Porucha centrálneho zamykania

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
devil9991
panic
Dátum registrácie: Streda, 4. Júla 2007, 16:19
Kontaktovať používateľa:

Porucha centrálneho zamykania

Príspevok od používateľa devil9991 » Pondelok, 19. Mája 2008, 16:41

zdravim pani mam taky problem....nevysuva mi packu na pravych spolujazdcovych dverach...pretoze ked stalicm tlacidlo tak ho len tak tukne..ako keby nejak nedrzalo tu packu tam vo vnutri alebo co...a potreboval by som niekoho na to lebo ja si neviem rady..horko tazko som dalo dole tapaciru z dveri ale potom uz neviem ako dalej..potreboval by som radu resp pomoc od niekoho kto to uz robil alebo vie ako na to....ke a okolie...alebo mam ist do toyoty?
Toyota Corolla 1.6 16V,93.4AFE

Tonda
panic
Dátum registrácie: Štvrtok, 7. Júna 2007, 15:55
Kontaktovať používateľa:

Re: porucha centralu....

Príspevok od používateľa Tonda » Utorok, 20. Mája 2008, 21:46

Škoda,že nežiješ v Čechách (Prostějov)-bych se ti na to podíval.Takhle na dálku je to těšký.A tobě ty dveře teda vůbec neodemčou jo?Nebo ti jen nevyskočí ten čudlík ale dveře odemčený jsou?A co řidičovy dveře?Ty fungují bez problémů?

Já mám originál montovaný vypínač kterým se vypíná veškerý ovládání ze spolujezdcových dveří.Mám ho umístněný na tepecírunku řidičových dveří.
S Toyotou navždy a ne jinak!!!!!!!
http://toyoty.nolimit.cz/
Toyota Corolla Gt-s AE98 4A-GE - EX
Toyotka Corolla E9 liftback 1,8D XL - EX
Toyota Corolla E11 liftback 1,4 VVTi - současnost

devil9991
panic
Dátum registrácie: Streda, 4. Júla 2007, 16:19
Kontaktovať používateľa:

Re: porucha centralu....

Príspevok od používateľa devil9991 » Streda, 21. Mája 2008, 09:19

tak to je ozaj skoda...ono to je tak..najprv mi to zacalo robit na zadnych pravych dverach.potom sa to samo opravilo proste neviem ako...a teraz spolujazdcove....ono ako keby bol slabo zqachytene v tom mechcanizme...pretoze ak stlacam central a zamykam tak s nim tuka trosku...ale nezasunie ho...a ani nevysunie......no mozno z 20tich otvoreni ho raz vysunie....vcera som si vsimol....asi skusim toyotu servis lebo si neviem rady..
Toyota Corolla 1.6 16V,93.4AFE

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní