Takže dnes som bol s autom na obhliadke. Znalec sa hneď pousmial, že nám sa to HP aj zišlo, keďže v máji nám fotil prasknuté sklo a dnes zase predok

.
Ohľadom poisťovne: Keďže auto je kupované na lízing, tak nie je možné realizovať rozpočtové plnenie a naviac, auto je skoro 11-ročné, započítava sa tu aj amortizácia, ktorá vyplatenú čiastku zas o niečo zníži.
Pracovníčka poisťovne nás odporučila na servis, ktorý si všetky náležitosti s poisťovňou vybavuje sám, čiže človek má pokoj s faktúrami a tak, ale na druhej strane tvrdila, že je dosť drahý. Že záleží na nás ako sa rozhodneme. Keď sme sa tam zastavili tak prvý voľný termín mali až na koniec budúceho týždňa, čo sa mi zdá veľmi dlhé čakanie. A naviac chceli meniť pomaly všetko na čo sa pozreli.
Nakoniec sme auto nechali v jednom "rodinnom" servise (Otec a syn + mama + dcéra). Tí by ho do štvrtka/piatka mali spraviť. Tak dúfam, že stresové chvíle sa skončia a všetko bude zas v poriadku

.
V stredu by som mal mailom dostať predbežný odhad škody, tak aspoň budem trochu v obraze.
Zatím ahojte