Budíky - podsvietenie a úprava prístrojovej dosky
Moderátor: AndyGTP
- milopet
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 26. Decembra 2006, 19:29
Re: Budíky - podsvietenie a úprava prístrojovej dosky
Toyota Carina E
http://moman.pl/index.php?a=opis&k=30&id=109 jen nevím ,jestli ti pasne na ročník
http://moman.pl/index.php?a=opis&k=30&id=109 jen nevím ,jestli ti pasne na ročník
1.3 16V 63kW E11
1.7 16V 92kW
1.7 16V 92kW
-
ToyoCarE
co s tym ma rocnik? ja mam 96",,,
Takze cafce mrafce.Skusal som rozobrat tu pristrojovku,ale niesom i nic mudrejsi.Dostak som sa az k budikom a tam to skoncilo.Aj som odskrutkoval skrutky ktore drzia cifefniky ale neviem ako odmontovat rucicky ukazovatelov.Takze k tym ziarovkam sa prakticky nemozem dostat.Poradi niekto?
Toyota Corolla 1.4 VVT-i 71 Kw r.2001
-
ToyoCarE
rucicky by mali byt len nasunute,,, takze opatrne potiahni,,a mali by ti ostat v rukach,, pokial to nepojde,, tak nasilu netahaj,,,
- johnC
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Februára 2006, 19:12
- Kontaktovať používateľa:
cele zle, celee k ziarovkam pod budikmi sa dostanes nie cez cifernik ale po odpojeni lanka k tachacu(velmi zly pristup ledva zo spodu od pedalov) a vytiahnuti toho bieleho plastu (s 3 srobami) co drzi secko a uplne najskor treba dat dole volant ale to je malina..
inak modre navleky na ziarovkach podsvietenie takmer vobec neovplivnia
svetielko na vyhreivani a klime je zelena leddioda ktora sa da krasne vymenit za modru (s mikropajkou) dostanete sa k nej po odtiahnuti/vybrati toho cierneho puzdra okolo... zostane vam v ruke cely plosak a tlacitka kere sa lahko stracaju
drzim vam
obavam sa ze ciferniky aj rucicky sa pri prechode svetla zelenaju takze neviem neviem... ale ledky to mozno spravia
drzim si
inak modre navleky na ziarovkach podsvietenie takmer vobec neovplivnia
svetielko na vyhreivani a klime je zelena leddioda ktora sa da krasne vymenit za modru (s mikropajkou) dostanete sa k nej po odtiahnuti/vybrati toho cierneho puzdra okolo... zostane vam v ruke cely plosak a tlacitka kere sa lahko stracaju
drzim vam
obavam sa ze ciferniky aj rucicky sa pri prechode svetla zelenaju takze neviem neviem... ale ledky to mozno spravia
drzim si
Toyota Corolla E11/Scott Reflex 10/noKia/Lunex DCM-fz7/Logitech-mouse/Verbatim FDD/Adibas/Mentos/Primeros
.... ideal for mňa !
.... ideal for mňa !
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
suhlas, ziarovky su krasne a jednoducho vyberatelne ZOZADU.johnC napísal:cele zle, celee k ziarovkam pod budikmi sa dostanes nie cez cifernik ale po odpojeni lanka k tachacu(velmi zly pristup ledva zo spodu od pedalov) a vytiahnuti toho bieleho plastu (s 3 srobami) co drzi secko a uplne najskor treba dat dole volant ale to je malina..![]()
mne sa najviac osvedcilo (na E11) vybrat to cele cudo, v ktorom je radio, krasne strcis ruku dnu, odpojis nahon rychlomeru, potom je to len par skrutiek a pristrojovka je von.
inak, aj mne to svieti na ...prd. su tam tie spominane ziarovecky s farebnou sprckou, a je to bieda
PS. nastrkal som ziarovky do vsetkych prazdnych dier, ale ziadna nova kontrolka nepribudla
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
- LikeableBoy
- nula
- Dátum registrácie: Utorok, 14. Augusta 2007, 12:59
Ten středový panel je jednoduché sundat. Stačí vyšroubovat tři šroubky pod ovladači ventilace ---> potom už se celý panel jen vycvakne a je venku. Konektory s klima tlačítkem a vyhříváním jsou také jen nacvaklé na ten panel a šroubovákem se ven vytočí žárovička s paticí. Potom je možné demontovat i středový panel s výdechy a varovnými blinkry, stačí demontovat mřížku ventilace (zatlačení z boku) a potom vycvaknout panel ven ---> je to cesta i k demontáži ovládání rádia a PPC v kterém jsou použité SMD LED zelené barvy.DEMARCO11 napísal:Ak mate niekto skusenost s pristrojovkou na E11 (facelift) sem s tym.Nerad by som nieco dodrbal.Slak ma z toho trafi.Tiez by som rad vymenil to zelene podsvietenie.Ovladace na kurenie som zvladol.Mam tam vsak este dva gombiki na zapinanie klimi a ohrevu spetakov a tie furt svietia na zeleno a ja neviem ako sa dotat k tej ziarovke.Vopred diki
- tomas8
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 14. Augusta 2007, 13:30
chalani citam tu u vas o tych podsvieteniach, nepoznate dakoho kto to vie spravit aj na Ravke, ja som sa v tom vrtal ale uplne to rozobrat neslo, ta neviem jak dalej?????
Rav4 r.v.02
- liguere
- toyoťák
daval som dnes nove ziarovky, vecer sa uvidi, ci to pomohlo
a nieco som nafotil popri tom, skusim vlozit
asi nevyslo, skusim este raz

najprv treba vybrat tento maly panel s vyduchmi, kvoli pristupu. vo vzniknutej diere hlboko dnu najdes po bokoch 2 skrutky. uvolnuju kaplicku, v ktorej je radio

vzniknutym otvorom sa ruka dostane za pristrojovku, kde uvolnis nahon rychlomeru. mne osobne je lepsie najprv povolit aj pristrojovku, lepsia manipulacia
potom uz len pristrojovku vytiahnes. ide to velmi lahko s vyskovo nastavitelnym volantom v dolnej polohe
a nieco som nafotil popri tom, skusim vlozit
asi nevyslo, skusim este raz

najprv treba vybrat tento maly panel s vyduchmi, kvoli pristupu. vo vzniknutej diere hlboko dnu najdes po bokoch 2 skrutky. uvolnuju kaplicku, v ktorej je radio

vzniknutym otvorom sa ruka dostane za pristrojovku, kde uvolnis nahon rychlomeru. mne osobne je lepsie najprv povolit aj pristrojovku, lepsia manipulacia
potom uz len pristrojovku vytiahnes. ide to velmi lahko s vyskovo nastavitelnym volantom v dolnej polohe
- liguere
- toyoťák
este k tym bielym budikom
http://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-ra ... d130/3237/" target="_blank
toto som kedysi davno vyrobil na rapida. je to vytlacene na obycajny papier, zalaminovane a priskrutkovane povodnymi skrutkami navrch povodnych budikov. vtedy sice brutalne leteli polepy, ale nechcelo sa mi tam nalepovat nejake nalepky, ktorym na druhy den vymyslim vylepsenie. ani tato fotka nie je vlastne finalna verzia
http://skoda-virt.cz/cz/auta/garde-a-ra ... d130/3237/" target="_blank
toto som kedysi davno vyrobil na rapida. je to vytlacene na obycajny papier, zalaminovane a priskrutkovane povodnymi skrutkami navrch povodnych budikov. vtedy sice brutalne leteli polepy, ale nechcelo sa mi tam nalepovat nejake nalepky, ktorym na druhy den vymyslim vylepsenie. ani tato fotka nie je vlastne finalna verzia
ak budete este niekto vyberat pristrojvku (s otackomerom a mechanickym nahonom tachometra), tak mi prosim odfotte zadnu stranu tak, aby bolo v ramci moznosti vidno cesticky na plosaku, ci ako nazvat ten kusok igelitu
. dik moc.
Toyota Corolla 98 1.4 HB STD
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
Pozerám, že všetci riešite a nič poriadne ste zatiaľ okrem výmeny žiaroviek nevyriešili.
Mám v .jpg grafiku bielych budíkov na moju Kačenku z http://www.dynamiitti.com/autodata/mpohjat.html , ale dostať ich do prístrojovky aby to fungovalo tak, že v noci bude podsvietené len to čo treba, tak easy asi nebude - poraďte ako na to...
Pístrojovku a meráky mám už rozobraté...
Mám v .jpg grafiku bielych budíkov na moju Kačenku z http://www.dynamiitti.com/autodata/mpohjat.html , ale dostať ich do prístrojovky aby to fungovalo tak, že v noci bude podsvietené len to čo treba, tak easy asi nebude - poraďte ako na to...
Pístrojovku a meráky mám už rozobraté...
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
- macik
- začiatočník
- Dátum registrácie: Utorok, 20. Februára 2007, 22:29
no ja by som s tym nerobil nic - proste vytlacit na biely papier a spravit vyrezy - poexperimntovat musis s hrubkou papiera, aby to v noci nesvietilo az prilis...
A netlacit na atramentovke, aby sa nevytahali farby prilis skoro
A netlacit na atramentovke, aby sa nevytahali farby prilis skoro
Hunyadi ix20 1.6 CVVT
EX: Honda Civic Type S 8g (UFO)
EX: Corolla E10, 4E-FE, 3D, Social Edition 299000km
EX: Honda Civic Type S 8g (UFO)
EX: Corolla E10, 4E-FE, 3D, Social Edition 299000km
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
radsej to vytlacit na nejaku foliu, papier je svina a stavim sa ze do mesiaca navlhne a pokrci sa.
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných