Snažíš sa naštartovať, počuješ ako cvakne pastorok štartéra, ale ani prd netočí...
Príčiny :
1. Odídená poistka štartéra (nájdeš podľa užívateľského manuálu)
2. Vybytá baterka
3. Uvoľnené/odpojené konektory privádzajúce prúd k šatertéru
4. Štartér je v prdeli (nový stojí cca 8-10 tisíc podľa toho, či je genuine Toyota, alebo aftermrket)
Riešenie problému č.4 :
1. Odmontovať štartér z bloku motora

- štartér je pripojený dvomi kontaktmi (jedna skrutka osmička a jeden nasúvací konektor); najlepšie sa zapájali a odpájali zo spodu (bolo treba ľahnúť pod auto)
- k bloku motora je pripevnený dvomi 14-tkami skrutkami; k hornej (na obrázku) sa dostaneš v pohode, ale na odmontovanie spodnej treba ľahnúť pod auto
- vybrať a založiť štartér bolo tak trochu ako dostať "ježka z klece", ale šlo to
2. Rozobrať štartér

- odskrutkovať dve priebežné dlhé skrutky, ktoré držia telo startéra pokope
- odskrutkovať dve skrutky pripevňujúce alektromagnet (ovládajúci pastorok a hlavné kontakty elektromotora) od tela štartéra
- odskrutkovať dve skrutky krytu elektromotora
- na samotné rozobratie je nutné trocha "presviedčania" - ono je to do seba akoby nalisované, ale pri skladaní to pekne do seba zapadlo a skrutky to parádne pritiahli - no problem
3. Detekcia problému

- prívod hlavného mínus pólu na vynutie statora elektromotoru (v mojom prípade bol odpálený - normálne som ho na pôvodné miesto priletoval (trocha sedlácke, ale mám dojem, že chlapci v JP to neurobili pôvodne o nič lepšie)
- uhlíky a pružinky ktoré ich pritláčajú (musel som sa pohrať aj s jednou pružinkou, lebo dva protiľahlé uhlíky boli zodraté viac - pružinku som trochu "presvedčil" - prihol som ju tak, aby sadla na skoro nezodratý uhlík tak, ako sedeli ostatné na iných uhlíkoch)
Ak sa Vám nechce štartér rozoberať, alebo si na opravu netrúfate a ste z BA