E12 - identifikovanie modelu alarmu

všetko o tomto modeli

Moderátor: AndyGTP

Používateľov profilový obrázok
sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

E12 - identifikovanie modelu alarmu

Príspevok od používateľa sonnicek » Pondelok, 2. Mája 2011, 20:30

Pani zdravim, mam problem s alarmom na rolke E12 r.v. 2003. Som bohuzial uz 3 majitel a k autu som dostal dvoje kluce. Na jednom kluci (rezervny) je taky cerveny stitok na nom napis Meta System a su tam kody. Dalsi mam na normalne pouzivanie tam mam aj ten ovladac na alarm. Bohuzial ovladac sa dako zasiera a niekedy vobec nefunguje (nejde otvorit ani zatvorit) niekedy ide, a niekedy tak na polku (viac krat skusam). Myslel som si ze to bude baterka, tak som sa pokusal ho otvorit ale je tam uz tak znetvoreny srob ze to otvorit nepojde. Tak som skocil do mety ze nech to skusia otvorit alebo sa to proste vypaci a hodi sa to do noveho ovladaca. Dosiel som tam a chlapik kuka na to jak bacil do lekarne ze robi v mete 15 rokov ale taketo ovladace nikdy nemali. Vravim si WTF?! a jakto ze mam ten stitok od mety?! Chlapik kuka potom do auta aj na sirenu a vravi ze meta take sireny nema a urcite to nieje meta. Takze ma niekto alebo pozna takyto ovladac na alarm? Popripade co by to mohlo byt?

Obrázok

Obrázok
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Re: E12 - identifikovanie modelu alarmu

Príspevok od používateľa Max11 » Streda, 4. Mája 2011, 23:07

Nedavno som zalozil podobnu temu. Staci vela googlit a da sa niekedy zistit do akeho rocnika v akom servise co montuju ;) viewtopic.php?f=52&t=5874

Snad to aspon trosicku pomoze. Keby nie skusim este poradit. Studoval som o META cosi kym som sa dopracoval ku identifikacii toho mojho.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

Používateľov profilový obrázok
sonnicek
Toyota guru
Dátum registrácie: Utorok, 9. Novembra 2010, 19:51

Príspevok od používateľa sonnicek » Štvrtok, 5. Mája 2011, 16:52

a mas taky kluc? lebo ja som bol priamo v mete a nevedel mi ani centralnu jednotku najst a ked kukol na sirenu tak urcite povedal ze to nie je meta a to robi 15 rokov z metou
Corolla 1.4 VVT-i, 71 kW, r.v. 2003, update 1.2.2012 priemerka na palubnom uz neukazuje nic :)

Max11
toyoťák
Dátum registrácie: Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:59

Príspevok od používateľa Max11 » Piatok, 6. Mája 2011, 10:32

Moj alarm sa zapina priamo origo klucom od auta, cize nemam k nemu ziadny iny ovladac. No je pravda ,ze taky ovladac ako mas som nevidel medzi produktami META. Je mozne ze predosly majitel Tvojho auta stratil original a nejakym sposobom si zohnal nejaku NO-NAME nahradu. Inak ja mam taku fintu na sroby so strhnutym zavitom ... naniest malu kvapku sekundaku , prilepit o srobovak a uz to ide. Zo srobovaku sa to zvycajne da potom odstranit, no srob treba vymenit.
Toyota Corolla E12, 4ZZ-FE

3,5 l/100km (Najnovší rekord na trase Zilina - Terchova s palivom Shell FuelSave)
6-7 l/100km (Pri bežnom jazdení)

Napísať odpoveď

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní