nuz, ja sa nedivim, ze su v takom dobrom stave, to iba na nasich cestach a pri charakteristike nasich vodicov (dat tomu, co to da, sak som kral ciest, mam celicu do pixe, nee ? ) sa da ocakavat, ze auta jazdene na SK viac ako rok-dva su v totalne brutalnom stave (vid tvoje pozicianie si auta z pozicovne).
Akoze nechapem, preco ti ludia akonahle maju lepsie (silnejsie) auto, musia ho nicit a je velmi malo ludi, co sa o ne staraju a jazdia predpisovo, a minimalne si nieco dokazuju. Si myslim, ze problem je jednak zcasti v tom, ze tieto auta si kupia ludia, co ledva na ne maju a potom nemaju prachy na servis a tesne pred predajom (lebo co ine im zostava iba ho predat) z neho deru vsetko co da.. pripadne su ludia, ktori to auto vytunia, je v dobrom stave (relativne dobrom az vynikajucom) ale ma taky vizualny tuning, ze sa toho ludia zlaknu a nik to nehce kupit. ;-(
A preto, pokial nasi slovaci, co si chcu nieco dokazat nebudu mat prachy na nove alebo udrziavane auta, budu stale nicit tie, co sa na SK predavaju z druhej ruky