Dve otazky E11 3D

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

tr0t3l
panic
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2011, 16:49

Dve otazky E11 3D

Príspevok od používateľa tr0t3l » Utorok, 11. Októbra 2011, 17:07

Zdravim, prosim zodpovedzte mi dve moje otazky, prva je uplne banalna, az smiesna, ale fakt si neviem poradit :lol:

Ako sa sklapaju spatne zrkadla? Myslim cely kus, smer ku karoserii. Ci je tam nejaky patent, alebo to treba silou, doteraz som to nikdy nepotreboval, takze ma to ani nenapadlo, ale nechcem to urvat ked na to budem tlacit, takze radsej sa pytam :)

Druha je vec, ktora ma trapi uz dlhsie, davnejsie som sem pisal o probleme so stratou vykonu (viewtopic.php?t=6222), to sa vyriesilo viacmenej samo, zrejme som tam nacapoval nejaky humus, dal som tam dvakrat Shell V-Power a prestalo to, no zhruba odvtedy mam problem, ze pri rozbehu ked to trosku podtocim, tak sa strasne zatrasie cela karoseria, da sa povedat, ze az zaskace a zatrha autom, ovela viac ako obvykle, ked sa podtoci motor, mam taky pocit, ze mam na nom prasknuty silentblok, mze tam byt suvis, nejaka rezonancia?

Používateľov profilový obrázok
chmelo
Toyota guru
Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29

Re: Dve otazky E11 3D

Príspevok od používateľa chmelo » Utorok, 11. Októbra 2011, 20:12

Ad1. žiadna veľká veda....treba to skúsiť silnejšie ;-)

Ad2. môže to byť aj silentblok....väčšinou to býva ten predný pod motorom....skús chmatnúť za sanie a zatriasť silno vypnutým motorom, prípadne popros niekoho druhého a ty seď vo vnútri a počúvaj...takto som to analyzoval aj ja na Karolíne II a bolo to presne ono ;-) Výmena je pomerne jednoduchá a lacná ;-)
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C

tr0t3l
panic
Dátum registrácie: Streda, 27. Júla 2011, 16:49

Re: Dve otazky E11 3D

Príspevok od používateľa tr0t3l » Streda, 12. Októbra 2011, 19:12

1. Ok, skusim, ale bojim sa toho trosku :D najprv to vyskusam na spolujazdcovom, to bude menej vadit, ked mi ostane v ruke :) navyse tam je puklina na tom puzdre, takze to by bola prilezitost...

2. vyzera to naozaj tak, ako keby bol mierne poklesnuty cely motor, pribliznu cenu dielu by si mi vedel povedat?

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných