B: To fakt?
A: Ano! 49cm, 3,5 kila
Jo a rad by som od Andyho teda vedel o jeho ratolesti (nie neni to dalsia prihravka pre stenkyho
tak to si mal viac stastia ako rozumuBebo napísal:Ze sa v tejto drblej dobe este najdu slusni a poctivi ludia. Vcera sme sa po ceste z pretekov zastavili na Zelenci (smer BA - TT) na kavu a ja chuj som tam pri jednom z vonkajsich stolikov nechal ruksak. Ked som vykladal veci u kamosa v PN, zazonil telefon a nejaka starsia pani sa ma pytala, ci som nebol na Zelenci, lebo nasla a schovala moj batoh. Okamzite som palil naspat. V batohu bolo vsetko - pas, komplet doklady (aj od auta), kreditky, notebook a penazenka s vyse 1600 eurami
. Velmi mila starsia pani, co tam robi na WC mi batoh vratila s tym, nech si ho hned skontrolujem, ci nieco nechyba. Nechybalo. S velkym dakujem som jej nanutil nejake "nalezne" (nechcela o tom ani pocut) a este stale dost rozklepany isiel domov. Tymto by som sa chcel este raz velmi podakovat dotycnej starsej pani z WC na Zelenci, aj ked si to tu asi nikdy neprecita. Stale nemozem uverit, ze sa taki ludia este najdu a ake obrovske stastie som mal, ze pri mojej sprostosti som prave na takehoto cloveka narazil.

Dnes sme s kamaratom na cassovia ringu pokorili magicku hranicu on 10kg lahsi rekord trate 25,963s ja 25,989s, treti najlepsi cas 26,080, vo Vechci - Vranov nad Toplou sme hned prvy den atakovali rekord, skoda, ze je Kart one arena na duhej strane SK tam by sme si urcite dobre zajazdilistefan-celica napísal:asfalt je asfaltmotokary cassovia ring KE najlepsi cas 26,733s moj cas 26,745s
go kart LM si tu svoju vydoskovanu trat moze strcit niekam, minule sme tam prisli o pol 8 vecer a boli sme prvy za cely den, trat spinava s motokarmi trebalo bojovat aby isli v stope.
Pekne! Tiez som takto uradoval v Brne v Modricich. Hned prvu jazdu 0.002s od rekordu tratestefan-celica napísal:Dnes sme s kamaratom na cassovia ringu pokorili magicku hranicu on 10kg lahsi rekord trate 25,963s ja 25,989s, treti najlepsi cas 26,080, vo Vechci - Vranov nad Toplou sme hned prvy den atakovali rekord, skoda, ze je Kart one arena na duhej strane SK tam by sme si urcite dobre zajazdilistefan-celica napísal:asfalt je asfaltmotokary cassovia ring KE najlepsi cas 26,733s moj cas 26,745s
go kart LM si tu svoju vydoskovanu trat moze strcit niekam, minule sme tam prisli o pol 8 vecer a boli sme prvy za cely den, trat spinava s motokarmi trebalo bojovat aby isli v stope.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní