short shift
Moderátor: AndyGTP
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
short shift
elvis > ty si ho mal na tej tvojej E11 co si predal .. co si to mal za znacku? je dolezita znacka, alebo je to tak nejak jedno.. a celkom by ma zaujimalo v akych cenach sa to hybe a prip. kde to zohnat. nasiel som akurat od TTE (ale to bude asi priserne drahe, no zas to nema vplyv na zaruku) a potom na ebay nejaky rakusan predaval okrem ineho aj na E12 a tusim na nejake 2 litre to vychadzalo...
- cahir
- MX-5 guru s malým zmrdom
- Dátum registrácie: Sobota, 1. Januára 2005, 12:39
pre upresnenie, tu je ten z ebay-u
http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=14767
http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=14767
- Elvis
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 12:30
- Kontaktovať používateľa:
cahir: tak to zrovna neviem moj
To bola jedna z veci co tam uz bola od prveho majitela.
ale ak za hento na ebay ce iba 55 euro tak neni o com. znacka nie je doolezita, samozrejme ak je to TTE ci TRD tak zase neni o com
Toyoty maju dost silne prevodovky ale moze sa stat ze preradis rychlejsie ako dokaze prevodovka zniest a chrum chrum kolieska v prevodovke
Ale neboj, nehrozi
ale ak za hento na ebay ce iba 55 euro tak neni o com. znacka nie je doolezita, samozrejme ak je to TTE ci TRD tak zase neni o com
Toyoty maju dost silne prevodovky ale moze sa stat ze preradis rychlejsie ako dokaze prevodovka zniest a chrum chrum kolieska v prevodovke

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
ondrik, to bude asi tym, ze babenka je zvyknuta na kratsiu paku.. hehe.. alebo zeby nie ?
No to je jedno, to mas ako v tom druhom, aj tu si babenka musi zvyknut, ze dlha paka je nieco ine ako ta kratka..
No to je jedno, to mas ako v tom druhom, aj tu si babenka musi zvyknut, ze dlha paka je nieco ine ako ta kratka..
Sweet and sexy..
tobe CH-R 1.8 Hybrid ... 11.1sec@0-60mph
Octavia RS 2.0 ... 6.9sec@0-60mph
exDucati 0.8 Monster ... 4.2sec@0-60mph
exCelica 2.0 GT with 3SGE ... 7.6sec@0-60mph
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
"díky hoši!!!" 
No, na moju "obranu", baba predtým jazdila asi 4-5x na firemnom Golfe IV, 1,9TDi, a toť vsio (okrem autoškoly). A strašne chcela, aby sme kúpili aj my takého golfa, ale keď na ňom nacúvala na vysoký obrubník, a musela to zaplatiť, tak si to rozmyslela.
Inak do mňa teraz v pondelok nacúval kamoš na golfe IV kombi, zboku do zadného nárazníka. Kua, som sedel vnútri, a akokeby ma na zdviháku dvíhali. Tak som vyletel von, začal som naňho ziapať, potom kuknem na auto, utrem prach a NIČ! A on - preliačina na nárazníku. Bol z toho chudák úplne v prdeli, najmä keď potom skúšal a môj nárazník sa prehýbal aj tlakom palca. A ten jeho - tvrdý laminát...
No, na moju "obranu", baba predtým jazdila asi 4-5x na firemnom Golfe IV, 1,9TDi, a toť vsio (okrem autoškoly). A strašne chcela, aby sme kúpili aj my takého golfa, ale keď na ňom nacúvala na vysoký obrubník, a musela to zaplatiť, tak si to rozmyslela.
Inak do mňa teraz v pondelok nacúval kamoš na golfe IV kombi, zboku do zadného nárazníka. Kua, som sedel vnútri, a akokeby ma na zdviháku dvíhali. Tak som vyletel von, začal som naňho ziapať, potom kuknem na auto, utrem prach a NIČ! A on - preliačina na nárazníku. Bol z toho chudák úplne v prdeli, najmä keď potom skúšal a môj nárazník sa prehýbal aj tlakom palca. A ten jeho - tvrdý laminát...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
- CelicaNR
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 3. Augusta 2004, 16:44
fiha.. no ondrik to je super skusenost..
Zase sa mi potvrdzuje ze v minulosti sa robili auta akosi lepsie.. kvalitnejsie.. ten dnesny odvar rychlokvasenych produktov je iba na kratkodobe pouzitie.. ;-(
Zase sa mi potvrdzuje ze v minulosti sa robili auta akosi lepsie.. kvalitnejsie.. ten dnesny odvar rychlokvasenych produktov je iba na kratkodobe pouzitie.. ;-(
Sweet and sexy..
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
ja mam podobnu skusenost ako ondrik. brzdil som pred prechodom pre chodcov, za mnou to neubrzdil mercedes, tukol do mna. zastavime, pozeram na naraznik a nikde nic, akurat na taznom oku zvysky farby. ujo na mercedese mal dieru v SPZtke aj v narazniku.
btw, stalo sa mi to cestou na STK, presiel som bez problemov na prvy sup
drgi
btw, stalo sa mi to cestou na STK, presiel som bez problemov na prvy sup
drgi
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Re:
ja mam g6, ma kratsie drahy "od prirody". z 3 do 4 das len pohybom zapastialopko napísal:no tu Corollu so short shifterom mam ja.je to jedna piesen.rychlosti tam skacu sami aj bez toho,aby si o tom vedel je to velke +.za cenu do 2-3 litrov neni o com...
som sa vyfarbil, do 2 roky starej temy pisat.
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní