kontrolka paliva
Moderátor: AndyGTP
-
jurosik.km
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 13:09
kontrolka paliva
poklona ludia robi aj vam ze kedsi natankujete 25litrov do nadrze prejdete si dakyx 100km potem dajme temu ze mate vnadrzi polku akonahle nastartujem,rucicka paliva mi trochu klesne kde dem takyx 80 bo 100 rucicku mam jak keby stvrt akonahle zastanem mam zasejk polku jeto v norme?? 
- Rasťo
- Vševed
- Dátum registrácie: Streda, 7. Marca 2007, 17:45
- Kontaktovať používateľa:
Re: kontrolka paliva
Aký je to model Corollky? Lebo mne sa podobne správala aj E11 aj E9.
Na čase nezáleží...záleží pouze na životě
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
Lexus RX400h, ´08, 1MZ-FE
Toyota MR-2 W3, ´00, 1ZZ-FE
Toyota Corolla AE92, ´88, 4A-GE 16V
Ex : Toyota Yaris XP10, ´01-´05, 1SZ-FE
Ex : Toyota Celica RA61. ´85, 21R-C
Ex : Toyota Corolla E11, ´98, 4E-FE
-
jurosik.km
- panic
mam E10 rocnik 94 1,3 66kW,tak potem budeme asik viaceri
- Legon
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Nedeľa, 22. Júna 2008, 02:58
mam EE90 rv 1988
mne to robi tak ze nastartujem rucicka vijde na nejaku hodnotu prejdem kusok tak sa zdvyhne vyzsie potom podla sklonu kolise aspon sa mi zda
ked mam malo v nadrzi tak to robi take ze nastartujem svieti kontrolka a rucicka sa ledva dotkne najnizsej ciarocky potom sa zrazu po chvili jazdy vystvera na 1/4 nadrze a kontrolka "blika"
takze to pripisujem "prelievaniu benzinu" a verim viac kontrolke ako rucicke ukazujucej stav a kontrolka ako zacne blikat tak sa snazim ist cim skor natankovat.
tankujem vzdy rovnake mnozstvo a podla toho priblizne viem kolko by som mal prejst a tak si to nejako kontrolujem aby som nezostal niekde stat.
mne to robi tak ze nastartujem rucicka vijde na nejaku hodnotu prejdem kusok tak sa zdvyhne vyzsie potom podla sklonu kolise aspon sa mi zda
ked mam malo v nadrzi tak to robi take ze nastartujem svieti kontrolka a rucicka sa ledva dotkne najnizsej ciarocky potom sa zrazu po chvili jazdy vystvera na 1/4 nadrze a kontrolka "blika"
takze to pripisujem "prelievaniu benzinu" a verim viac kontrolke ako rucicke ukazujucej stav a kontrolka ako zacne blikat tak sa snazim ist cim skor natankovat.
tankujem vzdy rovnake mnozstvo a podla toho priblizne viem kolko by som mal prejst a tak si to nejako kontrolujem aby som nezostal niekde stat.
- cruchot
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 5. Októbra 2008, 18:09
ja mam E10 rv 1996 a mne ukazuje stav paliva stale, ci uz je motor vypnuty alebo zapnuty ... zatial sa mi zda ze ukazuje pravdivo, len ta posledna stvrtina ide pomalsie
) len neviem ci to je tym ze potom uz sa snazim jazdit podla pravidiel 
- chmelo
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Streda, 24. Januára 2007, 09:29
Síce moc nerozumiem, čo písal Jurošík (skôr mám pocit, že to písal nejaký Lászlo
), ale viacmenej platí to, čo píše cruchot...tú prvú polovicu zdolá ručička veľmi rýchlo a potom už to ide pomalšie...pri prvom bliknutí hladného oka ostáva v nádrži cca 15 litrov.
Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
Reiner - 4Runner, 2,4L 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
-
jurosik.km
- panic
aj mne robi ked vyp motor a rucicka je ta ista,ale ked nastartujem truchu mi klesne potem sa da dotej istej polohy,aked mam dajakyx 25litrov cotak vecinu tankujem tak podla jazdy mi klesne a LASzslo som neni kua som janosik z kysuce,E10 asik budu vzdy najvidarenejse,robim v toyote ale proste E10 kedsati daco pokazi mas vtiom pekny prehlad,hlavne ked mam 66kW corolku takto natej rucicke poznat ze dakedy de nisie dakedy nie,
- telekocar
- panic
- Dátum registrácie: Piatok, 8. Februára 2008, 16:32
ta rucicka sa vo vseobecnosti sprava dost podla toho ako jazdis . .pendluje hore dole a aj hladne oko tak blika ale vo finale to necucne viac ako 9
- grexos
- Toyota guru
- Dátum registrácie: Štvrtok, 8. Marca 2007, 10:27
vo vseobecnosti som si vsimol ze rolle e10-e11 (svokra ma 4EFE a ja 4AFE) ukazuju trosku nepresne a pri jezdeni (aj po rovine) je rucicka vzdy minimalne o trosku nizsie ako po zastaveni takze to bude asi normalka
aby som to este upresnil. nap pri ceste po dialnici (cca 130 mi rucicka ukazuje o 1/5 menej a ked to supnem na odpocivadlo tak sa stabilizuje smerom hore)
aby som to este upresnil. nap pri ceste po dialnici (cca 130 mi rucicka ukazuje o 1/5 menej a ked to supnem na odpocivadlo tak sa stabilizuje smerom hore)
Corolla TE71 GT 2T-G
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Previa TCR1 2TZ-FE
Yaris 2 1.3
Mazda 5 2i
Ex: Ford Cortina MK3, AE111L, H Stream 2.0, AE92L GTi
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných