a na E11 mi zas raz odislo cosi na kulise. bohuzial som to nevidel takze neviem posudit ale prejavovalo sa to tym ze neslo zaradit spiatocku co bol dost pruser v tej chvilke lebo som parkoval v slepej ulicke dole kopcom odkial vsetci chodime na spiatocke
Radenie rýchlostí
Moderátor: AndyGTP
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Re: Radenie rýchlostí
Mne neslo preradzovat ked odislo lozisko spojky na GTi a zobrazlo so sebou aj zvysok (uz som ju kupil tak) a mohol som vzdy len zastavit a nieco tam hodit. a nikdy nie 1cku
takze rozbeh na dvojke 
a na E11 mi zas raz odislo cosi na kulise. bohuzial som to nevidel takze neviem posudit ale prejavovalo sa to tym ze neslo zaradit spiatocku co bol dost pruser v tej chvilke lebo som parkoval v slepej ulicke dole kopcom odkial vsetci chodime na spiatocke
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Re: Radenie rýchlostí
Na trojke? Aby si neodpalil spojku...balu napísal:OK, vyskusam, lebo uz som sa posledne dni musel parkrat rozbiehat na trojke, co nie je sranda...dakujem
Toyota Auris TS Hybrid 2016
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
ex: Toyota Corolla e10 1995
ex: Honda Accord Tourer 2007
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných