kracken - Silver noname celica ST202
Pravidlá fóra
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
Toto je časť pre členov fóra o svojich autách. Každý má povolený iba JEDEN topic (tému). Topic je potrebné založiť pod svojou prezývkou tu na fóre + treba uviezť typ auta, napr. "fajry - Corolla 1.6 GTi". Pokiaľ vlastníte viac áut, tak uveďte len svoju prezývku. Táto téma sa bude prísne kontrolovať a všetko, čo porušuje tieto pravidlá alebo pravidlá fóra bude zmazané.
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Re: kracken - Silver noname celica ST202
Mal som tu cest drbnut o obrubnik zrovna v tom smere ze by to odniesla ta tenkostenna rurka. Poviem vam, ohnute spodne rameno tesne za tym capom na konci, ale rurka v silente nedotknuta... a pod tym capom to bolo teda fajn ohnute...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
Mam v zadu nahodený iba jeden PUR silent na priečnom ramenekracken napísal:PUR silenbloky su robene na sirsie objimky... jedna z fint, ktore sa vyzaduju pri prechode na PUR... ak by sa nenavarili tie objimky, rameno by mohlo cestovat po silenbloku...
a nemusel som objimku nijako upravovat, takze bud mas upravovane objimky ty kvoli silentom ako je tento:
alebo su 2 typy priecnych ramien
Inak kto uz rozoberal original unibal od Toyoty ktorý je tam od vyroby, nieje to klasicky unibal kov na kov (ako ten unibal hore na obrazku), je to specialita, ktoru tažko opisat, mal som ho vylisovany, nemozem ho vsak najst.
Ak niekto nahadzoval unibal od febestu, zaujimalo by ma kolko mu vydrzal pripadne ako dlho zatial drzi?
Takze mozem-e spokojne jazditondrik napísal:Mal som tu cest drbnut o obrubnik zrovna v tom smere ze by to odniesla ta tenkostenna rurka. Poviem vam, ohnute spodne rameno tesne za tym capom na konci, ale rurka v silente nedotknuta... a pod tym capom to bolo teda fajn ohnute...
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
Renault Trafic 2.0dci M9R L2H1 toto auto my bol čert dlžný
Subaru Legacy AWD 2.0 boxer EJ20 318 000km
.. ok, pokracovanie... z auta isli dolu tieto pruziny:

„ıɯɐɥou ǝɹoɥ ǝɾ ʇoʍız ɾoɯ ʎlǝɔ ǝz ʇıɔod ɯɐɯ ʎpǝʞǝıu”
... vymenil sa pletenec...

... skontroloval sa zotrvacnik a spojka...

... vymenila sa prevodovka S54... kus za kus...

... pretesnili sa zvody aj dalsie vyfukove vetvy...

Duvod ?kracken napísal:... vymenila sa prevodovka S54... kus za kus...
Joey... dovodom bolo, ze sa mi zdalo pri mojej prevodovke, ze radenie trojky je akosi cez zuby.. teda... pocitovo to bolo tak, akoby trojka isla cez dve polohy... neviem to presne popisat....
... ked som sa snazil zaradit trojku velmi pomalicky, tak riadiacka isla akoby do polovice... tam vedela zarachtat zubami... a potom skocila do konecnej polohy... uz predtym som skusal odvzdusnovat spojku, nastavovat spojkovy pedal.. nic nepomahalo.. tak som skusmo vymenil prevodovku... a... div sa svete... aj "nova" prevodovka sa chova uplne rovnako....
... ked som neskor sedel v ondrikovej celice, tak on mal presne to iste....
takze.. kedze riadiaca paka, lanka, silenbloky na konci lanie su v poriadku, spojka je v poriadku a aj prevodovka je v poriadku... tak pojdem asi cestou vymeny jednotlivych spojkovych valcekov.... alebo uz neviem co... :/
... ked som sa snazil zaradit trojku velmi pomalicky, tak riadiacka isla akoby do polovice... tam vedela zarachtat zubami... a potom skocila do konecnej polohy... uz predtym som skusal odvzdusnovat spojku, nastavovat spojkovy pedal.. nic nepomahalo.. tak som skusmo vymenil prevodovku... a... div sa svete... aj "nova" prevodovka sa chova uplne rovnako....
... ked som neskor sedel v ondrikovej celice, tak on mal presne to iste....
takze.. kedze riadiaca paka, lanka, silenbloky na konci lanie su v poriadku, spojka je v poriadku a aj prevodovka je v poriadku... tak pojdem asi cestou vymeny jednotlivych spojkovych valcekov.... alebo uz neviem co... :/
vsetko bolo poskladane... bolo nacase spravit skusobnu jazdu s Thomasom do rakuska... 

... pocas testovacky sme zazili aj sucho, aj mokro a aj duhu...

... pociatocne nadsenie opadlo, kedy som zistil problem s prednymi pruzinami... po prestudovani moznych rieseni isli pruziny dolu a fuc... a nastupili tieto.. vdaka s objednavkou Perrymu...
Nechce sa mi popisovat vsetky pruzinove problemy znova.. tema k tomu je tuto:
viewtopic.php?f=5&t=3526&start=30

Nechce sa mi popisovat vsetky pruzinove problemy znova.. tema k tomu je tuto:
viewtopic.php?f=5&t=3526&start=30

- stefan-celica
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Septembra 2008, 20:07
Dnes som sa sustredil na 3prev. st. a ide zaradit v pohode.kracken napísal:Joey... dovodom bolo, ze sa mi zdalo pri mojej prevodovke, ze radenie trojky je akosi cez zuby.. teda... pocitovo to bolo tak, akoby trojka isla cez dve polohy... neviem to presne popisat....
Toyota Celica T20 ST202 129kw 3SGE McPherson
376 916km, Evans Coolants, K&N, PUR 80Sh
ok, trosku starsia vec... prerabal som RHD kouki svetla na LHD...
fotky vysvetlia viac, ked bude niekto chciet, na detaily sa spyta...

fotky vysvetlia viac, ked bude niekto chciet, na detaily sa spyta...

... koncom oktobra minuleho roku som vyuzil narodeninovy darcek v podobe dvoch polhodinovych jazd na Slovakiaringu....
... kedze to bol termin, kedy bol posledny den volnych jazd, bolo na trati aj relativne dost aut...
... vyskusali sme aj strk...
vyuzili odtah nazad na drahu... proste treba vyuzit vsetko, co je v cene... sanitku a hasicov som pre istotu vynechal...
zistenie jednoduche... podvozok super, gumy na nic... hranice podvozku boli dalekooooo za hranicou pneumatik...

... kedze to bol termin, kedy bol posledny den volnych jazd, bolo na trati aj relativne dost aut...
... vyskusali sme aj strk...
zistenie jednoduche... podvozok super, gumy na nic... hranice podvozku boli dalekooooo za hranicou pneumatik...

Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní