E11 - problémy s elektrikou
Moderátor: AndyGTP
E11 - problémy s elektrikou
mám corolu r.98, E 14, hatchback.
pri kúpe mi nesvietili na prístrojovke stav paliva, teplota motora a vedla prístrojovky nesvietili
ventilátor, kúrenie a nastavenie prúdu vzduchu. a hlavne tachometer bol bez pohybu.
po rozobratí plastov, doplnení žiaroviek mi tachometer ožil, ale prestalo hrať rádio
nešli zadné svetlá a prestala akustic.signalizácia zap.svetiel po vypnutí. vymenil som poistku č.9
ktorá je podla manuálu na svetlá a rádio a bola aj spálená.
zapol som klúčik do prvej polohy, blikla mi hmlovka a poistka odišla druhýkrát.
vymenil som ju , plus ďalšiu - č.19 , ktorá je na audio a tiež bola vypálená
aj keď pri prvej kontrole bola v poriadku, a už svetlá svietia, aj signalizácia aj tacháč funguje
ale rádio je mrtve.
čo myslíte, kde je zrada?
pri kúpe mi nesvietili na prístrojovke stav paliva, teplota motora a vedla prístrojovky nesvietili
ventilátor, kúrenie a nastavenie prúdu vzduchu. a hlavne tachometer bol bez pohybu.
po rozobratí plastov, doplnení žiaroviek mi tachometer ožil, ale prestalo hrať rádio
nešli zadné svetlá a prestala akustic.signalizácia zap.svetiel po vypnutí. vymenil som poistku č.9
ktorá je podla manuálu na svetlá a rádio a bola aj spálená.
zapol som klúčik do prvej polohy, blikla mi hmlovka a poistka odišla druhýkrát.
vymenil som ju , plus ďalšiu - č.19 , ktorá je na audio a tiež bola vypálená
aj keď pri prvej kontrole bola v poriadku, a už svetlá svietia, aj signalizácia aj tacháč funguje
ale rádio je mrtve.
čo myslíte, kde je zrada?
- AndyGTP
- Vševed
- Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53
Re: elektrické taje
pozrel si aj hl.poistkovu skrinu pri motore a vzduchovom filtre? mozno aj tam je zrada.
JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)
- wakkee
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 1. Júna 2005, 09:42
- Kontaktovať používateľa:
to vyzera na "odborny" zasah nejakeho domaceho autoelektrikara a mozu tam byt rozne zahady skryte.
diky za odpovede, večer som ešte raz skontroloval všetky poistky a našiel som
vypálenú č.19-zapalovač, audio..
vymenil som obidve a už ide všetko.
vypálenú č.19-zapalovač, audio..
vymenil som obidve a už ide všetko.
caute...mam corollu E-10 r.v. 96 a chcem sa vas opytat ci je v poriadku ked mi ukazatel stavu paliva ukazuje aktualnu hladinu v nadrzi aj ked vypnem kluc?(a ked som na rezerve mi nesvieti vystrazna kontrolka aj ked som ziarovku vymenil)..lebo na ostatnych autach sa bezne stretavam s tym ze az po zapnuti kluca sa rucicka da do polohy aktualnej hladiny...to bude asi nejaky ,,hometuning" .....a este ze ci E-10 nema kontrolku zapnutych svetiel?
- aspire
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04
rucicka na palivomery zostane po vytiahnuti kluca v polohe katualneho stavu, neviem cim to je ale maju to vsetky coroly ak sa nemylim, nie je to ziaden hometuning
uz sa to tu rozoberalo.
Neviem ci vsetky E10 mali signalizaciu zapnutia svetiel mam E11 STD a zvukova kontrola tam je. Skus pozriet poistky.
Neviem ci vsetky E10 mali signalizaciu zapnutia svetiel mam E11 STD a zvukova kontrola tam je. Skus pozriet poistky.
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava 
Mitsubishi Grandis 2,4L - All for Family
Ex : Corolla E11 - 1.4 86 PS
zvukova signalizacia nie-ta mi funguje..pytal som sa na nejaku kontrolku pri budikoch-ze ked zapnem svetla tak sa rozsvieti
- aspire
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04
kontrolka sa rozsvieti len to neuvidis a to ani v tme, mam ten isty problem ale to vlastne ani nie je problem, jednoducho ta ziarovka je nedostatocna vykonovo uz od vyroby, ak sa poriadne sustredis a budes vo velkej tme tak to mozno postrehnes mne sa to podarilo len raz a uz sa tym nezaoberam 
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava 
- Ivan-LM
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 21. Mája 2008, 09:26
Skús prázdnejšiu nádrž, mne sa rozsvieti až úplne dole, ale aj tak tam mám ešte cca 7-9 litrov
Corolla E11 STD červená-sedan, r.v.1998,
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
kontrolka na svetla tam nie je. nemaju to ani coroly, ani cariny, ani avensisy. ine toyky-neviem isto,nerozoberal som.uz sme to riesili, moj nazor je ze japan su asi moc chytry a predpokladaju,ze kazdy musi vidiet ci ma otocenu packu...
a rucicka paliva - ano je to tak,na corolkach ukazuje stale.
a rucicka paliva - ano je to tak,na corolkach ukazuje stale.
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Rucka palivometra ukazuje stale este na E11 ale na E12 uz to normalne klesa po vypnuti zapalovania.
Co sa tyka kontrolky svetiel, tak prvu co som na toyote videl bola v Yarise aj to len kontrolka parkovaciek. V novsych uz sa tak kontrloka parkovaciek dava vsade, ale kontrloku stretavacich svetiel som este v ziadnej toyote nevidel.
Co sa tyka kontrolky svetiel, tak prvu co som na toyote videl bola v Yarise aj to len kontrolka parkovaciek. V novsych uz sa tak kontrloka parkovaciek dava vsade, ale kontrloku stretavacich svetiel som este v ziadnej toyote nevidel.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
- macik
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Februára 2007, 22:29
aj mne palivomer e10 ukazoval aktualny stav aj po vypnuti
Hunyadi ix20 1.6 CVVT
EX: Honda Civic Type S 8g (UFO)
EX: Corolla E10, 4E-FE, 3D, Social Edition 299000km
EX: Honda Civic Type S 8g (UFO)
EX: Corolla E10, 4E-FE, 3D, Social Edition 299000km
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
existuje len kontrolka zadnej hlovky. dokonca ani predna neni indikovana jelikoz sa zapina hned vedla normalnych svetiel.
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
grexos - toto sa mi vazne nezda s tymi hmlovkami. Podla mna ta kontrolka tam ma byt, lebo to ci mas zapnute svetla alebo vypnute je jedno ale ked mas zapnute hmlovky a nevies o tom, tak by to mohol byt problem.
Co viem tak v Camry 2002 je kontrolka prednych hmloviek a zapinaju sa na packe vedla svetiel. Je pravda, ze v E11 s hmlovkami som nesedel, ale ked to bolo original zapajane, tak by tam mala byt kontrolka.
Co viem tak v Camry 2002 je kontrolka prednych hmloviek a zapinaju sa na packe vedla svetiel. Je pravda, ze v E11 s hmlovkami som nesedel, ale ked to bolo original zapajane, tak by tam mala byt kontrolka.
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
ja som kontrolku na predne hmlovky v G6 mal, pokial sa pamatam
terazky avensis combi t25 1.8vvti
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných