Nuz hej, diky uz som to nasiel..A kopec inych veci ktore by sa mi pacili, ale musel by som byt iny prachac..tomastrnava napísal:maju ich v každych autodoplnkoch. inak adresa tuning.sk

Zdar
Moderátor: AndyGTP
Nuz hej, diky uz som to nasiel..A kopec inych veci ktore by sa mi pacili, ale musel by som byt iny prachac..tomastrnava napísal:maju ich v každych autodoplnkoch. inak adresa tuning.sk
v motorovom priestore treba odpojit nahon, budiky povytiahnut a odpojit pohon od budikov, odpojit konektory a zobrat si budiky pekne na kolena. ako si to robil ty?Victorio napísal:Dnes som to konecne povymienal.
Budikom som dal cervenu a je to skvele, tak isto cervene kurenie. Len ma nastvala jedna vec, jednu ziarovku som zabudol vymenit a teraz mi tam jedna svieti nabielo kua.
Inac panel s budikmi sa dava naspet strasne tazko, to lanko tachometra je dost kratke a skoro som polamal obe ruky. Najblizsie to rozoberem ak by niejaka ziarovka odisla alebo by som konecne nasiel panel s otackomerom![]()
Ak by niekto vedel o paneli s otackomerom, napiste mi mam seriozny zaujem
ano, mam otackomer. myslim ze vsetky verzie su popisane v manuale, co som skenoval.Victorio napísal:jaj to tomastrnava sem daval fotky s tym sirokym panelom ala GTI.
Takze ty mas otackomer na tom klasickom malom ?
som myslel ze su len dve verzie, GTI a normal.
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní