Aj ked trosku neskor, ale predsa treba aj pracovat. Som tu takmer novy a nikoho odtialto osobne nepoznam.Uz dlhsie rozmyslam, ze si tu zrusim clenstvo bez ohladu na clenske, nakolko vela sem neprispievam (o autach vela neviem) a "ucast" na tomto fore ma stala uz 150e za tempomat a este bude min. 20 za vystrelovaci kluc a keby som si nekupil Garmin, tak si asi kupim vstavane radio s GPS, co som tu videl.
Na meeting na SK nemozem prist, nakolko pracujem 1300km od SK a cesta hore-dole ma stoji cca 350e a aj dovolenku treba setrit. Chcem len povedat, ze mi je jedno ci tu bude clensky poplatok, ci su bude vyberat vacsie vstupne na meetingu. Myslim si, ze koho toto forum zaujima tak si peniaze najde. Mna nezabije par ecok za clenske, ale viac ecok za vylepsenia auta a to je moj problem.
Inak cital som (niekedy a niekde), ze narybarskej schodzi chceli clenovia od vedenia moznost 2% dane. Na dalsi rok a po vybaveni nekonecnych papierov prisli na to, ze tam prispievali dvaja ludia, jeden co to vsetko vybavil a jeho zena. To len tak, aby ste neboli prekvapeny kolko ludi sa na to vy... Dufam, ze sa vam to podari, a ze sa tu najdu ludia s charakterom.
Bola by skoda keby sa uz nekonal dalsi zraz, fotky boli super. Skoda ze som nemohol prist.
Nechapte ma zle, nechem nikoho znechutit.
Clenske 10e az 20e je podla mna v pohode a nie je problem ho zaplatit

.