E 12 originál autorádio - nefunkcne tlacitka

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

mayor
nula
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Februára 2011, 14:29

E 12 originál autorádio - nefunkcne tlacitka

Príspevok od používateľa mayor » Pondelok, 21. Januára 2013, 18:28

Ahoj mam Corollu E12 r.v.2004 s original autoradion bez CD menica , autoradio ma oznacenie 58816 a nedavno sa mi stala tak vec ze prestali fungovat na radiu vsetky tlacidla okrem : mute, power a vysuvania CD ... funguje zmena hlasitosti , manualne ladenie stanice.
Bez ostatnych tlacidiel nie je mozne ukladat a prepinat stanice, nastavit cas na hodinach ani pozeraj informacie z pocitaca ... viete poradit kde moze byt problem ? Pripadne poradit s kym to riesit okrem original servisov ?

Používateľov profilový obrázok
teer7
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Apríla 2008, 21:12

Re: E 12 originál autorádio - nefunkcne tlacitka

Príspevok od používateľa teer7 » Pondelok, 21. Januára 2013, 21:09

mayor napísal:Ahoj mam Corollu E12 r.v.2004 s original autoradion bez CD menica , autoradio ma oznacenie 58816 a nedavno sa mi stala tak vec ze prestali fungovat na radiu vsetky tlacidla okrem : mute, power a vysuvania CD ... funguje zmena hlasitosti , manualne ladenie stanice.
Bez ostatnych tlacidiel nie je mozne ukladat a prepinat stanice, nastavit cas na hodinach ani pozeraj informacie z pocitaca ... viete poradit kde moze byt problem ? Pripadne poradit s kym to riesit okrem original servisov ?
ked sme mali problemy s radiom v Corolle Verso, dal som ho robit tu http://www.mkservis.sk/ maximalna spokojnost, priazniva cena, rychly termin. specializoval sa na servis radii z japonskych aut, mozem len odporucat.
Lexus RX400h (2008)
Toyota Corolla Verso 1.6 VVTi (2003)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1997)
ex: Toyota Previa 2.4 GL (1995)

Cupa
nula
Dátum registrácie: Utorok, 19. Februára 2013, 19:10

Príspevok od používateľa Cupa » Utorok, 19. Februára 2013, 19:53

mayor napísal:Ahoj mam Corollu E12 r.v.2004 s original autoradion bez CD menica , autoradio ma oznacenie 58816 a nedavno sa mi stala tak vec ze prestali fungovat na radiu vsetky tlacidla okrem : mute, power a vysuvania CD ... funguje zmena hlasitosti , manualne ladenie stanice.

:( mam presne ten isty problem chcem sa opytat ci sa ti podarilo ho napokon vyriesit a ak ano tak ako??? dakujem

mayor
nula
Dátum registrácie: Pondelok, 7. Februára 2011, 14:29

Príspevok od používateľa mayor » Utorok, 19. Februára 2013, 20:08

Cupa: no dako sa to docasne vyriesilo samo a tym ako sa zdvihli vonkajsie teploty .... zjavne "odmrzlo" ale podla tohoto ako sa to same vyriesilo mi to dava signal ze problem bude dakde v elektronike autoradia :(

Cupa
nula
Dátum registrácie: Utorok, 19. Februára 2013, 19:10

Príspevok od používateľa Cupa » Piatok, 22. Februára 2013, 21:23

Takže si mal pravdu :) teploty sa zodvihli a radio sa tvari ze mu nic nieje stačilo len slnko.... MADE in JAPAN... :shock:

Jimmi
panic
Dátum registrácie: Streda, 21. Júna 2006, 16:27

Príspevok od používateľa Jimmi » Utorok, 19. Marca 2013, 12:49

Zkuste to otevřít a prohlédnout elektrolytické kondíky. Když bude některý vypouklý nebo Made in China, vyměnit.
LB 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103-1500 bílá

Buzogáň
nula
Dátum registrácie: Streda, 18. Apríla 2012, 09:07

Príspevok od používateľa Buzogáň » Sobota, 13. Apríla 2013, 22:18

A možno sú to zaoxidované kontakty. Ak to znovu prestane poslúchať, stálo by za pokus to otvoriť a nastriekať nejakým sprejom (Kontakt 60, Kontox, Coyote Kontakt...) Asi v tom má prsty aj vlhkosť, tak nechať to potom niekde v suchu na slniečku, nech sa odparí a presuší.
// Corolla E11 kombi 1,33 4E-FE

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných