Potencionálny kupca
Moderátor: AndyGTP
Potencionálny kupca
Zdravím. Pred nedávnom sa na našom 7ročnej Opel Astre H začali objavovať chyby motora(repas 1200€). Začali sme teda uvažovať o niečom novom,väčšom a hlavne by sme chceli sedan.Náš tip padol aj na Toyotu Corrolu (2011). Podľa recenzií je toyota ako značka veľmi spoľahlivá,motor 1.6VVTi perfektný a dokonca aj podvozok si poradí s našimi cestami. Čo je však nevýhodou japoncov je pomerne vysoká cena náhradných dielov a súčiastok. Rád by som vedel vaše osobné skúsenosti s týmto autom,servisom,výmenou dielov resp. typickými vadami tohto auta. Do kúpy sa ešte veľmi nehrnieme,ale už sa obraciame po nových možnostiach.
za rady vopred ďakujem
- sonnicek
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51
Re: Potencionálny kupca
servis auta + nahradne diely su v takej istej cenovej relacii ako u ostatnych vozidiel vtejto kategorii
neviem ci su nejaky ludia na fore z novou corollou, osobne poznam znamych co maju 2010 volili si vybavu a dalsie veci a celkom dlho cakali na auto skoro 5 mesiacov (ale to sa treba opytat u importera to moze byt individualne) a auticko ma momentalne najazdene nieco cez 25 tisic kilometrov a nestazovali sa zatial na nic, jedine co im viacej vadilo je typicka sedanovska chyba a to hrana do kufra.
neviem ci su nejaky ludia na fore z novou corollou, osobne poznam znamych co maju 2010 volili si vybavu a dalsie veci a celkom dlho cakali na auto skoro 5 mesiacov (ale to sa treba opytat u importera to moze byt individualne) a auticko ma momentalne najazdene nieco cez 25 tisic kilometrov a nestazovali sa zatial na nic, jedine co im viacej vadilo je typicka sedanovska chyba a to hrana do kufra.
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic 
Ceny nahradnych dielov su ako pise sonnicek, by ma fakt zaujimalo ako na to ti ludia chodia.. co mam aj ja znamych tak kazdy riesi v podstate len bezne servisne prehliadky, tie su podla niektorych o nieco drahsie ako u konkurencie, ale zase pokial robis len tento servis tak Ta to v konecnom dosledku vyjde za rok menej lebo nic ine okrem toho neriesis.. ale vsetko je to +/- autobus rovnake.. dalsia vec je aj kvalita servisu pripadne vybava.. ked napr. moj oco pocul cenu Yarisky 8 ci 9tis € tak prekrutil ocami, ze za take male auto take peniaze, ze Fabia je o tolko a hentolko menej.. ale uz neriesil, ze je tam v tom x airbagov, klima, el okna a ine viac ci menej (ne)potrebne veci.. niekoho proste zaujima cena a howg.. servis je otazny, v ZA patri medzi tie lepsie (ja tam mam ale znamosti takze netusim ake to je ked si len "obycajny zakaznik"), ale uprimne - nikde necakaj zazraky, a to je jedno ci hovorime a Toyote alebo Mercedese.. zakaznik je na Slovensku vzdy AZ na poslednom mieste.. to aby si bol v obraze..
-
Vigora100g
- panic
- Dátum registrácie: Utorok, 12. Októbra 2010, 19:16
co chces riesit na novom aute??? Prevez sa a pokial sa ti paci dizajn, jazdne vlastnosti a cena tak ber alebo neber. Osobne by som zvolil ale nieco ine lebo cena 16tis € sa mi nezda za taketo auto ani nahodou primerana.
Nahradne diely a servis su +/- rovnake ako u konkurencie pri podobnych modeloch
Nahradne diely a servis su +/- rovnake ako u konkurencie pri podobnych modeloch
Corolla E11 4E-FE
nahradne diely v dnesnej dobe uz stoja ozaj cca stejne... teda aspon nove. Tieto reci sa traduju skor koli tomu, ze ak chces suciastku na VW z vrakacu najnes ju lahsie ako na japoncika lebo ich je mraky. Takisto sa vies posprtkat v alternatore a opravit ho suciastou ktoru realne zozenies a nemusis kupovat novy. Prejdi si ale realne forum, kto co menil a za kolko... vacsinou ide len o spotrebak:)
Swift Sport ZC32S
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Mazda 626 2002 1.8
ex:Accord Cl9 2.4 Vtec-i
ex:Celica 7A-FE
ex: Felicia 1.3 1999
Nazdar Pindiq, tak ako? Kúpil si napokon tú Corollu? Ceny náhradných dielov netreba riešiť, pokiaľ je auto nové a v záruke, plus tradičná spoľahlivosť... Iba by som ho asi poistil, keby bola nejaká havárka. 
EX: E10 1,3 4EFE 3door Red
EX: E11 1,4 VVTi 3door Black
EX: E12 1,4 VVTi kombi Silver
EX: Auris 1,33 VVTi 5door Silver
NOW: znova E10 1,3 4EFE 3door Red
+ Toyota Yaris 1,3 VVTi (pre moju drahú polovičku:-)
EX: E11 1,4 VVTi 3door Black
EX: E12 1,4 VVTi kombi Silver
EX: Auris 1,33 VVTi 5door Silver
NOW: znova E10 1,3 4EFE 3door Red
+ Toyota Yaris 1,3 VVTi (pre moju drahú polovičku:-)
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 6 neregistrovaných