Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv Nov 27, 2014 10:38 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ] 
Výmena autorádia, prístrojová doska, palubovka - problémy 
Autor Správa
Toyota guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Máj 14, 2005 7:57 am
Príspevky: 2193
Bydlisko: PU-PB
čafte, zas potrebujem poradiť:
Som menil teraz rádio v aute, a asi som niečo vyskratoval. Nejde mi rádio, ani tie malé orig. hodiny, čo sú v palubovke. Ostatné všetko ide. Pozeral som poistky, všetky dobré. Skúšal som skúšačkou, šťávu ukázalo. :idea: Aj v kábloch do rádia, aj v kábloch do hodín. Rádio som skúšal v druhom aute, fachčilo uplne v pohode.
Neviete, v čom to je? :(

_________________
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F


Str Júl 06, 2005 2:22 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
administrátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Júl 26, 2004 12:45 pm
Príspevky: 3345
Bydlisko: Bratislava/Nove Zamky
Poslať 
Ahoj, pozeral si aj poistky v motorovom priestore? Su na lavej strane, za baterkou v takej plastovej krabicke. Tam by mala byt 10A poistka a ta ma na starosti radio, hodiny a ine veci. Urcie bude spalena ...

_________________
služobáky
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback


Str Júl 06, 2005 3:22 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil WWW
Toyota guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Máj 14, 2005 7:57 am
Príspevky: 2193
Bydlisko: PU-PB
Poslať 
Aj tam som kukal, aj tam sú všetky dobré. Kua!

???

_________________
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F


Str Júl 06, 2005 3:53 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
Poslať 
Elektrický proud je kupodivu i v autě dvoupólový... takže nekontroluj jestli tam šťávu přivádíš, ale jestli také má kudy odejít. Možná jsi někde utrhnul kostru.... 8)


Štv Júl 07, 2005 11:16 am
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Toyota guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Máj 14, 2005 7:57 am
Príspevky: 2193
Bydlisko: PU-PB
Poslať 
Aj to som pozeral, nakoiec som to vyriešil tak, že som do tých hodín aj do rádia dotiahol nanovo celé káble a zapojil to na ne. Ide to, len tam mám zbytočne 10 káblov

_________________
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F


Štv Júl 07, 2005 1:37 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
začiatočník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Aug 16, 2004 11:49 am
Príspevky: 211
Bydlisko: Praha, CR
Poslať 
takze je problem v kablech ;)

_________________
TOYOTA TEAM CR

http://www.azbrusivo.cz - kompletní nabídka brusiva - většina sortimentu skladem. Jsme autorizovaným partnerem Snap-on a distributorem Desoutter pro Českou republiku. Dále nabízíme nářadí Milwaukee, AEG, Ryobi, ...


Štv Júl 07, 2005 3:41 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ WWW
začiatočník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 17, 2004 12:29 pm
Príspevky: 314
Bydlisko: Košice
Poslať 
ondrik: presne ten isty problem mam aj ja na mojej E10...:o)))

_________________
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10


Štv Júl 14, 2005 5:24 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
Toyota guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Máj 14, 2005 7:57 am
Príspevky: 2193
Bydlisko: PU-PB
Poslať 
A tiež si si dotiahol káble nanovo? Mne sa to celkom zdalo aj kvôli tomu, že som si už natiahol aj káble dozadu na repro. :idea:
Len dúfam že časom neprekáblujem celé auto :D

_________________
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F


Štv Júl 14, 2005 7:16 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
začiatočník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 17, 2004 12:29 pm
Príspevky: 314
Bydlisko: Košice
Poslať 
ondrik: ja som s tym zatial nerobil nic,len som vymenil tu poistku no zapalovac,radio a hodiny nefachcia.teraz som v zahranici a domov sa chystam az pred vianocami.auto pouziva otec/co nie je vyhra/.minule mi pisal kamos ze videl auto na odtahovke.vedel som skor ako otec,ze ho odtiahli...asi mu necham zhabatv kluce od auta.taketo soky nepotrebujem...

_________________
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10


Sob Júl 16, 2005 5:57 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
panic
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pon Aug 23, 2004 6:32 pm
Príspevky: 69
Bydlisko: Kosice
Poslať 
mal som ten isty problem, ale vymenil som poistku a vsetko ide v pohode, okrem toho ze radio trochu blbne, ak pridavam volume tak sa pri urcitej hranici radio vypne a znovu sa samo zapne stisim a ide v poho dalej v com moze byt chyba ?

_________________
Toyota Corolla 1.3xli 12v E9


Uto Júl 19, 2005 5:58 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil WWW
začiatočník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Aug 17, 2004 12:29 pm
Príspevky: 314
Bydlisko: Košice
Poslať 
victorio: to bude v radiu,moje tiez tak nejak fungovalo a jedneho dna som ho uz nenastartoval :o)))

_________________
ex NISSAN PRIMERA GT
ex TOYOTA COROLLA E10


Str Júl 20, 2005 10:11 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
nula

Registrovaný: Pia Mar 27, 2009 7:40 pm
Príspevky: 9
Bydlisko: Bratislava
ahojte poprosil by som o pomoc....
dneska som fukal gumy cez zasuvky zapalovaca a zrazu kompresor zhasol, myslel som ze zomrel... :-)
tak som pozrel poistkovu skrinu, aj ked radio a hodinky my idu v pohode, a vymenil som poistky ale stavu do zasuvky neviem dostat...
Poradte... Dik...


Pia Sep 25, 2009 6:20 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil
Toyota guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Mar 13, 2008 3:12 pm
Príspevky: 1756
Bydlisko: BA
Pdporucam skontrolovat privod kablov ku zasuvke, lebo na yarise sa mi raz stalo, ze vypojil sa konektor, lebo bol blbo zapichnuty.

_________________
Yaris NG 1.0 Obrázok
Corolla E12 1.4 Obrázok


Sob Sep 26, 2009 2:12 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
panic

Registrovaný: Uto Dec 19, 2006 2:00 pm
Príspevky: 73
Bydlisko: BA - Petrzalka
kupil som si nove pozadie na budiky s plazmovym podsvietenim (6gen celica). Mal som uz rozobratu palubovku, viem si to vymenit, akurat som narazil na problem, ze neviem kam zapojit kabliky na privod elektriky? V prilozenom planiku je len napisane ze to ma ist na 12V zdroj, a kedze chcem vyuzivat regulaciu intenzity podsvietenia tak ako na originale, asi by som mal zapojit na tie kabliky, ktore su uz aj teraz zodpovedne za podsvietenie palubovky.
Lenze, ktore to su?
Vie niekto poradit?

_________________
Celica T20 2.0 i 16V 125kW


Štv Máj 13, 2010 3:48 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
začiatočník
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Ned Apr 02, 2006 10:07 am
Príspevky: 161
Bydlisko: SN
Ked som robil podsvietenie tak som napajanie (kabliky) dal priamo do patice ziarovky teda pouzil som jednu zlu led ktoru som tam mal a uz nesvietila a zatlacil som to tam. Da sa to jednoducho odstranit a pouzit naspat povodne ziarovky.

_________________
http://www.4age.net
ex car:Toyota Corolla E9 Gti 3D Hatchback, engine:4AGE 20 valve


Ned Máj 16, 2010 12:12 pm
Share on FacebookShare on TwitterShare on TumblrShare on Google+
Profil ICQ
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 15 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
Poháňa phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Slovenský preklad vytvoril Kamahl.