Hluk pri jazde

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Robo
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robo » Sobota, 20. Januára 2007, 22:46

...tak ste mi dali chrobaka do hlavy, ze tie AVON Ice Touring ST nedopadli v teste velmi dobre :(

...vcera som sa preto rozhodol vyskusat ich na mokrom asfalte. Zbehol som pred staru Ikeu na Tomasikovu a trochu som sa isiel posmykat :twisted:

...predpokladal som ze pri prudkom strhnuti volantu, ho dostanem do smyku a na moje prekvapenie, ked som cca v 40-50km/h prudko strhol volant, zadok krasne drzal, akurat predok bol trochu nedotacavy (ale tiez sa drzal statocne), ked som chcel urobit hodiny, musel som dopomoct rucnou brzdou (a vtedy uletel hned a dal som 180). Chcelo by to mozno vyskusat vo vyssej rychlosti, ale na to som nemal odvahu (nechcel som tie gumy uplne znicit).

...skusal som aj zaber na mokrom. Tak som najprv prudko pustil spojku pri 3500ot/min a kolesa asi 2x preklzli a hned chytili zaber. Pri 4500ot/min preklzli cca 4x a znovu hned chytili zaber...

Používateľov profilový obrázok
kre
toyoťák
Dátum registrácie: Streda, 3. Mája 2006, 14:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kre » Pondelok, 22. Januára 2007, 12:28

nechce sa mi verit :)
staci ked je troska vlhko, tak moje michelin alpin 2 preklzuju az kym nepustim plyn :)
Obrázok
Radšej mŕtvy ako druhý...

Robo
začiatočník
Dátum registrácie: Utorok, 21. Novembra 2006, 11:15
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robo » Pondelok, 22. Januára 2007, 15:05

hmm, tak ja som bol tiez pekvapeny :D ...ked sme mali kedysi na Octavii Barum Brillant, tak tie sa smykali aj na suchu, to boli tie najhorsie gumy ake asi na tomto svete vyrobili... preto ich asi rychlo nahradili Brillantis

...ale tie Avony ma fakt celkom prekvapuju. Ako som uz v tomto fore pisal, bol som na Silvestra v Banskej Stiavnici, vonku bolo rano -6 a kym som prisiel k autu, citil som aj na topankach ze sa smyka... No a pneumatiky drzali krasne ;o) ...pri brzdeni do zakrut len 2x na chvilku zaplo ABS, inak krasne drzali...

...niekto tu tiez pisal ze na snehu s Avonmi vytahoval vzdy k ich baraku v kopci otcovo auto tusim na Matadoroch, lebo tie len smykali...

No a na podiv v teste vysli tie Avony dost zle :cry:

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Pondelok, 22. Januára 2007, 16:04

Nechcem sa nikoho dotknut, ale aj tak si myslim, ze na slusne auto (za ake Corollu mam) patria slusne pneu, a nie kadejaka kozmetika ;-)
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Pondelok, 22. Januára 2007, 17:07

robo ved porovnas to ked ich trochu zjazdis, uvidis ako sa budu chovat neskor. A Alf ty ho nechaj :)

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

AlfGordon
začiatočník
Dátum registrácie: Pondelok, 21. Novembra 2005, 16:31

Príspevok od používateľa AlfGordon » Pondelok, 22. Januára 2007, 23:15

Sorry Andy, aj ostatni dotknuti :-) Naozaj som nechcel nikoho urazit. Kupil som GY UG 7 za desat a nejake drobne, co je sice dost, ale rozhodne ovela menej ako v kamennom obchode a za slusne pneu slusna cena.
Andy, ved ma poznas, aky som rypak ;-)
Corolla kombi 1,4 D-4D, 66kW
Auris 1,33 Dual VVT-i, 74 kW
Avensis T27

AndyGTP
Vševed
Dátum registrácie: Pondelok, 18. Apríla 2005, 07:53

Príspevok od používateľa AndyGTP » Utorok, 23. Januára 2007, 13:28

jasne ze ta poznam :))

JCE10L (2JZGE) // GSU35L (2GRFE) // EE111 (4EFE) // AE86L (4AGELK) // AE82L (4AGE) // AE92L (4AGE) // SXA11L (3SFE)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní