Príspevok
od používateľa liguere » Štvrtok, 18. Decembra 2008, 08:08
prave som zistil ze NETUSIM ako vlozit odkaz na nejaky topic, ale hladana tema je v tejto sekcii corolla na 4.strane. snad si tam pomozes. ja som tam daval aj par fotiek, su sice "zrkadlove", lebo som mal pravostranne auto v UK.
ak mas vyskovo nastavitelny volant, daj ho uplne dole. potom vyberies plast, ktory je pred budikmi. co pamatam drzia ho 2 skrutky,v hornej casti. spodok je len na takych uchytkach nacvaknuty. uvidis samotne teleso budikov, to tusim malo 3 skrutky. jednu hore v strede a 2 dole v rohoch. vykrutis ich, cim uvolnis cely ten budikovy bazmek. trochu povytiahni, nie moc. aj tak ta nahon vlastne velmi nepusti. teraz treba povolit nahon rychlomeru, lebo e11 maju mechanicky (carina a e10 su v tomto lepsie, to by si uz len vytiahol a odpojil konektory). bud sa tam vlupes rukou zdola od pedalov(toto je trochu robota pre hadiu zenu), alebo (toto fungovalo super na anglickej verzii, na lavostrannej nemam odskusane) vyberies kaplicku s radiom a pojdes tam tou dierou. postup aj foto cez radiovu dieru je v spominanej teme o budikoch na 4.strane. ak mas odpojeny nahon, pomaly to vytiahni, bude to este drzat asi 100 kablov v dvoch konektoroch. konektory mali taku poistku na boku, tu treba stlacit a pojdu von. su rozne, takze pri spatnej montazi ich urcite nepopleties. ziarovky vyberies zatocenim patice o cca 90°, mozno kustik viac.
ak pojdes na nahon od pedalov, staci ti krizovy srubovak na celu operaciu. ked chces skusit dierou cez radio, potrebujes nastrckovu 10 na dlhom nadstavci (aspon ja som to tak riesil) - v inej reci 10 orech,golu a dlhy nastavec
howgh,dohovoril som
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane