Svetlomety - nerovnomerné svietenie
Moderátor: AndyGTP
Svetlomety - nerovnomerné svietenie
Caute, uz dlhsi cas experimentujem s ziarovkami do hlavnych svetlometov a parkovackami a hladam nejake, ktore by svietili pekne bielo. Az teraz, ked som dal biele LED do parkovaciek som si cosi vsimol. Prava strana (hlavna ziarovka aj parkovacka) svieti menej ako lava. Akoby mala mensie napatie alebo co. Hlavna ziarovka sice dosvieti dalej ako lava, ale to je zamerna nesymetria, hneva ma vsak to, ze volnym okom vidno, ze svieti menej a teda je zltsia. Vymena ziarovky za novu rovnakeho typu nic nezmenila a teda to musi byt v napajani. Navyse aj parkovacka svieti menej intenzivne a tiez ma inu farbu svetla ako rovnaka LED na lavej strane. Tusite niekto, co to moze byt? Mam baterku pred smrtou a ma bezne okolo 12 - 12.5V ale tato nesymetria sa prejavi aj po nastartovani, kedy uz by baterka nemama hrat vyznamnu rolu. Poradte co s tym
auto: Fun Or Racing Daily in STyle with More Power 260 - 267hp a 398Nm bratm
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
priblizovadlo: Honda City 1.4 Cool
predtym: dlllho dlllllllho Corolla E10 5D : 1,3 16V EFI : KS-One
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
- Kontaktovať používateľa:
Re: svetlomety - nerovnomernost
tak zmeraj a porovnaj napatie na konektore ziaroviek v krajnom rieseni by sa dalo zapojit odpor na tu silnejsiu aby svietili rovnako, si si isty ze mas svetla dobre nastavene?
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných