Príspevokod používateľa ondrik » Nedeľa, 11. Decembra 2005, 18:19
Zdar, páni, potrebujem dať dole pôvodný volant, ale neviem ako. Už som to raz skúšal, odšróboval som všetky šróbiky zozadu, ale nescel mi ísť dole ani ten kryt čo trúbi
A budem potrebovať nejaký sťahovák, alebo to aj "kladivom zbúcham"?
Volant vyzerá takto:
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Príspevokod používateľa ondrik » Nedeľa, 11. Decembra 2005, 21:51
dík, len ten kryt mi zaboha nejde dole. Šróby všetky vonku, a kryt drží. Som s ním aj kmásal, aj všetko, trúbil som jak sprostý.
Myslíš šróbik zospodu alebo zozadu?
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Príspevokod používateľa fajry » Nedeľa, 11. Decembra 2005, 23:44
srobik je zospodu na volante - je vlastne nad nohami sofera. Odsrobujes a potom to treba trosku vypacit (ten stred) pretoze to tam drzi v takych styroch "bazmekoch"
Andy: co s airbagom neviem, no mohlo by to fungovat podobne, ale musis byt opatrnejsi ...
Subaru Forester (IV/SJ) 2.0 CVT
Toyota RAV4 II 2.0 D-4D
ex: Subaru Forester (III/SH) 2.0D
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9 liftback
Príspevokod používateľa cahir » Pondelok, 12. Decembra 2005, 09:11
ked som daval volant do koze, tak chalanisko mi to daval dole ako hovori fajry. co sa tyka airgagu, neni problem, postup ten isty, akurat - treba predtym odpojit baterku.
Príspevokod používateľa cahir » Utorok, 13. Decembra 2005, 09:37
wilson > je to v poho. odpojis baterku, a musis dat dole ten kryt, s ktorym trubit. to je najvacsi problem asi, najst tie srobiky ktore to drzia a potom nejake zubky na ktorych je to nacvaknute. airbag je natlaceny pod tym. je to normlane jeden kus. takze neni sa coho bat.
Príspevokod používateľa cahir » Streda, 14. Decembra 2005, 15:17
hej aj mne isiel VELMI tazko. bol tam ako prilepeny. . pomohlo trosku streknut WDckom na ten milionhran a potom sa to nejak vysklblo...
ale je dobre si fixkou poznacit povodnu polohu volantu (urobit ciarku cez ten n-hran) . . lebo ked to vyslbnes (ako ja:) tak zabudnes ako to presne bolo a musis triafat naslepo.