Pretlačený blatník - oprava
Moderátor: AndyGTP
-
Jofo
Pretlačený blatník - oprava
Nejaky dobrak parkoval nevsimajuc si ze za nim stoji nejaka Corolla a tak som nasiel po prichode na parkovisko pretlaceny lavy predny blatnik pri svetle a smerovke takych dobych 10 cm donutra a kopec ciernej farby z blatnika na mojom cervenom laku. Samozrejme nikto tam, vsak si pomyslel ze si to opravim za vlastne prachy. Poznate nejakeho dobreho klampiara v BA ? Hrozi tam asi popraskanie laku ked sa to bude vyrovnavat ze ? Je to Corolla z r. 1997 inak.
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- Kontaktovať používateľa:
a buduci rok daju chudakovi so škodulov raz taku poistku za to že nemal bezškodový priebehtomastrnava napísal:zožen si niekoho známeho, kto má starú škodovicu a spravte to cez poistku. načo budeš vyvalovať svoje prašule
Lexus RX 400h,2008
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
Ex:RAV 4 II (XA2) 2.0 VVTi 4WD,r.v.2004
Ex:Celica AT200,r.v.96
1.8,85kw
Ex:Celica AT180,r.v.92
1.6Sti,74kw
- tomastrnava
- začiatočník
- Dátum registrácie: Pondelok, 7. Novembra 2005, 11:19
- scooby
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 28. Decembra 2005, 23:43
Re: Pretlaceny blatnik :(
podla mna ser na to, kedze jazdis po BA, raz mesacne to budes mat pravidelne oskrete ak chodievas medzi lami ako Polus, Aupark a pod.Jofo napísal:Nejaky dobrak parkoval nevsimajuc si ze za nim stoji nejaka Corolla a tak som nasiel po prichode na parkovisko pretlaceny lavy predny blatnik pri svetle a smerovke takych dobych 10 cm donutra a kopec ciernej farby z blatnika na mojom cervenom laku. Samozrejme nikto tam, vsak si pomyslel ze si to opravim za vlastne prachy. Poznate nejakeho dobreho klampiara v BA ? Hrozi tam asi popraskanie laku ked sa to bude vyrovnavat ze ? Je to Corolla z r. 1997 inak.
Ja sa uz nevzrusujem, ale pametam si ked do mna sused s RAVkou nacuval a nebit toho ze som ako tack vyhol len ma lizol, chcel som ho zbit, chudak chlap vysoky jak hora a knucal, to fetak este nevedel ze mal stastie kvoli RAVke
Fiat Stilo W 1.9 JTD
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202
Fiat Panda 1.1
eX Toyota Corolla 1.4i E11
eX Toyota Celica 2.0 gti ST202
- wilson
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 13. Apríla 2005, 10:52
Bohužial hrozí. Mne jeden homeles pretlačíl blatník, asi tak že by sa tam päsť vošla, tak som to dal vyklepať (klampiarovi), lebo som sa už na to nemohol dívať a lak popraskal a vyzerá to horšie ako ked tam bola "len" preliačina a prestriekavať sa mi to nechceJofo napísal:... Hrozi tam asi popraskanie laku ked sa to bude vyrovnavat ze ? Je to Corolla z r. 1997 inak.
Rommster 1.2 TSI 2012
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
MB Vito 111 CDI 2004
Previa D-4D 2002
Ex: Mondeo MK3 2004, sedan, 2.2TDCI, Titanium X
Ex: E10 1997, sedan, 1.3 EFI
No ja som mal asi tak mesiac a pol dozadu podobne stastie - fukal tu prave strasny vietor a vedla mna mal chlap na aute naukladane na zahradke dosky a drevene dvere. V naraze to vietor sfukol na lavy bok mojej corolly, schytalo to zrkadlo, antena a lak na prednom blatniku, kapote, mala jamka na stlpiku pri antene a na zadnom blatniku.
Fakt len take drobne prkotiny (az na to zrkadlo), ale uz som to radsej dal prestriekat a vyklepat, on nastastie to nahlasil na svoju PZP. Lakovanie lavej strany (predny blatnik + linia medzi prednym a zadnym blatnikom + zadny blatnik + predne dvere) s metalizou vyslo asi 13tis aj s vyklepanim tej jamky + 3400 zrkadlo + tisicka za antenu. A nakoniec este kopa papierovaciek s poistovnou.
Rado
Fakt len take drobne prkotiny (az na to zrkadlo), ale uz som to radsej dal prestriekat a vyklepat, on nastastie to nahlasil na svoju PZP. Lakovanie lavej strany (predny blatnik + linia medzi prednym a zadnym blatnikom + zadny blatnik + predne dvere) s metalizou vyslo asi 13tis aj s vyklepanim tej jamky + 3400 zrkadlo + tisicka za antenu. A nakoniec este kopa papierovaciek s poistovnou.
Rado
Rover 75 V6
Nemam tu ten rozpis ale pokial sa pamatam tak ano. Za zrkadlo bola presne taka ista suma ako na fakture od Toyoty, a za lakovanie myslim tiez ta suma aka bola na fakture od toho co to lakoval. Zatial som dostal o 5000 menej (spoluucast) ale tie by mali prist neskor, potom ked to vyjednaju z poistovnou kde mal druhy majitel PZP.
Rover 75 V6
- ERA-3000GT
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Apríla 2006, 21:57
Jofo napísal:Nejaky dobrak parkoval nevsimajuc si ze za nim stoji nejaka Corolla a tak som nasiel po prichode na parkovisko pretlaceny lavy predny blatnik pri svetle a smerovke takych dobych 10 cm donutra a kopec ciernej farby z blatnika na mojom cervenom laku. Samozrejme nikto tam, vsak si pomyslel ze si to opravim za vlastne prachy. Poznate nejakeho dobreho klampiara v BA ? Hrozi tam asi popraskanie laku ked sa to bude vyrovnavat ze ? Je to Corolla z r. 1997 inak.
mne sa nieco podobne stalo na Carine v Sobotu pri Baumaxe jedna piča mi nacuvala do dvery a blatnika
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných