viem ze ta to deprimuje ked nakonci zratas ze si zase v minuse ale podla mna tymto sposobom by to mohlo fungovat aby si bol aspom tam de pred zrazom a mozno aby ti na kofcu ostalo..
Skus to s nami vydrzat...Pííís
Moderátor: Elvis
AndyGTP napísal:Ludia, a ja som myslel, ze budem doma lezat nachlastany so ziletkou na zapasti a s mincou pre Chárona v trencloch, ale tieto vase pozitivne ohlasy ma nejak nutia premyslat aj nad dalsim rokom, co som popravde nechcel. A to z jedineho dovodu, treba premysliet, ako vyriesit financie tychto zrazov. Toyota na nas serie a interni sponzori nedokazu pokryt vsetky naklady. Moc sa mi to teraz nechce rozpisovat, necham si to este prejst hlavou a poratam veci, potom napisem podrobnejsi report.
andy, ak sa po vyuctovani sobotneho zrazu zistilo, ze je to v minuse, navrhujem spustit dobrovolnu zbierku. kludne do SS posli cislo uctu, rad na to podla svojich moznosti dodatocne prispejem. myslim, ze nebudem jediny a najde sa aj par dalsich ludi, ktorym zalezi na tom, aby si nemusel "doma lezat nachlastany so ziletkou na zapasti a s mincou pre Charona v trencloch".patres napísal:Andy ako sme kecali po zraze..10e na auto nieje vela a obzvlast ked kuknes ze skoro v kazdom aute bolo viac ludi ako len soferis...zacneme buduci rok skor riesit zraz a zhanat plnohodnotnych sponzorov skor aby si si mohol vybrat koho financnu podporu prijmes a koho budes muset odmietnut![]()
![]()
viem ze ta to deprimuje ked nakonci zratas ze si zase v minuse ale podla mna tymto sposobom by to mohlo fungovat aby si bol aspom tam de pred zrazom a mozno aby ti na kofcu ostalo..3 decovu
Skus to s nami vydrzat...Pííís
No to mrzi aj mna, na Teba som myslel, ze ci tam kdesi behas.. ale inak mam pocit, ze som bol vsade a vlastne nikde, stretol sa s par ludmi co som chcel, spoznal aj dalsich (co som nechcel?kuki napísal:Mrzi ma, ze som sa akymsi zazrakom uplne obisiel s viacerymi z vas (napr. Gabo) a ze sa pozeram na spidera, som si uvedomil az ked som si vsimol ECV na odchadzajucom Lexuse. Pevne verim, ze bude v buducnosti sanca to napravit
Andy, ver ze cely cas som na zraze premyslal ako je mozne, ze vstup je len "NEdobrovolnych 5EUR" vzhladom na to, ze som tam videl detsky kutik, drift masinu, brusko, ankety, organizacne veci, nalepky, pero (fakt super, odteraz moje najoblubenejsie!!).. toto mi hlava naozaj nebrala. Aspon uz viem.AndyGTP napísal:...treba premysliet, ako vyriesit financie tychto zrazov. Toyota na nas serie a interni sponzori nedokazu pokryt vsetky naklady.
ja nie.. preferujem prevod z uctu na ucetteer7 napísal:...velmi rad nejaku tu bankovku (okrem poplatku za vstup / vjazd autom) do nej vhodim.
kuki napísal: P.S.3 Najkrajsie auto zrazu bola s obrovskym odstupom krackenova Celica.

Az opravim TSku, pochopitelnegrexos napísal:PS: kedy dame Relax v Gbeloch pri vode, pivu a grile ?

Neviem ako ostatny ale ja som clenske pero dostalgrexos napísal:Vyznam ma hlavne vtedy ak platiaci clenovia aj nieco dostanu navyse za svoje peniazky
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných