Takze nieco som nasiel,zaujalo ma to,trocha som posurfoval a je to presne to co som hladal.Vola sa to XCARLINK a tu je "par" info:
Nový model už teraz na predaj s vstavaným slotom pre SDHC karty s podporou formátu wma súborov v lesklom hliníkovom púzdre
USB/MP3 adaptér pre pripojenie USB disku alebo mp3/mp4 na Vašom autorádiu. Táto voľba je ideálna náhrada keď nemáte iPod.
Môžete počúvať Vaše obľúbené skladbu v CD kvalite z USB alebo SDHC karty. A ovládať pesničky cez ovládanie rádia alebo cez ovládanie rádia na volante
Features:
o Pripojíte Váš mp3/mp4 alebo USB / SDHC kartu k vstavanému autorádiu a vychutnávajte si perfektnú digitálnu CD kvalitu zvuku.
o Priame pripojenie k CD portu, namiesto CD meniča, nie cez FM vysielač, žiadne FM zhoršenie kvality zvuku a žiadne rušenie.
o Ovládanie iPodu cez vstavané rádio a cez ovládanie rádia na volante. Označenie pesničiek, pretáčanie, rýchlo dopredu, ovládanie hlasitosti.
o Môžete využívať spolu s Vašim existujúcim CD meničom
o Označenie Playlistu cez Vaše vstavané auto rádio a cez ovládanie auto rádia na volante
o Automatická pauza keď rádio prepnete na CD/TAPE/FM/AM/MD atď.
o Žiadne batérie a externé zdroje nie su potrebné.
o Profesionálny dizajn, není potrebné žiadne pripojenie do pripojky zapalovača a všetky káble su skryté
o Pri zapnutí automatické prehrávanie, pri vypnutí automatická pauza
o Vstavaný slot pre SD kartu
o podpora wma formátu
o hliníkové púzdro
Bluetooth A2DP Modul - Xcarlink môžete spojiť s Bluetooth zariadeniami cez prídavný Bluetooth Modul. Ktorý Vám umožní telefonovať s hlasitým handsfree cez autorádio. Jednoducho spojíte s bluetooth mobilným telefónom a budete môcť prímať a uskutočňovať telefonáty. Prídavný mikrofón Vám zaručí perfektnú kvalitu zvuku v každej situácii. Cez Bluetooth module môžete počúvať pesničky z Bluetooth zariadenia na Vašom autorádiu.
Xcarlink pripájate priamo na pripojenie CD meniča na Vašom autorádiu. V niektorých modeloch áut môžte dosiahnuť dosiahnuť z pasažierovej strany, v iných modeloch musíte rozmontovať kryty autorádia. Návod ako rozmontovať kryty Vášho autorádia môžete nájsť vo veľkom množstve internetových návodov, auto manuálu, alebo u nabližšie automechanika. Na väčšine áut inštalácia netrvá dlhšie ako 30minút a je veľmi jednoduchá. Pre vôčšinu áut adaptér obsahuje aj konektor pre pripojenie Vášho "starého" CD meniča.
KOMPATIBILITA:
Kompatibilné skoro všetkými autorádiami. pre overenie nás prosím kontaktujte cez: Kontaktný formulár
Kompatibilné so všetkými mp3/mp4 prehrávačmi ako Creative Zen, Sony Walkman atď. a USB FLash diskov.
Objednal som si to cez ebay tu do Talianska,je to Cina tak uvidim,kedy a co dojde.
Ma to niekto namontovane?