Oprava hrdzavej podlahy a dutín

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
exo_t
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Septembra 2009, 11:20

Oprava hrdzavej podlahy a dutín

Príspevok od používateľa exo_t » Utorok, 10. Apríla 2012, 18:04

A som tu s ďalšou hlúpou otázkou... Hľadal som na fóre aj inde, ale akosi mi chýba táto téma spracovaná podrobne a na jednej kope. Moje auto má na spodku malú dieru. Koberec som zatiaľ nevyberal, ale predpokladám že cez podlahu uvidím na zem. Moja teória je, že predošlý majiteľ auto poriadne preťažil a potom ho oškrel o nejaký kameň alebo niečo podobné až na holý plech. Spodok auta je inak pekný, akurát na plechoch nad zadnými kolesami sa objavuje mierna povrchová hrdza. Okrem toho mám bublinku na jednom leme a na spodku pravých predných dverí to tiež maličko kvitne.

Otázka znie: Ak to chcem raz a na dlho vyriešiť, čo mám spraviť? Odstrojiť celý spodok auta, dať ho obrúsiť, vyvariť a nastriekať BODY-čkom? Mám obavu, že ak nechám len vyvariť a zastriekať tú dieru, začne sa mi to sypať niekde inde... a tiež ma trápia zadné dutiny, tá povrchová hrdza...

Zajtra skúsim pofotiť a hodiť to sem.
A tree never hits an automobile except in self defence.
momentálne car-free

alachachbar
panic
Dátum registrácie: Sobota, 26. Marca 2011, 13:36

Re: Oprava hrdzavej podlahy a dutín

Príspevok od používateľa alachachbar » Utorok, 10. Apríla 2012, 21:31

no chceš to robit sam? alebo to radšej daš už niekomu kto sa tomu rozumie

Používateľov profilový obrázok
exo_t
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Septembra 2009, 11:20

Re: Oprava hrdzavej podlahy a dutín

Príspevok od používateľa exo_t » Streda, 11. Apríla 2012, 15:57

Niečo také si netrúfam robiť sám. Jednak na to nemám vhodné priestory a hlavne chcem aby to bolo urobené kvalitne. Zaujíma ma, či má niekto skúsenosti s takouto "lokálnou" opravou kasne, či to má zmysel, prípadne aké sú náklady, aký je najlepší postup...
A tree never hits an automobile except in self defence.
momentálne car-free

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných