podvozok
Moderátor: AndyGTP
-
alachachbar
- panic
- Dátum registrácie: Sobota, 26. Marca 2011, 13:36
podvozok
kluci potrebujem radu..mam E10 96 rolku.ide oto že ked idem v nekaej prudkej zakrute mierne rychlo citim ako keby sa mi napravnica posunula a ptm ked sa vyrovnam sa vrati spet,ale hačik je vtom že ked som to mal na stolici tak napravnica bola tvrda jak rit..nechapem tomu neviem si dat rady. v byvalej robote sme mali 206Hdi a viem že oni mali tennto problem a tam bola naprava zla a tam sa aj kyvala na stolici no v mojom pripade nič.poradte dakujem velmi pekne
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
- Kontaktovať používateľa:
Re: podvozok
nechces trosku viac popisat ako sa to sprava ? resp podla coho usudzujes ze prave napravnica ?
Ja mam na AE92 vymlatene stab. a bucha to, potom som mal na E11 predne tlmice v prdeli vytecne a tiez to robilo blbosti a hlavne v jamach a zakrutach bola "fun", a aj nahovno homokinetak robi obcas divne veci
alebo pri zlej geo taha volant a trasie sa s viac vecami nemam skusenosti ale napravnica sa tu nikdy neriesila
Ja mam na AE92 vymlatene stab. a bucha to, potom som mal na E11 predne tlmice v prdeli vytecne a tiez to robilo blbosti a hlavne v jamach a zakrutach bola "fun", a aj nahovno homokinetak robi obcas divne veci
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
-
alachachbar
- panic
grexos myslim si..ako som spominal toto maly 206 za problem uplne citiš v zakrute ako keby sa posunula do strany a ptm ako nahle vyrovnaš volant sa to posunutim vrati spet..tlmič to nebude su plynove a ešte ktomu sportove pružiny v robote som si skušal test tlmičov a su ako nove to vylučujem z hry..stabilizator nie bo ten len bucha a vtedy robi divi to tiež vylučujem,nič mi nebucha všetko ide hladko ako pomasle.mne to nebucha mne sato posuva uplne ako keby ta chcelo vyniest.najskor som si myslel že som sa dostal do šmyku ale toje pitomost robi mito aj na 15palcovych kolesach aj na 14..dnes som to skušal na kamaratovej civice a jemu to drži jak hulchy dvere..pred tym čo som mal corollu 94 mito nerobelo...homokinetak asik ani nie bo keby bol zly tak pri prudkom vytočeni volantu bi ti buchal..geometria nie ta je dobra tu mam 2x robenu ked som auto kupel a pred zimou.vidiš možno umna to može byt problem no možno s amylim..a homokinetaki s apohybuju to viem..ale že by ažtak razantne počas jazdy a tak brutalne že ti hybe s celym autom?,skus ist na bezpečnej šikmej ceste dakych 50 a zistis ako to je..auto mam otrochu nižšie položene a toto sa deje kua 
-
alachachbar
- panic
decka dokonane ako som urobel new geometriu začalo to ešte viacej hadzat..všetkej tej dileme dolo to že bol vadny čap na ramene na lavej strane neprajem nikomu stym jazdit..vada odstranena a ešte raz musim dat urobit geometriu bo skamošom sme si nevšimli že me hu robeli na zlom cape.
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní