stropne svetlo
Moderátor: AndyGTP
stropne svetlo
Nazdar mam E10 1996,
blbne mi stropne osvetlenie, najprv mi stacilo potocit ziarovkou (pri dalsom otvoreni dveri uz neslo zas), teraz nepomaha uz nic...ziarovka je OK, vie mi niekto poradit? diky za akekolvek rady
blbne mi stropne osvetlenie, najprv mi stacilo potocit ziarovkou (pri dalsom otvoreni dveri uz neslo zas), teraz nepomaha uz nic...ziarovka je OK, vie mi niekto poradit? diky za akekolvek rady
- ondrik
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Sobota, 14. Mája 2005, 08:57
Re: stropne svetlo
skus dverovy spinac... ak by to bolo tym...
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde 
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
spinace na dverach su ok, na palubovke mi dvere signalizuje...mozno to bude poistka, alebo nejaky blby kontakt, elektrika to je veda
- mr.fatal
- začiatočník
- Dátum registrácie: Štvrtok, 16. Apríla 2009, 23:40
- Kontaktovať používateľa:
Mne obcas blbne prepinac na svetle. Skus pozriet aj ten
Toyota Corolla E10 1.3 4E-FE
Honda Civic sedan 1.5 VTEC LS
EX: Skoda 130 L 5 Speed
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
alebo celkovo vyber to svetlo a precisti aj s kontakmi na tie sa da kupit aj sprej
http://www.nipponcars.sk/shop/product/5 ... akty-300ml
http://www.nipponcars.sk/shop/product/5 ... akty-300ml
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
mr. fatal aky prepinac myslis, tu packu na strope na prepinanie ci nieco ine?
- mr.fatal
- začiatočník
Ano, myslim tu packu. Obcas ju musim "nastelovat" do spravnej polohy, aby mi svietilo svetlo. Je to zalezitost nejakeho blbnuceho kontaktu..
ach uz viem no to stelovanie packy do spravnej polohy uz mam v "ruke", aby svietilo pri otvorenych dverach...nemoze to byt nejakou poistkou alebo pripadne ako zistim ze tam je prud v tom obvode kde sa nachadza ziarovka, obycajnou skusackou to ide?
- mr.fatal
- začiatočník
Jasne, staci ak mas obycajny multimeter, odmeras, ci tam je 12 V 
svetlo som vzal domov a precistil (niektore kovove plochy boli znacne, asi zoxidovane sa to vola), a opat sa rozsvietilo
v kazdom pripade to ide na 90%, pretoze niekedy svetlo proste nesvieti - tu je zaujimave ze staci aby som len mierne ziaroveckou pootocil a svetlo svieti
vsetky kontakty okolo ziarovky su ciste jak slovo bozie, tak uvidime no lepsie aj tych 90 jak 0
v kazdom pripade to ide na 90%, pretoze niekedy svetlo proste nesvieti - tu je zaujimave ze staci aby som len mierne ziaroveckou pootocil a svetlo svieti
vsetky kontakty okolo ziarovky su ciste jak slovo bozie, tak uvidime no lepsie aj tych 90 jak 0
Zdravim pani, mal by som jednu prosbu, ktora suvisi s temou, preto som nechcel zakladat temu novu, ale supnem to tu.
Vedel by mi niekto povedat, ake rozmery ma ziarovka v stropnom svetle a v osvetleni kufra? Zmeral by som si to sam, ale k autu sa nedostanem skor ako o tyzden, rad by som teda kupil ziarovky uz teraz a potom ich len nahodil. Pytam sa z toho dovodu, ze tie chcipacke sufitky, co tam teraz su, svietia asi ako pohrebna sviecka, v noci sa tam nieco da precitat len s velkymi tazkostami.. Chcem tam teda hodit nejake LEDky, no neviem aku dlzku mam zvolit a nikde sa mi to nedari najst...
Vdaka za kazdu odpoved
Jop a ide o Corollu E11, liftback, 99 --> pred FL.
Vedel by mi niekto povedat, ake rozmery ma ziarovka v stropnom svetle a v osvetleni kufra? Zmeral by som si to sam, ale k autu sa nedostanem skor ako o tyzden, rad by som teda kupil ziarovky uz teraz a potom ich len nahodil. Pytam sa z toho dovodu, ze tie chcipacke sufitky, co tam teraz su, svietia asi ako pohrebna sviecka, v noci sa tam nieco da precitat len s velkymi tazkostami.. Chcem tam teda hodit nejake LEDky, no neviem aku dlzku mam zvolit a nikde sa mi to nedari najst...
Vdaka za kazdu odpoved
Corolla E11 - Liftback - 4E-FE
- smutok
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 13. Marca 2008, 15:12
Skus tu
http://am_application.osram.info/publish/index_en.html
http://am_application.osram.info/publish/index_en.html
EE111 4EFE ATM3FC, LXH12 2L MTM, SCP10 1NZFE MTM5F, ACV30 2AZFE ATM, ZZE120 4ZZFE MTM5F, KSP90 1KRFE MTM5F, AE111 4AGE MTM6F, NDE180 1NDTV MTM6F, NSP130 1NRFE MTM6FS, ZRE181 1ZRFAE CVT, NHP130 1NZFXE CVT
Dik moc za link, podla tohto by mala merat 41mm. Este raz vdaka 
Corolla E11 - Liftback - 4E-FE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných