Zdravím Vás, viete mi niekto poradiť, aký môže byť dôvod toho, že motor mojej Toyoty Corolly 1.6 má po naštartovaní veľmi nízke otáčky a postupne zhasína? Po krátkom čase, resp. pridaní plynu zhasne úplne, a keď sa mi ho vôbec podarí rozchodiť, tak nejaký čas vôbec nemá ťah, až kým ho poriadne nevytúrujem. Niekedy sa mi podarí rozbehnúť sa až na tretie-štvrté naštartovanie. Uvažoval som, že to môže byť sytičom, čo Vy na to?
A mimochodom, neviete, ako je možné odmontovať a vyklepať pokrčené blatníky?
AE92 - problém pri štartovaní
Moderátor: AndyGTP
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Re: AE92 - problém pri štartovaní
Treba popozerat vsetko od klapiek, cez nasavenia po sviecky.
plechy su len na sroboch (predne) ale neviem ci si velmi pomozes lebo vyklepavat to do poveodneho tvaru bude asi piplacka celkom
plechy su len na sroboch (predne) ale neviem ci si velmi pomozes lebo vyklepavat to do poveodneho tvaru bude asi piplacka celkom
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
ako pise grexik ale mam este jeden napad.
Mne sa stalo, ze sa mi rozpadol zadny tlmic a tam je aj sklenna vata ako tlmenie ci co a ta mi upchavala vyfuk a mal som podobne priznaky, auto stracalo tah, nechcelo sa mu startovat.
Tak som to na rychlo prepchal a povytahoval od tial drotom a auto citelne lepsie, ale oplati sa kupit novy zadny tlmic, lebo tej sklennej vaty je tam neurekom a bude sa upchavat stale.
Pozri ci ide proste tlak z koncaka vyfuku.
Mne sa stalo, ze sa mi rozpadol zadny tlmic a tam je aj sklenna vata ako tlmenie ci co a ta mi upchavala vyfuk a mal som podobne priznaky, auto stracalo tah, nechcelo sa mu startovat.
Tak som to na rychlo prepchal a povytahoval od tial drotom a auto citelne lepsie, ale oplati sa kupit novy zadny tlmic, lebo tej sklennej vaty je tam neurekom a bude sa upchavat stale.
Pozri ci ide proste tlak z koncaka vyfuku.
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Zadrbaná škrtiaca klapka, odídená lambda - môže to byť kopa vecí. Začni vyčistením škrtiacej klapky - bacha - žiadny šmirgel, ani drátená kefa!!!
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných