Ahojte,
ak, by niekto mohol poradit/dat kontak na niekoho, kto vie odvrtat ulomeny odvzdusnovak ( kotuc, zadny strmen, sytem Lucas, priemer piestika 35mm)?
Trapil som sa s tym sam, ale asi/urcite si neporadim. Niekde som cital, ze je mozne, odvrtat a dat tam vacsi priemer. Momentalne je tam priemer 10mm.
Za typy vopred dakujem. Kosice.
Corolla, 1.4 VVTi, 71kW, 2000, facelift,
Brano.
E11 - strhnuty odvzdusnovak - Kosice
Moderátor: AndyGTP
Re: E11 - strhnuty odvzdusnovak - Kosice
Píšem bo mám také isté auto ako Ty.tiež som mal pred časom problém povoliť to,no našťastie to šlo.
teraz idem meniť zadné kotúče tak sa uvidí
skus vrtať postupne od najmenšieho vrtáku,aby si nepoškodil pôvodný závit.
mal som niekde doma vyťahováky na takéto veci,tak skúšaj postupne.
no a samozrej že sa ti tam nesmie dostať žiadna špona,tak určite rozobrať a vyčistit.
teraz idem meniť zadné kotúče tak sa uvidí
skus vrtať postupne od najmenšieho vrtáku,aby si nepoškodil pôvodný závit.
mal som niekde doma vyťahováky na takéto veci,tak skúšaj postupne.
no a samozrej že sa ti tam nesmie dostať žiadna špona,tak určite rozobrať a vyčistit.
Diki moc, za radu.
skusal som to pomaly odvrtavat ale neuspesne. Aj sada ne vyberanie zapecenych skrutiek sa poddala. Takze som dal dopyt na strmen z vrakoviska, a dojde tento tyzden:) Konecne. Je to presne odvrtanie, takze radse neodporucam. Rada: pravidelna kontrol odvzdusnovakov + specialny nastrek ( aspon tak to niekde pisali na forach.)
skusal som to pomaly odvrtavat ale neuspesne. Aj sada ne vyberanie zapecenych skrutiek sa poddala. Takze som dal dopyt na strmen z vrakoviska, a dojde tento tyzden:) Konecne. Je to presne odvrtanie, takze radse neodporucam. Rada: pravidelna kontrol odvzdusnovakov + specialny nastrek ( aspon tak to niekde pisali na forach.)
-
tofak
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:22
Moje skusenosti, kym to ide vysrobovat, tak vytiahnut a ocistit a to poriadne aj z vnutra a ked sa nahodi nazad tak do hory a hladat medvedie Scheize a tym oblepit, potom len dat to Scheize dole a pojde povolit hocikedy.
0. od 24.11.2018 aj UFO - 1,8 i-Vtec 103kW
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
1. Corolla E11 - 4ZZ-FE
2. Carina TA62 (r.v.1982) - 3T
Ex: Starlet darca EP 82- 4E FE
Ex: Starlet EP82-2E E,swap 4E FE(62 kW)
Ex: Carina 2- 4A FE(74 kW)
Ex: Carina E- 4A FE(85 kW)
Ex: Corolla AE86- 4A GE
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných