btw Rasto CH gratulujem k novej E9, hodne, ale hodne ma inspirujes, ani nevies ako...
E9 - Mám na ruke Corollku z 1988
Moderátor: AndyGTP
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
No v prvom rade musím porobiť všetky veci týkajúce sa funkčnosti a bezpečnosti, nech sa mi mangelína neprebehne s autom kdesi po poli. Estetické záležitosti sa budú pilovať postupne. Hlavne nech Kačena behá ako má a nech jej nič nechýba. S tou výslednou cenou je ťažko špekulovať, pri mojej fajnovosti na detaily to veru v cene nakoniec aj prepísknem.Rasťo napísal:Takže už aj mangelka je členom klubu?![]()
Pozerám, že najbližšia investícia bude asi v cene vozu, čo?![]()
Ak sa Ti bude dať, tak popíš ak čo šlo, kde si čo zháňal, kto Ti čo robil a ako si bol spokojný - taký nejaký návod s vyčíslením koľko stojí také uvedenie starej Corolky do normálneho stavu...
- chmelo
- Toyota guru
Dík za gratulácie tebe aj ostatným.drgi napísal:tak gratulujem, prajem vela stastnych kilometrov a som rad ze som trosku uzitocny
expanznu nadrzku aj so stuplom by som mohol mat niekde odlozenu z trenazera, mas ju rezervovanu
klby by mali byt v pohode, ak sa nejazdilo s deravymi manzetami velmi. kazdopadne, ak bude vo vazeline na klboch bordel, tak sa novym klbom asi nevyhnes.
ps: daj fotku toho radia, nech ti mozem zavidiet
Tú expanzku mi určite podrž, určite by mi bodla. Potom sa dohodneme ako to spáchať. S tými kĺbmi to bude trošku lotéria, ale nové manžetky tam musím dať tak či tak.
To rádio ti idem hneď cvaknúť, mám aj zopár fotiek exteriéru, tak ich zajtra v robote hodím do kompu a potom ich sem zavesím. Teda ak sa mi to podarí, prípadne ti ich môžem hodiť do emila. Fotky sú len z mobilu, ale hádam zatiaľ postačia.
Zatiaľ si drž a ja idem fotiť do garáže
- Gabriel Nagy
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 8. Novembra 2006, 17:05
- chmelo
- Toyota guru
Dík za kompliment, pôvodne boli klasicky strieborné, len boli obité, tak išli na prestriekanie. Osobne si na takýchto vychytávkach nepotrpím, ale keď boli k autu, tak to musím asi pretrpieť, ja chúďaAdo napísal:ten avensis má pekné kolesá
- drgi
- Vševed
- Dátum registrácie: Štvrtok, 10. Februára 2005, 21:50
- Kontaktovať používateľa:
zatlacil som slzu do okaRastislav Chmelár napísal:No čo? Viem, že tie fotky nie sú nič moc, ale čo to s tebou ani trošku nepohlo? Alebo si sa od závisti zaťal?drgi napísal:ps: daj fotku toho radia, nech ti mozem zavidiet
dufam ze na zraze mi tvoja zenuska dovoli stlacit zopar gombikov
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive, 2001 (NBFL), 1.8, 128 000 km
- chmelo
- Toyota guru
Tak to som rád, že som v tebe rozprúdil takéto prudké emócie. S tým stláčaním gombíkov neviem, lebo mangelína je v štvrtom mesiaci a ťažko mi je povedať, či sa ukážeme na zraze.drgi napísal:zatlacil som slzu do okaRastislav Chmelár napísal:No čo? Viem, že tie fotky nie sú nič moc, ale čo to s tebou ani trošku nepohlo? Alebo si sa od závisti zaťal?drgi napísal:ps: daj fotku toho radia, nech ti mozem zavidiet
dufam ze na zraze mi tvoja zenuska dovoli stlacit zopar gombikov
Pripájam ešte zopár fotiek našej Kačeny, nech máš čo hodnotiť.
Drž si

- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
ja by som si asi ani nespomenul, len moja draha kukala fórum a ze aha, taketo radio aj my mame...drgi napísal:ondro, ty svina, teraz povies?
ale radio odloz, mozno andyGTP bude potrebovat
co by som bez nej robil...
oki, odkladam na viditelnejsie miesto
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných