E11 - Otáčkomer do 1.4 STD

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
aspire
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04

Re: E11 - Otáčkomer do 1.4 STD

Príspevok od používateľa aspire » Štvrtok, 20. Novembra 2008, 18:38

No ja som tam bol osobne, mal som chvilu cas, tak som zasiel. Viem ze to zachadzka a poriadna som z TT :mrgreen: . Ale ked som tam uz bol tak som si kupil aj vyskovo nastavitelne sedadlo :D :D :D .
Je to celkom slusne vrakovisko nie extra velke, v podstate to ma chlapik na vecsom pozemku rodinneho domu.
V ziadnom pripade neposielaj peniaze vopred, nikdy nevies ako sa zachovaju, aj ked verim ze su seriozny aspon na mna tak posobili. Mozno niekto tu z fora bude mat cestu okolo.
Ten teplomer ma nenapadlo riesit, akosi som zabudol :( takze terz som na -E :mrgreen:
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava :-D

Mitsubishi Grandis 2,4L - All for Family
Ex : Corolla E11 - 1.4 86 PS

mtn
panic
Dátum registrácie: Utorok, 5. Augusta 2008, 10:33

Príspevok od používateľa mtn » Štvrtok, 20. Novembra 2008, 19:20

moja pristrojovka sa druhy raz narodila tu: http://www.auto-drasov.cz/, vraj je to blizko brna. chlapik bol uplne v pohode a poslal mi balicek na dobierku.
Toyota Auris E15U 1ZR-FE MT Terra Cool
Toyota Corolla E111 4E-FE STD

Ivan-LM
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 21. Mája 2008, 09:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivan-LM » Utorok, 16. Decembra 2008, 22:01

vie mi niekto poradiť ako vyberiem prístrojovku z e 11? Odišla mi totiž žiarovka v podsvietení a som z toho nervný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ď
Corolla E11 STD červená-sedan, r.v.1998,
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988

liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa liguere » Streda, 17. Decembra 2008, 07:23

skus hladat, je tu taka funkcia ze vyhladavanie. tusim to bolo v teme podsvietenie budikov (Budíky - podsvietenie a úprava prístrojovej dosky). ale das dolu lahko, odkrutis par srubiek, zhodis nejake tie plasty a je to
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Ivan-LM
začiatočník
Dátum registrácie: Streda, 21. Mája 2008, 09:26
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivan-LM » Streda, 17. Decembra 2008, 19:53

cez funkciu hľadať som našiel len Tvoju odpoveď, ale zajtra to nejako skúsim a uvidím. Dík za odpoveď
Corolla E11 STD červená-sedan, r.v.1998,
moped Stadion S11, r.v. 1958
moped Stadion S22, r.v. 1962
JAWA 350/638 r.v. 1988

liguere
toyoťák
Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa liguere » Štvrtok, 18. Decembra 2008, 08:08

prave som zistil ze NETUSIM ako vlozit odkaz na nejaky topic, ale hladana tema je v tejto sekcii corolla na 4.strane. snad si tam pomozes. ja som tam daval aj par fotiek, su sice "zrkadlove", lebo som mal pravostranne auto v UK.
ak mas vyskovo nastavitelny volant, daj ho uplne dole. potom vyberies plast, ktory je pred budikmi. co pamatam drzia ho 2 skrutky,v hornej casti. spodok je len na takych uchytkach nacvaknuty. uvidis samotne teleso budikov, to tusim malo 3 skrutky. jednu hore v strede a 2 dole v rohoch. vykrutis ich, cim uvolnis cely ten budikovy bazmek. trochu povytiahni, nie moc. aj tak ta nahon vlastne velmi nepusti. teraz treba povolit nahon rychlomeru, lebo e11 maju mechanicky (carina a e10 su v tomto lepsie, to by si uz len vytiahol a odpojil konektory). bud sa tam vlupes rukou zdola od pedalov(toto je trochu robota pre hadiu zenu), alebo (toto fungovalo super na anglickej verzii, na lavostrannej nemam odskusane) vyberies kaplicku s radiom a pojdes tam tou dierou. postup aj foto cez radiovu dieru je v spominanej teme o budikoch na 4.strane. ak mas odpojeny nahon, pomaly to vytiahni, bude to este drzat asi 100 kablov v dvoch konektoroch. konektory mali taku poistku na boku, tu treba stlacit a pojdu von. su rozne, takze pri spatnej montazi ich urcite nepopleties. ziarovky vyberies zatocenim patice o cca 90°, mozno kustik viac.
ak pojdes na nahon od pedalov, staci ti krizovy srubovak na celu operaciu. ked chces skusit dierou cez radio, potrebujes nastrckovu 10 na dlhom nadstavci (aspon ja som to tak riesil) - v inej reci 10 orech,golu a dlhy nastavec
howgh,dohovoril som
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti Obrázok
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane

Zmuro
panic
Dátum registrácie: Streda, 9. Marca 2005, 01:50
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zmuro » Utorok, 23. Decembra 2008, 12:51

Zdravim vsetkych, spravil som si vesele Vianoce, a konecne mam doma budiky s otackomerom, no ked Vam poviem kolko kilometrov mi treba dotocit...kedze nechcem mat stoceny stav km, a auticko si chcem este nejaky ten piatok nechat kym mi dobre sluzi, tak to bude riadny Arbeit, nakolko povodnemu majitelovi sa pri nejakej havarke-totalke zastavili na cisle 41.083 km. Tesi ma sice ze su takmer ako nove, ale moj aktualny stav je cca 130.000 km, takze vrtacka bude mat co robit...90.000 km nie je vobec sranda prejst na stole, este ze ma vrtacka aretaciu aj na lubovolne zvolenych otackach. Sedliackou matematikou som vypocital, ze ak by mi sla vrtacka vkuse 24h (co urcite nie je realne), rychlostou 200 km/h, tak by to trvalo cca 18 dni! Uz sa sice tesim na tych 220 km/h na mojej 1.4ke, hehe, ale neviete niekto o lahsom sposobe? Cital som tu ze neodporucate rozoberat to-je to take komplikovane? Alebo sa to samo lahko rozsype ked to otvorim? Nerobil s tym niekto? Nechcel by som tam nieco rozlomit...

Stastne a vesele vsetkym!
Naposledy upravil/-a Zmuro v Sobota, 27. Decembra 2008, 21:07, upravené celkom 1 krát.
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan
Don't tell me, that cars don't have a soul...

mtn
panic

Príspevok od používateľa mtn » Streda, 24. Decembra 2008, 16:29

caves, ja som tento problem riesil presunutim povodneho tachometra do novych budikov, je tam sice vela jazyckov, ale nie je sa coho bat :).
Najprv, postupne pouvolnujes priesvitne jazycky a zlozis plexisklo, potom pouvolnujes cierne jazycky, aby si mohol dat dolu aj ram (odporucam zacat povodnymi bezotackomerovymi budikmi, ak by si aj nieco zlomil, nebude to az tak velmi bolet). V tomto stadiu sa nic nerozsype, len budes musiet davat pozor na rucicky pristrojov, ktore budu nebudu nicim chranene. Ostane ti len zo zadnej starny odskrutkovat 4 skrutky a tacho mas von.

V mojom pripade, kedze som zohnal len oranzove budiky z G6-tky a nechcel som mat tacho biele a ostatne veci oranzove, musel som zmenit aj "papierik" pod rucickou. Aj to slo v pohode: vytiahnut rucicku, 2 srobky a bolo.

Zmuro
panic
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zmuro » Sobota, 27. Decembra 2008, 21:10

Diky pekne mtn za za vycerpavajuci popis, uvidim co sa da robit a mozno to vyskusam takto, to bude asi najjednoduchsie. Ten kilometrovnik uz nema nic spolocne s kontaktami a plosakmi na zadnej strane? Tie rychlomery su uplne rovnake a staci ich tym padom len vymenit? Thanx
ex: Toyota Corolla E11 Liftback '98 1.4 63kw Linea Terra, Silver colour, spoiler edition, 141.000km
Honda Insight Elegance Hybrid; r.v. 2009; 1.3 IMA 65kW+10kW elektromotor; CVT prevodovka; Made in Japan

aspire
začiatočník
Dátum registrácie: Štvrtok, 17. Apríla 2008, 19:04

Príspevok od používateľa aspire » Piatok, 2. Januára 2009, 19:10

No ja som vobec kilometre neriesil ako si pisal trvalo by to niekolko dni, nalepil som taku nalepku na pristrojovku kde pisem kedy som menil pristrojovku. Pri vymene oleja som napisal kolko je skutocnym km a vybavene. Ak by som nahodou corolku predaval nemam co tajit a poviem rovno kolko to ma natocene :D
Nie je dôležitá rýchlosť ale Zábava :-D

Mitsubishi Grandis 2,4L - All for Family
Ex : Corolla E11 - 1.4 86 PS

mtn
panic

Príspevok od používateľa mtn » Pondelok, 5. Januára 2009, 21:21

Zmuro napísal:Tie rychlomery su uplne rovnake a staci ich tym padom len vymenit?
Presne tak, je to uplne rovnake, staci to len vymenit.

Rasťo
Vševed
Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rasťo » Piatok, 27. Marca 2009, 10:16

Trochu provokácie... :lol:

Obrázok
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě

Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE

saboter
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 19. Januára 2009, 21:33

Príspevok od používateľa saboter » Piatok, 27. Marca 2009, 10:23

Hezkýýý,
mne sa stále ešte válajú doma som sa k tomu nedostal :roll: .
ex: Corolla LB E11 Terra (vykuchaná), 1.4 4E-FE

Zmuro
panic
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zmuro » Piatok, 27. Marca 2009, 12:25

Mam este jednu otazku do plena ohladom budikov-nedavno som si vsimol, ze oproti povodnym spartanskym budikom bez otackomera mi na tych s otackomerom chyba oranzova kontrolka motora. Presvietil som vsetky kontrolky odspodu, a nenachadza sa tam vobec. Je to v poriadku? Predpokladam, ze ta kontrolka mala vyznam pri chybe motora, a vyblikala pri diagnostike zavadu, ale nerozumiem preco ju uz tieto luxusnejsie budiky potom nemaju. Maju to riesene uz nejak inak? Trebars cez ten displej teploty? Neviete nahodou niekto?

mtn
panic

Príspevok od používateľa mtn » Sobota, 28. Marca 2009, 21:42

ak myslis tuto, tak je tu:

Obrázok

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných