E9 - vodná pumpa - divný zvuk z motora
Moderátor: AndyGTP
-
peet
- panic
- Dátum registrácie: Pondelok, 20. Septembra 2004, 19:21
- Kontaktovať používateľa:
E9 - vodná pumpa - divný zvuk z motora
caute chlapi..
ako inak mam zase problem z nicoho nic sa mi objavil divny zvuk a to hlavne pri volnobehu pri vyssich otackach uz to nepocut miesto zvuku je na strane remenic a pump teda na lavo.. myslel som ze mi odchadza vodna pumpa ale dal som dole remen a skusil som rukov ci nie je v nej vola ale nic tak isto ci nahodou loziska na alternatore lezal som pod autom ci nahoud servo pumpa alebo napinacia kladka ale nic.......
kua chlapi poradte co to moze byt mozme sa aj stretnut a popocuvat mozno s tym mate skusenosti ja neviem ....
bol som v toyote ale ty odbornici mi povedali ze su to loziska v bloku ale to sa mi nezda ved je to toyota nie....
bol som u svojho znameho mechanika a ten vravi ze nieco odchadza ale ze nevie odhadnut ze co a to je najtazsie obdobie ked viete ze nieco nie je v priadku a treba vam chodit .....
ps vymenil som spoojku ludia krasa je to nieco nadhera nevedel som doteraz co mam za auto ..prvy pocit ako keby som sadol do 2,2 no proste krasa ale ten divny zvuk....
ak mi viete poradit skuste mi napistat mozme sa dohodnut na stretnuti......
cavte
ako inak mam zase problem z nicoho nic sa mi objavil divny zvuk a to hlavne pri volnobehu pri vyssich otackach uz to nepocut miesto zvuku je na strane remenic a pump teda na lavo.. myslel som ze mi odchadza vodna pumpa ale dal som dole remen a skusil som rukov ci nie je v nej vola ale nic tak isto ci nahodou loziska na alternatore lezal som pod autom ci nahoud servo pumpa alebo napinacia kladka ale nic.......
kua chlapi poradte co to moze byt mozme sa aj stretnut a popocuvat mozno s tym mate skusenosti ja neviem ....
bol som v toyote ale ty odbornici mi povedali ze su to loziska v bloku ale to sa mi nezda ved je to toyota nie....
bol som u svojho znameho mechanika a ten vravi ze nieco odchadza ale ze nevie odhadnut ze co a to je najtazsie obdobie ked viete ze nieco nie je v priadku a treba vam chodit .....
ps vymenil som spoojku ludia krasa je to nieco nadhera nevedel som doteraz co mam za auto ..prvy pocit ako keby som sadol do 2,2 no proste krasa ale ten divny zvuk....
ak mi viete poradit skuste mi napistat mozme sa dohodnut na stretnuti......
cavte
1,6 Gt-i 16 v DOHC TWIN CAM 4A-GE, AE92
87 rv - Liftback
250 000 km 6,5 l/100 km
87 rv - Liftback
250 000 km 6,5 l/100 km
- nippondenso
- panic
- Dátum registrácie: Nedeľa, 15. Mája 2005, 19:40
Skusal si to aj nastartovat bez pumpy a alernatora??? Ono sa ti nemusi ukazovat bez zataze( ked na tom namas remen) Skus este trochu priblizit ten zvuk.. Je pukotavy, pisklavy... Podla mna to tie loziska na kluke nebudu... Moj fiat mal totalne vyrachane loziska na kluke (vole 1.4mm) a chodil spokojne, akurat buchotal 
-
peet
- panic
spojka cela sada ma stala 6000 a bolo uz na case lebo ako je chytana lamela cez nity tak uz boli hlavicky strhane....a lozisko bolo uz tak isto v cudu....a skusim ten postup s odojanim jednotlivych pump ak to bude trvat dlhie ozvemsa zase ale dik aj tak ....dnes postupi dlhsi test zakrok 350 km ak to vydrzi bude fajn idem mimo mesta tak dufam ze mi to niekde neskape....
87 rv - Liftback
250 000 km 6,5 l/100 km
87 rv - Liftback
250 000 km 6,5 l/100 km
- nippondenso
- panic
- nippondenso
- panic
- nippondenso
- panic
-
peet
- panic
nasiel som chybu
caute chyba je vo vodnej pumpe...lozisko odislo...vscera som ju dal dole a poriadne som si zanadaval taky hnusny pristup som este nevidel ... ale co ma zaujalo na tej pumpe je maly otvor asi v strede telesa medzi remenickou a vrtulkou neviete na co to je nie je to nahodou na mazanie.....dajte vediet aby som to urobil dobre... dik ....
87 rv - Liftback
250 000 km 6,5 l/100 km
87 rv - Liftback
250 000 km 6,5 l/100 km
-
Jimmi
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných