E11-neznáma chyba, neriešitelná-prosím poraďte chalani
Moderátor: AndyGTP
- Srandista
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 26. Júla 2009, 13:46
Re: E11-neznáma chyba, neriešitelná-prosím poraďte chalani
Nic v zlom, ale ja bych za nevyriesenie vady vinil skor neschopnych technikov ako auto... Veci na aute sa kazia, to je normalna vec, je len o technikovy, aby prisiel na to preco, a co sa pokazilo, a opravil to... Ale to je samozrejme len moj pohlad na vec...
Hyundai i30 1.5 T-GDI 2022, cervena
Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Toyota Corolla 1.8 TS 2003, cervena
Ex: Toyota Corolla 1.3 G6 1998, cervena
Family: Toyota Yaris 1.3 2006, modra metaliza

Moj tak isto. Auto nemusi byt zle len preto, ze niekto nevie odhalit chybu. Kedysi som mal Kangoo (nesmejte sa) a po istom case islo len na tri valce (ked som stal a mal vyradenu rychlost - ked som pridal trochu plynu islo normalne). Bol som s tym na x diagnostikach v autorizovanych aj neautorizovanych servisoch a nikto nezistil preco to robi. Na rady "odbornikov" v tychto servisoch som vymenil kable, lambdu + plno dalsich hovadin a nic nepomohlo. Nakoniec mi kamos odporucil jedneho "garazmajstra", ktory chybu identifikoval a aj odstranil v priebehu polhodiny a zabozrut jazdil lepsie ako kedykolvek predtym.Srandista napísal:Ale to je samozrejme len moj pohlad na vec...
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
- liguere
- toyoťák
- Dátum registrácie: Pondelok, 30. Júla 2007, 22:54
- Kontaktovať používateľa:
Bebo a co bolo vo veci? mozno dakomu pomoze na aj toyote. lebo, ked pamatate armagedon - ruske komponenty, americke komponenty, vsetko made in taiwan... 
terazky avensis combi t25 1.8vvti
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
ex: RIP avensis combi t22 1.8vvti
ex: e11 1.3 G6, UK = s vyrobnou chybou, volant na blbej strane
-
lklucinka22
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 18. Októbra 2011, 13:32
Tá moja Corola bola u 4 mechanikov a ani jeden nevedel čo je vo veci, zvláštne nie
no a myslím, že nová majitelka to rozmláti za týždeň, lebo si ho kúpila baba, ktorá nevie šoférovať a chce sa len začaťa učiť, takže jej dávam týždeň
Inak dnes večer sa mi dovezie Corola 09/2002, 1.6, 110 koníkov
juchuchúúú
dúfam, že s ňou taký problém nebude, lebo fakt zanevrem už potom na Toyoty 
Inak dnes večer sa mi dovezie Corola 09/2002, 1.6, 110 koníkov
Tak gratulujem, prajem lepsiu skusenost ako s tou predoslou a tesi ma, ze si zmenila nazor
to liguere: nieco sa mi mari, ze nejake male drbnute tesnenie, bolo to uz hodne davno. Skusim sa spytat kamosa, on si mozno bude pamatat presne.lklucinka22 napísal:a nič v zlom, ale nikdy viac Toyotu.
Toyota RAV4 Hybrid AWD Selection
Toyota Previa 2,4 XL
Toyota Previa 2,4 XL
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných