Obsah chladiaceho systému - výmena vody v chladiči
Moderátor: AndyGTP
Obsah chladiaceho systému - výmena vody v chladiči
Zdravim chcem vymenit chladiacu zmes v chladiacom systeme a potrebujem vediet kolko sa tam vojde tej zmesi a ako sa to riedi dik
Re: obsah chladiaceho systemu
No dobre by bolo keby si napisal ake mas auto
. Predpokladam ze Corollu ale aku?
Dalej pomer. Zavisi od toho do kolko st.C to chces? -10 -20?
Dalej pomer. Zavisi od toho do kolko st.C to chces? -10 -20?
Honda Accord 1.8i F18B3
Toyota Corolla 1.4 4E-FE
ex:Honda Accord 2.0 EX A20A1
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa to riedi je napisane na krabici so samotnou chladiacou zmesou.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
zdravim auto je toyota corola 1,6 81kw 4E FE . Som momentalne v zahranici a z tychto navodou co tu maju akosi neviem vyjst. Jeden chlapik mi povedal riedit to 50:50 iny zase podla podla toho do akej teploty to chcem. Asi aky velky je chladiaci system? dik
zabudol som napisat ze do tych -20 v pohode staci. kolko coho by som mal naliat. dik
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
ak 1.6 myslis asi 4AFEado75 napísal:zdravim auto je toyota corola 1,6 81kw 4E FE . Som momentalne v zahranici a z tychto navodou co tu maju akosi neviem vyjst. Jeden chlapik mi povedal riedit to 50:50 iny zase podla podla toho do akej teploty to chcem. Asi aky velky je chladiaci system? dik
na flaske by malo byt napisane v akych pomeroch pre aku teplotu to miesat.
5 litrov destilky alebo demineralizovanej vody a do toho 3 litre tej ruzovej srandy...
tot fsjo.
Samozrejme ked ides menit cely obeh, tak nielen vypustit ale aj preplachnut destilkou, aspon 2 krat.
tot fsjo.
Samozrejme ked ides menit cely obeh, tak nielen vypustit ale aj preplachnut destilkou, aspon 2 krat.
Toyota Corolla 5D LB /4E-FE/1,3/16V/55kW/r.v.96
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
1:1 je celkom bezne riedenie. Tu mas link tam je aj tabulka s pomermi http://www.femoto.sk/autopotreby/kvapaliny.htm
Inac treba kukat aj na kravicu lebo moze mat ine pomery ako standart. Na krabici by mala byt tabulka, tu snad pochopis aj bez znalosti jazyka, pripadne skus pouzit translate.google.com
Hlavne nedavaj nemrznucej zmesi viac ako je max pomer moze ti to potom zle chladit a ze vraj aj bod tuhnutia sa tiez posune blizsie k nule.
Inac treba kukat aj na kravicu lebo moze mat ine pomery ako standart. Na krabici by mala byt tabulka, tu snad pochopis aj bez znalosti jazyka, pripadne skus pouzit translate.google.com
Hlavne nedavaj nemrznucej zmesi viac ako je max pomer moze ti to potom zle chladit a ze vraj aj bod tuhnutia sa tiez posune blizsie k nule.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných