HuH!
Mam taky problem s mojou Corollou rocnik 98, proste ked trosku viacej vydusim motor po dalsom zoslapnuti plynoveho pedalu sa zasekne, musim silnejsie dupnut. Aj napr. pri intenzivnejsom brzdeni. Volakedy to bolo obcas, teraz uz skoro pri kazdom vytoceni motora nad cca 4tis otacok. Plynove lanko je OK, kamos mi to pozeral co mi robi na to servis a ze skrtiaca klapka sa mi zasekava, skusil to akoze aj precistit ale nezabralo. Nejak intenzivne sa to bal precistit aby to nejak neposkodil. Kua to je jedina chybycka krasi na tom aute, viete niekto poradit co robit? Lebo asi kupovat novu klapku bude palka:(
Plynový pedál - zasekáva sa
Moderátor: AndyGTP
-
Neregistrovaný
Hmmm len lanko hovoril ze ide lahko, cele je premazane, ze urcite ta klapka, pokym motor nevytocim nic sa nezasekava (ked jazdim pianko:))Elvis napísal:urcite nekupuj novu klapku, podla mna ti niekde drhne lanko aj ked tvoj kamos vravel ze nie... toto sa stalo strykovi na carine a bolo to lankom, niekde bolo rozstrapkane a uz to islo
- fajry
- administrátor
- Dátum registrácie: Pondelok, 26. Júla 2004, 13:45
- Kontaktovať používateľa:
Mne na Corolle tiez trochu zasekavalo pedal a nakoniec som zistil, ze to bolo klapkou. Lanko bolo oki, ale klapka sa zasekavala. Chalan mi ju dosteloval a potom isla v pohode.
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
- scooby
- začiatočník
- Dátum registrácie: Streda, 28. Decembra 2005, 23:43
- Kontaktovať používateľa:
No konecne to uz je vyriesene, nejaky mali srubik ze bol vypadnuty pri tej skrtiacej klapke a onba sa otvarala na max. a tym sa zasekavala. Autpo este nemam ale uz par dni na nom beha kamos co som mu ju pozical a zasekavanie uz nie je ziadne:).fajry napísal:Mne na Corolle tiez trochu zasekavalo pedal a nakoniec som zistil, ze to bolo klapkou. Lanko bolo oki, ale klapka sa zasekavala. Chalan mi ju dosteloval a potom isla v pohode.
Este budem musiet spotrebu premerat ci je vsetko OK, aby to nezralo.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní